Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Hadzhitodorovi каза:

...

Поне до Windows XP, при липса на включена клавиатура (на стационарен компютър), съобщението беше "Keyboard not found. Press F1 to continue."

Е, такива смешки имаше хиляди.

Например, като се инсталираше офис пакет, в древността, когато MS офиса беше на 16-18 дискети, се появяваше съобщение от типа:

"Please, insert disкette 2 into floppy disk" после 3, 4 и т.н.

Та, злите езици говореха, че една русичка юзерка, успяла да натика и 5-тата дискета без да маха предишните. 

...

Права си е била. Кара точно по инструкциите.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 57 минути , Hadzhitodorovi каза:

Е, не... 💀

Това разбира се е виц.

Но усърдни и упорити девойки винаги е имало. 

В миналото една успя да напъха EGA куплунг във VGA. А онзи ден колежка се пребори с микроUSB, като го натика в USB C.

...

Таланти!

• Смея се 3
Публикувано:
преди 6 часа, ven62 каза:

Това разбира се е виц.

Но усърдни и упорити девойки винаги е имало. 

В миналото една успя да напъха EGA куплунг във VGA. А онзи ден колежка се пребори с микроUSB, като го натика в USB C.

...

Таланти!

Пресен случай от миналия ден - Usb от страната на принтера(квадратната) във мрежовия порт, пасва идеално, ама проблем -  принтера не им принтира 🙂

• Смея се 4
Публикувано:
преди 9 часа, ven62 каза:

А онзи ден колежка се пребори с микроUSB, като го натика в USB C.

Тия са горе долу един и същи калибър, а някои житейски практики показват, че това вкарване е възможно. Виж, ако беше пое.... вкарала USB A или В в С, щеше да е талантлива.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Жена си прави прическа, преди да замине на екскурзия в Рим.
- И къде, муци, казваш, че ще ходиш? - пита фризьорката
- В Рим.
- Ау-у-у, ужасен град, гмеж, мръсотия, просто ужас! И с какво ще летиш?
- С Ал-Италия.
- Най-гадната авиолиния на света! Самолетите стари, стюардите - грозни, храната - отврат. И къде ще отседнеш там?
- В малко бутиково хотелче, казва се Тиесте.
- Бутиково - дръжки! Била съм там, отвратно е. Ужасно обслужване, хлебарки по стаите. И какво ще правиш докато си там?
- Ще разгледаме Колизеума, ще отидем до Ватикана, можем да видим и папата...
- Ще видиш на куково лято! Най-много да излезе на едно балконче, голям колкото главата на топлийка и ти ще си една от хилядите, които ще си мислят, че са го видели.
След месец жената се връща от Рим
и е отново при фризьорката.
- Е,  как беше, муци? - пита тя.
- Невероятно - самолетът ни беше чисто нов, само дето ни се дублираха местата, но ни настаниха в първа класа и няма да ти разправям - шампанско, черен хайвер, млад стюард, който тичаше за всяка моя поръчка. А пък хотелчето - приказка! Току-що го бяха реновирали и ние бяхме първите гости, така че ни настаниха в президентския апартамент безплатно...
- А във Ватикана ходи ли? - пита злобно фризьорката.
- Ходих, муци, и да знаеш какво стана! Както си вървим, до нас се приближи швейцарски гвардеец, потупа ме по рамото и каза, че папата имал навик да кани на лична аудиенция случайни посетители и на нас се е паднала тази чест. Влязохме в неговите покои, той дойде, аз коленичих пред него, той сложи ръката си върху рамото ми и знаеш ли какво ми каза?
- Какво?
- Чадо мое, кой те е подстригал така идиотски?!
😂😂😂😂😂😂😂

• Харесвам 1
  • Смея се 26
Публикувано:

Ами и аз все за Това си плача 😪

"Ако плачеш, не означава, че си слаб. Може да плачеш и да си дебел"
Народна поговорка

• Смея се 13
Публикувано:
На 21.06.2021 г. в 22:07, master_of_germs каза:

Ами, Ванка, ти се изгради през годините като пръв левент на форума... Остават само довършителни работи при тебе 😉 

Имаш право 😊 Ама чак пръв във форума 🙃

На 22.06.2021 г. в 10:48, ven62 каза:

Моля, моля, не "пръв", а най-млад.:wink:

Млад де 🤩 Щом минах 20 😇

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Martin
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.