Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Едно време една циганка ми гледа на ръка и ми каза: 

- Ще влезеш медицина. Ще завършиш, ще специализираш и до 35 години все ще доучваш, много ще се мъчиш и пари няма да имаш...

- А после?

- После ще свикнеш 🤪⚕️😬😷🍺

• Харесвам 4
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 8 минути , master_of_germs каза:

Едно време една циганка ми гледа на ръка и ми каза: 

- Ще влезеш медицина. Ще завършиш, ще специализираш и до 35 години все ще доучваш, много ще се мъчиш и пари няма да имаш...

- А после?

- После ще свикнеш 🤪⚕️😬😷🍺

И квоооо, позна ли циганката?:)))))))

• Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Coo каза:

Ще броят котки по улиците на София.

Преброителите дали ще ги ваксинират с Пфайзер? 🙂 🙂 🙂

https://stolica.bg/oshte/shte-se-napravi-prebroyavane-na-bezdomnite-kotki-v-sofiya

А по дворовете ще ли ги броят? И как ще кастрират котка, която не могат да хванат? Да кастрират депутатите, котките няма смисъл.

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Публикувано:

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Дядо пита бабата си:
- Пено, аз като умра как ще ме погребеш? Като те знам каква си скръндза, каквото и да се купи все ти е скъпо!
- Аз скръндза?!? Като олигарх ще те погреба! В костюм ще те облека, с всички салтанати ще бъдеш.
След седмица дядото решава да я изпита и се прави на умрял. Бабата му надява един футболен екип, обува на краката му кецове, слага го в ковчега и започва да нарежда:
- Ох, тиии... защо ме оставиииии... къде отивааааааааааш...
Дядото се надигнал от ковчега и викнал:
- На мач отивам, мама ти и скръндза!!!
  • Харесвам 2
  • Смея се 14
Публикувано:
На 10.04.2021 г. в 22:14, muchachote каза:

А ако сънувам Корнелия Нинова, какво ме чака?🤔

Нема се плашиш - всеки е имал кошмари! 

• Смея се 9
Публикувано:

Жена се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата МНОГО се ядосва!

-Ти си прасе, което нищо не уважава! – започва да крещи тя - Как смееш да ми причиняваш това – твоята вярна съпруга, майката на децата ти! Напускам те! Искам развод на секундата!
- Почакай секунда, любов, да мога поне да ти кажа какво стана! - отвръща той
- Добре, давай – проплакала тя - но това ще са последните ти думи към мен!
И той започнал:
- Ами, докато се качвах в колата на път за вкъщи тази млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и й казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, недобре облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни! Така че от състрадание, аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото не била като от пицарията в мола, а и се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди. После, понеже беше много мръсна аз й предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните й дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз й дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също и дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това й подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите."
Той си поел дъх и продължил...
- Тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помоща, която й оказах, че докато я изпращах до вратата, се обърна към мен през сълзи и каза „Моля... дали имате още нещо, което жена ви да не използва?” 

Та....

• Харесвам 5
  • Смея се 12
Публикувано:
Преди 1 час, stanislavpp каза:

03D573C4-234E-48C2-A94B-91FF19A61BA2.jpeg

Е, за да сме максимално коректни-жената е професионалистка 😉 . Ако не се лъжа, тя беше част от ложата на Марат Сафин на Уимбълдън или на АО

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , bobole4e каза:

Е, за да сме максимално коректни-жената е професионалистка 😉 . Ако не се лъжа, тя беше част от ложата на Марат Сафин на Уимбълдън или на АО

Дори с невъоръжено око веднага се вижда , че не е случайница 🙃

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Асан, баща на 12 деца, си купил презерватив. Айше го намерила и надала вик:
- Децата гладен ходят, той украса за 'ую си зел...

• Смея се 14

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.