Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може да бъде изображение с напитка и текстово съобщение

Може да бъде изображение с връхни дрехи

- Излизаш в отпуск.
- Изтриваш всичките си акаунти в социалните мрежи.
- Напускаш страната и се настаняваш в неизвестен хотел.
- Купуваш си нова SIM- карта.
- Качваш се на първия автобус.
- Пристигаш на отдалечен плаж без обхват, без средства за комуникация и с много пиене.
- Късно през нощта вълните донасят до теб писмо в бутилка.
- „ ВАНКА, КЛИЕНТИТЕ НАНЕСОХА НЯКОИ КОРЕКЦИИ, ПОПРАВИ ГИ КОГАТО МОЖЕШ И ГИ ИЗПРАТИ. ФЛАШКАТА Е В БУТИЛКАТА. АНТОН.”

Няма налично описание на снимката.

• Харесвам 1
  • Смея се 16
Публикувано:

В едно далечно кралство,през девет гори в десета,живяла една красива,независима и интелигентна принцеса. Един ден тя седяла на брега на едно живописно езеро в зелената долина близо до замъка си, мислейки за смисъла на живота и изведнъж видяла жаба. Жабата скочила в скута й и казала: - Сладко, мило момиче, едно време бях красив принц, но злата вещица ме превърна в жаба. Ако ме целунеш, пак ще се превърна в принц, а след това, скъпа моя, ще ме заведеш в замъка ти и ще се оженя за теб, а ти ще ми готвиш храна, ще ми чистиш коня, ще ми переш дрехите, ще отгледаш децата ми и аз ще се радвам, че съм те взел за жена. Същата вечер, след като изяла жабешките бутчета с подправки и в сос от скариди, поливайки ги с чаша розе, принцесата тихичко си мърморела: -ДА, БЕ, ДА!????????
.....

• Харесвам 5
  • Смея се 18
Публикувано:

image.png.e28a26d8c64e98cb56181d39e3eaa9c3.png

И да използваме повода да видим кой е внимавал в час по история на изкуството (или при посещението на място) - къде се намира тази скулптура и кои са персонажите?

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:

Днес си мислех за магеланеца домосед.   Този вирус го накара да прекарва сигурно повече време в къщи.Малко са хората във форума,които имат толкова полети.

Иначе да не спам един виц.

Преди знаех кой ще пее през седмицата във всички дискотеки????сега знам всички промоции в Kауфланд, Лидъл и Била ???????

• Смея се 5
Публикувано:
преди 9 минути , dimitrov6 каза:

Днес си мислех за магеланеца домосед.   Този вирус го накара да прекарва сигурно повече време в къщи.Малко са хората във форума,които имат толкова полети.

Иначе да не спам един виц.

Преди знаех кой ще пее през седмицата във всички дискотеки????сега знам всички промоции в Kауфланд, Лидъл и Била ???????

Амииии, в голяма грешка сииииии! Колкото@Георги Матееве седнал в къщи, толкова и @домосед се е спрял:)))))):crazy:

• Смея се 4
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Martin
    • VIadi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.