Valle Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 (редактирано) Сърдечни поздрави и от мен! Пожелавам много здраве и щастие на новороденото и на останалите във Вашето семейството, да Ви слуша много и да не Ви създава грижи,тревоги и безсънни нощи .... дори когато поема по широките простори на света към неизвестни вам места. Подкрепяйте го в неговите мечти и желания с всички сили. Редактирано 30 юни, 2014 от Valley 4 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 30 юни, 2014 Сподели Публикувано: 30 юни, 2014 Жив и здрав и много успех в живота!!!(...и много пътувания по света и извън него(ако е възможно))!!! 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 1 юли, 2014 Сподели Публикувано: 1 юли, 2014 Честито на гордия татко! И на майката, задето те е направила за втори път толкова щастлив. Баткото да помага. А малкия да е здрав, и да ви надмине всички по пропътувани километри! Желая му попътен вятър в живота! Наздраве! 2 Връзка към коментар
Sun4o Публикувано: 6 юли, 2014 Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Жив и здрав да ви е! П.П. Продължавай с опитите до женско! 2 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 юли, 2014 Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Жив и здрав да ви е! П.П. Продължавай с опитите до женско ! Тотално ще трябва да забравя за пътуванията! За сега съм доволен от постигнатото! 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 6 юли, 2014 Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Едно искрено пожелание от една непозната - Господ да ви го пази! За останалото ще се погрижите вие Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 6 юли, 2014 Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Няма непознати тука!Всички сме,магеланци.Благодаря ти от сърце! 2 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 юли, 2014 Сподели Публикувано: 6 юли, 2014 Честито и от нас! Да нацелуваш Мими и бебето и до нови срещи... 1 Връзка към коментар
maybe Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Да ви е жив и здрав и да изпълни всички ваши надежди! Александър Велики е един от любимите ми герои. Да се сравнява с него по успехи и постижения, но да го надминава по щастие! 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 7 юли, 2014 Сподели Публикувано: 7 юли, 2014 Жив и здрав да ви е! П.П. Продължавай с опитите до женско ! Едно искрено пожелание от една непозната - Господ да ви го пази! За останалото ще се погрижите вие Честито и от нас! Да нацелуваш Мими и бебето и до нови срещи... Да ви е жив и здрав и да изпълни всички ваши надежди! Александър Велики е един от любимите ми герои. Да се сравнява с него по успехи и постижения, но да го надминава по щастие! Не,че искам да се хваля.....ама видяхте ли снимката? Направена с любезното съдействие на Теди и малкият Александър(стр.1,пост 1) 3 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 15 юли, 2014 Сподели Публикувано: 15 юли, 2014 Честито и от мен! Да ви е жив и здрав! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега