stanislavpp Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 Ето от кой се е учил Валери Божинов : 3 14
stanislavpp Публикувано: 6 юни, 2021 Публикувано: 6 юни, 2021 Невероятна сила на волята - Ди Каприо гледа Моника Белучи в очите! 3 4 10
Фил Публикувано: 6 юни, 2021 Автор Публикувано: 6 юни, 2021 Да подгреем за европейското. Обява в нидерландската преса: "Дали някой се интересува? Наш приятел е купил билети за Европейското първенство по футбол, включително нощувки в хотел. Но за беля е забравил, че ще се жени по това време. Така че ако някой се интересува, моля да се яви на 17 юни пред Кметството на Ден Бош, в 14 часа. Тя се казва Сандра." 14
Фил Публикувано: 7 юни, 2021 Автор Публикувано: 7 юни, 2021 Веднъж Ученикът попитал Учителя: - Учителю, дълго ли ще чакаме промяна към по - добро? Какъв е смисълът на живота? Какво е любовта, Учителю? - От къде да знам бе, Иване? Аз съм даскал по трудово, ае дръпни се от банцига, да не ти отреже пръстите, дееба. 3 13
iaia_mama Публикувано: 7 юни, 2021 Публикувано: 7 юни, 2021 Значи, за който се заинтересува, въпросният "бутик" се намира на ул. "Д-р А. Железкова" 44 във Варна 🙂 1 6
jungfraujoch Публикувано: 7 юни, 2021 Публикувано: 7 юни, 2021 За да докаже, че жена "не мое го командва", бай Пешо слушайки навигатора зави на инат, вместо наляво надясно, и сега го вадят от дерето.😃 1 3
crazyhorse Публикувано: 7 юни, 2021 Публикувано: 7 юни, 2021 Откраднат статус от приятел във Фейса: "Единствената причина жените да не предлагат брак е, че в момента, в който те коленичат, мъжете започват да си разкопчават ципа..." 4 1 12
Светославов Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 Стар, но не знам дали е споменат тук: Между египетски калиграфи - колега, мъжествен с една или две пишки се пише? 3 7
Hesoss Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 преди 1 час, DimitarD каза: това беше редовна скара в родната казарма 🙂 4
ven62 Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 преди 1 час, Hesoss каза: това беше редовна скара в родната казарма 🙂 Връзкар! Имал си печка. На мен и шинел не ми се полагаше... все си тичах ... 1 1
Doctor Who Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 преди 4 часа, DimitarD каза: Аматьори. Капацитета се увеличава тройно ако се постави хоризонтално! преди 3 часа, Hesoss каза: това беше редовна скара в родната казарма 🙂 .... или сложена върху две тухли с реотаните надолу, за да пече принцеси 3 2 5
T.E.Lawrence Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 Да чакаш да се приготви жена ти е като да сваляш нещо от интернет: - Остават 2 минути. - Остава 1 минута. - Остават 25 минути. 4 10
Hesoss Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 Преди 1 час, Таньо каза: Аматьори. Капацитета се увеличава тройно ако се постави хоризонтално! .... или сложена върху две тухли с реотаните надолу, за да пече принцеси това с реотаните на долу нямаше смисъл, че кашкавал ЙОК....сух хлЕб и блага вода 🙂 1 1
Ognyan Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 Склонността на хората невъзмутимо да водят пространни лични разговори в групови чатове е стряскаща.
ven62 Публикувано: 8 юни, 2021 Публикувано: 8 юни, 2021 Преди 1 час, Ognyan каза: Склонността на хората невъзмутимо да водят пространни лични разговори в групови чатове е стряскаща. Не знам твоето мнение към кого е насочено, но имайки предвид и заглавието на темата ... то ми е най-малко смешно от всичките на последната страница.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега