Прескочи до съдържание

Честито бебе на...

Препоръчани мнения

Сърдечни поздрави и от мен! Пожелавам много здраве и щастие на новороденото и на останалите във Вашето семейството, да Ви слуша много и да не Ви създава грижи,тревоги и безсънни нощи .... дори когато поема по широките простори на света към неизвестни вам места.  Подкрепяйте го в неговите мечти и желания с всички сили.

Редактирано от Valley
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Честито на гордия татко! И на майката, задето те е направила за втори път толкова щастлив. Баткото да помага.

А малкия да е здрав, и да ви надмине всички по пропътувани километри! Желая му попътен вятър в живота! :)
Наздраве!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Жив и здрав да ви е!

П.П. Продължавай с опитите до женско :)!

Тотално ще трябва да забравя за пътуванията! :) За сега съм доволен от постигнатото! ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Да ви е жив и здрав и да изпълни всички ваши надежди! Александър Велики е един от любимите ми герои. Да се сравнява с него по успехи и постижения, но да го надминава по щастие!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Жив и здрав да ви е!

П.П. Продължавай с опитите до женско :)!

Едно искрено пожелание от една непозната - Господ да ви го пази! За останалото ще се погрижите вие :)

Честито и от нас! Да нацелуваш Мими и бебето и до нови срещи...

Да ви е жив и здрав и да изпълни всички ваши надежди! Александър Велики е един от любимите ми герои. Да се сравнява с него по успехи и постижения, но да го надминава по щастие!

Не,че искам да се хваля.....ама видяхте ли снимката? :) Направена с любезното съдействие на Теди и малкият Александър(стр.1,пост 1)

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.