Костов Публикувано: 14 юли, 2021 Публикувано: 14 юли, 2021 Някой знае ли, къде записват за астронавти? Щото аз съм готов! 4 2 3
stanislavpp Публикувано: 14 юли, 2021 Публикувано: 14 юли, 2021 - Чувам, че си се оженил? Поздравления! И как е, щастлив ли си? - Жена ми казва, че да. 6 9
Otnesen Публикувано: 14 юли, 2021 Публикувано: 14 юли, 2021 - Скъпи, искам да ти кажа нещо... - Добре, но да е бързо, точно и ясно! - Петстотин! 7 7
Zaro Публикувано: 15 юли, 2021 Публикувано: 15 юли, 2021 Една снимка на Гарет Бейл като малък, когато е хващал сръбска телевизия без антена. 2 6
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2021 Публикувано: 16 юли, 2021 *********************** ***************** - Излизаш в отпуск. - Изтриваш всичките си акаунти в социалните мрежи. - Напускаш страната и се настаняваш в неизвестен хотел. - Купуваш си нова SIM- карта. - Качваш се на първия автобус. - Пристигаш на отдалечен плаж без обхват, без средства за комуникация и с много пиене. - Късно през нощта вълните донасят до теб писмо в бутилка. - „ ВАНКА, КЛИЕНТИТЕ НАНЕСОХА НЯКОИ КОРЕКЦИИ, ПОПРАВИ ГИ КОГАТО МОЖЕШ И ГИ ИЗПРАТИ. ФЛАШКАТА Е В БУТИЛКАТА. АНТОН.” 1 16
Tim Публикувано: 16 юли, 2021 Публикувано: 16 юли, 2021 Не вдигайте на непознати номера! Търсят министър-председател! 1 14
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2021 Публикувано: 16 юли, 2021 В едно далечно кралство,през девет гори в десета,живяла една красива,независима и интелигентна принцеса. Един ден тя седяла на брега на едно живописно езеро в зелената долина близо до замъка си, мислейки за смисъла на живота и изведнъж видяла жаба. Жабата скочила в скута й и казала: - Сладко, мило момиче, едно време бях красив принц, но злата вещица ме превърна в жаба. Ако ме целунеш, пак ще се превърна в принц, а след това, скъпа моя, ще ме заведеш в замъка ти и ще се оженя за теб, а ти ще ми готвиш храна, ще ми чистиш коня, ще ми переш дрехите, ще отгледаш децата ми и аз ще се радвам, че съм те взел за жена. Същата вечер, след като изяла жабешките бутчета с подправки и в сос от скариди, поливайки ги с чаша розе, принцесата тихичко си мърморела: -ДА, БЕ, ДА!???????? ..... 5 18
Фил Публикувано: 16 юли, 2021 Автор Публикувано: 16 юли, 2021 И да използваме повода да видим кой е внимавал в час по история на изкуството (или при посещението на място) - къде се намира тази скулптура и кои са персонажите? 4 1
AlexandraKo Публикувано: 16 юли, 2021 Публикувано: 16 юли, 2021 Дентален лекар се е усамотил, за да си почине:)), 3 9
dimitrov6 Публикувано: 17 юли, 2021 Публикувано: 17 юли, 2021 Днес си мислех за магеланеца домосед. Този вирус го накара да прекарва сигурно повече време в къщи.Малко са хората във форума,които имат толкова полети. Иначе да не спам един виц. Преди знаех кой ще пее през седмицата във всички дискотеки????сега знам всички промоции в Kауфланд, Лидъл и Била ??????? 5
AlexandraKo Публикувано: 17 юли, 2021 Публикувано: 17 юли, 2021 преди 9 минути , dimitrov6 каза: Днес си мислех за магеланеца домосед. Този вирус го накара да прекарва сигурно повече време в къщи.Малко са хората във форума,които имат толкова полети. Иначе да не спам един виц. Преди знаех кой ще пее през седмицата във всички дискотеки????сега знам всички промоции в Kауфланд, Лидъл и Била ??????? Амииии, в голяма грешка сииииии! Колкото@Георги Матееве седнал в къщи, толкова и @домосед се е спрял:)))))) 4 1
AlexandraKo Публикувано: 17 юли, 2021 Публикувано: 17 юли, 2021 Щерката довела зетя, как ще го посрещнете? 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега