Eva eva Публикувано: 20 април, 2021 Публикувано: 20 април, 2021 преди 22 часа, funny каза: Който се вредил да допише в плана за възстановяване - вредил се. Мандалото лопна дет се вика, макар и след 4 часа "усърден труд" от страна на населението да даде своя принос. Граждани дописаха с поръчки за кафе и мекици Националния план за възстановяване 😄 https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/04/19/4200263_poruchki_za_kafe_i_mekici_se_poiaviha_v_nacionalniia/?ref=home_editorial#comments-wrapper 1 1 6
funny Публикувано: 20 април, 2021 Публикувано: 20 април, 2021 преди 8 минути , Eva eva каза: Граждани дописаха с поръчки за кафе и мекици Националния план за възстановяване 😄 https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/04/19/4200263_poruchki_za_kafe_i_mekici_se_poiaviha_v_nacionalniia/?ref=home_editorial#comments-wrapper Ако беше се поддала на пазарлък и твоите торти и сладкиши щяхме да впишем , ама на... дърпаше се 😉 1 6
stanislavpp Публикувано: 20 април, 2021 Публикувано: 20 април, 2021 Отишъл глупак при мъдрец и му казал: -О, Мъдрейши, дошъл съм при теб за съвет. Обичам една жена и искам да се оженя за нея, но тя не е девствена. По-старите ми казват, че жената обезателно трябва да е девствена, но аз не разбирам защо. Моля те, разтълкувай ми това нещо! -Това е много просто-казал мъдрецът, усмихвайки се. След това извадил от джоба си две бонбони. Едната била завита в цветен станиол, а другата вече разопакована. -Коя ще избереш?-попитал мъдрецът -Разопакованата-отговорил човекът. -Защо?-учудил се мъдрецът. -Защото не знам какво точно е завито в този станиол, Мъдрейши, а тази, която е разопакована виждам, че наистина е бонбон, който ми харесва. -Върви на майната си!-ядосал се мъдрецът-Цялата притча ми прееба! 3 2 24
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Какво си намери гларусът Гошо: 1 11
T.E.Lawrence Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: Какво си намери гларусът Гошо: Крякането е само за професионалисти, иначе ти пада ченето. 😄 - Здравейте, бих искала един крем за обезкосмяване. - За коя област? - Видинска... 4 14
Eva eva Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Усещам, че скоро ще ме баннат от мамките, но не мога да се въздържа 😄 5 2 12
stanislavpp Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Разговарят двама приятели на по питие: - Много голяма сватба направи! Откъде извади толкова пари? - Отдавна заделях по малко за черни дни. И ето, че дойдоха… 2 11
Боян Димитров Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Като си е късмет, късмет си е... 1 16
iaia_mama Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 На конкурс по граматика в Окфордския университет 200 участници трябвало с една фраза да предадат идеята "Мир, спокойствие, щастие". Победител станал човек, който написал "Жената спи." Залата го аплодирала права, а жененият председател на журито през сълзи промълвил "Гений!" 4 15
Костов Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 преди 3 часа, Eva eva каза: Усещам, че скоро ще ме баннат от мамките, но не мога да се въздържа 😄 @Eva eva, ти се смееш, но "Рънътъ прай бурбътъ". Само не мога да разбера - Задължително ли е заведението да е за бързо хранене, или може и по-бавно да се хранят хората? Пък от " БГ МАМА" , ако видят, че им викаш "мамките" доживотния бан ти е в кърпа вързан. 😉 😄 1 6
Eva eva Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 преди 58 минути , Костов каза: @Eva eva, ти се смееш, но "Рънътъ прай бурбътъ". Само не мога да разбера - Задължително ли е заведението да е за бързо хранене, или може и по-бавно да се хранят хората? Пък от " БГ МАМА" , ако видят, че им викаш "мамките" доживотния бан ти е в кърпа вързан. 😉 😄 Хаха, ако девойката ми отговори верно ще я попитам дали може и по-бавно да се хранят хората, в това заведение, дето се търси 😄 Да взема да препоръчам заведение на някой почти необитаем остров, дето фери има един път седмично 😄 Забавно ще стане 😄 То и мамките, и фейса вървят към бан, май само тук ме търпите......засега 😄 2 5
neuromancer Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 Може би просто има предвид непретенциозно заведение, като таверна, а не точно Макдоналдс Те така стават скандалите 😄 2 8
Coo Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 преди 30 минути , Eva eva каза: Хаха, ако девойката ми отговори верно ще я попитам дали може и по-бавно да се хранят хората, в това заведение, дето се търси 😄 Да взема да препоръчам някой почти необитаем остров, дето фери има един път седмично 😄 Забавно ще стане 😄 То и мамките, и фейса вървят към бан, май само тук ме търпите......засега 😄 Не съм видяла майка да се храни бавно - мяташ в устата и гълташ БЪРЗО без да дъвчеш понеже всеки момент детето ще: [ ] ревне, че си е изпуснало играчката в канал по-мръсен от Перловската река [ ] падне и се пребие с кръв навсякъде [ ] наръчка друго дете с пръчка [ ] донесе червей, лайно или умрял плъх на масата [ ] мине и ти отнесе храната, понеже тъкмо яде и не е гладно, но щом ти ядеш, значи може пак да яде [ ] всичко изброено 11
Otnesen Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 - Боли ме коляното. Лондон: Отиди на ортопед. Берлин: Отиди на ортопед. Париж: Отиди на ортопед. София: Че вАли дъжд. 1 1 17
домосед Публикувано: 21 април, 2021 Публикувано: 21 април, 2021 преди 1 час, Otnesen каза: София: Че вАли дъжд Банкя: Че се скатаем от народно събрание 3 3 13
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега