Gentleman Basta Публикувано: 16 юни, 2021 Публикувано: 16 юни, 2021 преди 55 минути , Velyana каза: School is important but muscles are importanter 1 1 9
Zaro Публикувано: 16 юни, 2021 Публикувано: 16 юни, 2021 ДАНС подслушали разговор между Тити Папазов и Любен Дилов и нищо не разбрали... 7 17
ДиянаВ Публикувано: 16 юни, 2021 Публикувано: 16 юни, 2021 Да бях в Париж😃 Нооо това е 🙉 https://www.dunavmost.com/novini/ruse-moya-voden-svyat и на всичкото отгоре в Русе вече виреят, че и хапят водоустойчиви комари в дъжда😆 9 2 4
master_of_germs Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 Единственото, което се развива напоследък в България, е купесто-дъждовна облачност 😮 ⛈️ 3 12
Doctor Who Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 1. Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия. 2. Народно поверие гласи: Ако на бутилката от „Фанта“, има капачка от „Кока-Кола“, значи в шишето има ракия! 3. Празна бутилка ракия е като сутиен на простора. 4. И психотерапевт може да помогне, но с ракия е по-евтино. 5. Разликата между човека и животното е 500 грама ракия. 6. Секс телефон за алкохолози: Бавно изваждам ракията от фризера… 7. Ако обичаш някой човек, дай му свобода. Ако и той те обича, на връщане ще ти донесе ракия. 8. Мъжът е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка… 9. А сега да поработим върху твоята красота – докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракия! 10. Българският патриот винаги е готов да защити родината, въоръжен с ракия, салата и дистанционното на телевизора. 11. Народна мъдрост: Ако не може да бъде излекувано с ракия, значи е нелечимо 12. Злоупотреба с алкохол е, когато с ракия се дезинфекцират рани и се бършат прозорци. 13. Мъж в аптека: Нямате ли хапчета за глава, дето се пият с ракия? 14. 15. Разлях върху клавиатурата ракия… и сега, каквото и да натисна изписва три главни букви: ОЩЕ! 16. Каква е разликата между българите и немците? – Когато изпият две бири немците минават на „ти“, а българите – на ракия… 17. Да се пие по една ракия вечер е не само полезно, но и малко… 18. Понякога толкова ме мързи да си правя кафе, че направо си сипвам ракия… 19. Продавачката: Какво обичате? Той: Ракия и бира, ама сега съм дошъл за хляб! 20. Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%? 9 8
master_of_germs Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 Преди 1 час, Таньо каза: 1. Не си истински българин, ако в хладилника нямаш шише от марково уиски, пълно с домашна ракия. 2. Народно поверие гласи: Ако на бутилката от „Фанта“, има капачка от „Кока-Кола“, значи в шишето има ракия! 3. Празна бутилка ракия е като сутиен на простора. 4. И психотерапевт може да помогне, но с ракия е по-евтино. 5. Разликата между човека и животното е 500 грама ракия. 6. Секс телефон за алкохолози: Бавно изваждам ракията от фризера… 7. Ако обичаш някой човек, дай му свобода. Ако и той те обича, на връщане ще ти донесе ракия. 8. Мъжът е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка… 9. А сега да поработим върху твоята красота – докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракия! 10. Българският патриот винаги е готов да защити родината, въоръжен с ракия, салата и дистанционното на телевизора. 11. Народна мъдрост: Ако не може да бъде излекувано с ракия, значи е нелечимо 12. Злоупотреба с алкохол е, когато с ракия се дезинфекцират рани и се бършат прозорци. 13. Мъж в аптека: Нямате ли хапчета за глава, дето се пият с ракия? 14. 15. Разлях върху клавиатурата ракия… и сега, каквото и да натисна изписва три главни букви: ОЩЕ! 16. Каква е разликата между българите и немците? – Когато изпият две бири немците минават на „ти“, а българите – на ракия… 17. Да се пие по една ракия вечер е не само полезно, но и малко… 18. Понякога толкова ме мързи да си правя кафе, че направо си сипвам ракия… 19. Продавачката: Какво обичате? Той: Ракия и бира, ама сега съм дошъл за хляб! 20. Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%? И понеже си изтървал номер 14, запълвам го, че да не стои празно: 14. Малката ракия е бягство от отговорност! 😉 4 1 2 2
Doctor Who Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 преди 4 минути , master_of_germs каза: И понеже си изтървал номер 14, запълвам го, че да не стои празно: 14. Малката ракия е бягство от отговорност! 😉 Копирах от сайт за дами и т. 14 не ми беше рабираема. 😀 2
master_of_germs Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 преди 1 минута , Таньо каза: Копирах от сайт за дами и т. 14 не ми беше рабираема. 😀 А, аз го добавих от себе си, не знам как е било там... 😉 Ама тая липсваща т.14 ми напомни за 14-те заповеди на един мой (за съжаление отдавна не сред живите) професор. Заповеди 1-10 : справка в Библията... Заповед 11: НЕ МИСЛИ! Заповед 12: Ако мислиш, НЕ ГОВОРИ! Заповед 13: Ако говориш, НЕ ПИШИ! Заповед 14 (най-важната!): Ако пишеш, НЕ ПОДПИСВАЙ!!! 😉 11 1
dimitrov6 Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 преди 1 час, Таньо каза: 8. Мъжът е най-съсредоточен, когато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка… Имам към 40 активни обяви за продажба на употребявани предимно вещи и тази ,която е за съдове за ракия ми е втората най-посещавана. 1 2
Светославов Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 преди 29 минути , dimitrov6 каза: Имам към 40 активни обяви за продажба на употребявани предимно вещи и тази ,която е за съдове за ракия ми е втората най-посещавана. Това ме подсети за една случка преди време в Черни Осъм. Гостувахме на Радю Минков и съпругата му. Той ни отвори и показа етнографската сбирка в селото. Водели там и децата от местното училище, та както шеговито ни разказа Радю, рядко или почти никога децата не знаели що е то чекрък, паламарка и др предмети от едновремешния бит, но за аламбика всички знаели за какво служи 🙂 3 2
Otnesen Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 - Здравейте, казвам се Калоян и съм сексуално зависим. - Здравей Калоян. Групата за сексуално зависими е след два часа... Тази е за самотни майки. - Знам... 1 1 15
Zaro Публикувано: 17 юни, 2021 Публикувано: 17 юни, 2021 преди 5 часа, Светославов каза: Това ме подсети за една случка преди време в Черни Осъм. Гостувахме на Радю Минков и съпругата му. Той ни отвори и показа етнографската сбирка в селото. Водели там и децата от местното училище, та както шеговито ни разказа Радю, рядко или почти никога децата не знаели що е то чекрък, паламарка и др предмети от едновремешния бит, но за аламбика всички знаели за какво служи 🙂 По време на моя казармен период бях в радиолокацията на три летища. За незапознатите, летищата са най-големите военни поделения и без изключение хората от станциите бяхме забити в далечния край на летището, на 2-3 км от останалата пасмина. Това само по себе си беше малък проблем, защото общата баня също беше далече. Общата обаче. Отново за незапознатите ще спомена, че се носеше лафът, че където свършва уставът, започва службата във ВВС. Та ... радиолокационната група бяхме отделно под-поделение в рамките на летищата, със собствено командване. На две места бяхме по 12 човека, но на летище Кольо Ганчево до Стара Загора бяхме 4! И бяхме на 2 км от всичко друго в поделението, включително и банята. Затова нашите босове, които бяха изключително точни хора, ни уредиха със специална, само за нас. С бойлер. Не ми било бойлер, майно льо, най ми било дестилатор. Дестилатор в казармата! При всяка проверка беше изключително трудно да обясним защо "бойлерът" ни е точно от този модел. Значи не стига, че бяхме 4 човека поделение, имахме наш електрокар да джиткаме до другия край на летището, когато имаше нужда, овощна градина, ами и дестилатор. Някои хора не бяха живели в такъв лукс.... 2 2 8
dimitrov6 Публикувано: 18 юни, 2021 Публикувано: 18 юни, 2021 преди 4 часа, Zaro каза: На две места бяхме по 12 човека, но на летище Кольо Ганчево до Стара Загора бяхме 4! Мой приятел след редовната си казармена служба в летище Божурище,като радист,продължи от 1988 вече професионално като военен на летище Кольо Ганчево до Стара Загора пак такава специалност.Работи повече от 5 години и се казва И.Иванов. Иначе прочетох смешна новина Пиратски набези на кораби са били извършвани с лодки в Бургаския залив https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2021/06/17/4222895_piratski_nabezi_na_korabi_sa_bili_izvurshvani_s_lodki/ 1 1
Светославов Публикувано: 18 юни, 2021 Публикувано: 18 юни, 2021 Приложение на Булевата алгебра в семейните спорове: - ако Тя е права и Той е прав, Тя е права; - ако Тя е права, а Той греши, Тя е права; - ако Той е прав, а Тя греши, Тя е права; - ако Тя греши и Той греши, Тя е права. 7 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега