Дидко Публикувано: 24 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 Понеже точно сутринта се ровех да чета за парка Кукенхов - отворен е в периода 20 март - 17 май . Добре ме подсещате и в предвид факта, че съм мобилен в датите, мога да го направя примерно 14 - 17.05! Тук притеснението ми е обаче дали към края, пак няма да са прецъфтели? Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 24 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 Всичките надали, все пак защо ще го държат отворено... Сигурно няма да е в пълния блясък. Заслужава си да се видят тези градини. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 24 февруари, 2015 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2015 Добре ме подсещате и в предвид факта, че съм мобилен в датите, мога да го направя примерно 14 - 17.05! Тук притеснението ми е обаче дали към края, пак няма да са прецъфтели? Зависи от времето, а то не се знае какво ще е. Парка е отворен от средата на март, но преди години си беше зима чак до средата на април и имаше много малко цъфнали цветя. Със сигурност новите дати ще са след апогея, но ако имаме пак "късмет" за толкова дълга зима по това време може лалетата да са във вихъра си. Но не бих разчитал, вероятно ще се види нещо, но не в пълната му красота. Връзка към коментар
obsession Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Привет на всички! Предстои ми пътуване до Амстердам и въпросът ми е конкретно към Duke - избрала съм същият хотел от последното ти пътуване Golden Tulip Am. West, та в тази връзка - би ли споделил впечатления от хотела и малко относно начина на придвижване от този хотел до централната част, защото и аз се чудя все още коя от възможностите за транспорт е най-удобна? Благодаря предварително! :-) Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 Привет на всички! Предстои ми пътуване до Амстердам и въпросът ми е конкретно към Duke - избрала съм същият хотел от последното ти пътуване Golden Tulip Am. West, та в тази връзка - би ли споделил впечатления от хотела и малко относно начина на придвижване от този хотел до централната част, защото и аз се чудя все още коя от възможностите за транспорт е най-удобна? Благодаря предварително! :-) И аз мога да ти споделя Хотелът е чудесен,големи, стилно обзаведени стаи, има машинка за еспресо с капсули, закуската я бива. Има собствен подземен паркинг, около 10Е на ден, ако сте с кола. Много е лесен достъпът до хотела от магистралата. Като се излезе от хотела само се пресича кръстовището пред него и има трамвайна спирка на трамвай 12 мисля, че беше. С него се стига до центъра. Еднодневни билети продават на рецепцията на хотела.Ние си купихме оттам, защото колата си оставяхме в хотела, а ползвахме трамвая. Само че, трамвай 12 се сменяше за две-три спирки с друг за центъра, сега не се сещам точно с какъв номер. Може би, Дюк ще каже. Връзка към коментар
obsession Публикувано: 18 юли, 2016 Сподели Публикувано: 18 юли, 2016 AlexandraKo, сърдечно благодаря за инфото!!!! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Понеже Duke е някъде из азиатските дебри, да хвана да отговоря аз 12 е единственото, което ти трябва, ако решиш да походиш малко пеша. А за какво си в Амстердам, ако не да походиш пеша, няма да висиш по трамваите, я 12-ката стига до подножието на Vondelpark, което е външната граница на централния полукръг, който съм очертал тук: Удобен е трамвая и лесен. Ако искаш да стигнеш в другия край на центъра - централна гара, която е център на описаната полуокръжност, трябва да походиш 10-ина минути пеша до гара Amsterdam Sloterdijk и от там да хванеш влакче до централна. Връзка към коментар
obsession Публикувано: 19 юли, 2016 Сподели Публикувано: 19 юли, 2016 Жоре, безценните ти съвети ще ми помогнат много в организацията на предстоящото ми пътуване! Наистина се радвам, че има такива интелигентни и позитивни хора, огромно "Благодаря"!!! 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 6 август, 2016 Автор Сподели Публикувано: 6 август, 2016 Привет на всички! Предстои ми пътуване до Амстердам и въпросът ми е конкретно към Duke - избрала съм същият хотел от последното ти пътуване Golden Tulip Am. West, та в тази връзка - би ли споделил впечатления от хотела и малко относно начина на придвижване от този хотел до централната част, защото и аз се чудя все още коя от възможностите за транспорт е най-удобна? Благодаря предварително! :-) Съжалявам, че чак сега отговарям, но не съм влизал в този раздел отдавна... Александра и Георги вече са отговорили. Относно хотела, мога да кажа, че е чудесен избор от типа "бизнес" хотели. Нямам никакви забележки! Да, спирката на трамвай № 12 е буквално срещу хотела, а гара Sloterdijk е на пешеходно разстояние. С дванайската ние стигахме до Концертгебау и оттам вече тръгвахме пеша през парка, който обикновено през лятото е арена на някой фестивал... 3 Връзка към коментар
obsession Публикувано: 6 август, 2016 Сподели Публикувано: 6 август, 2016 Duke, благодарности!!! Двоумя се още между него и Holiday Inn Express Amsterdam - South, който дава по - широки възможности за избор на спирка в центъра с трамвай 5, (който спира отпред пред входа почти и има няколко спирки в центъра) и ако вали няма да е нужно да се връщаме на изходната спирка (което с 12-ката е задължително)...имам още ден-два да се чудя... А и Hampton By Hilton Amsterdam Arena Boulevard е със сходни цени и условия и близост до метрото.... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега