AlexandraKo Публикувано: 21 юли, 2021 Публикувано: 21 юли, 2021 На 18.07.2021 г. в 21:56, Костов каза: Има, има. Ей го Благодаря ти! Сър Антъни си умря от смях, с това куче 2
T.E.Lawrence Публикувано: 21 юли, 2021 Публикувано: 21 юли, 2021 Синът на психолога никога не се тръшкаше в магазина за играчки. Той кротко питаше: - Тате, твоето детство също ли беше тежко и безрадостно? 1 22
Zaro Публикувано: 21 юли, 2021 Публикувано: 21 юли, 2021 преди 7 часа, Alexander каза: Сертификатът за ваксинация на американците е за чудо и приказ. Не го снимах, но представлява картонче колкото кутия цигари, като всичко е написано на ръка. Няма кодове, няма печати няма нищо.. дори приятелката ми се е чудила много дали ще мине с това картонче на влизане в Европа, но е минала успешно. 6toto ima 4ip. Karton4eto e proforma. Не се сдържах. 2 13
дядо Пепи Публикувано: 22 юли, 2021 Публикувано: 22 юли, 2021 преди 1 час, AlexandraKo каза: Имам точна и категорична позиция по всичките прояви от такъв характер. Но се страхувам, че ще вляза в спор с привържениците на т.н. Истанбулсака не знам си какво. А и не трябва да занимаваме форума с подобни теми. Но е похвално, че фотосът е в раздел хумор. 😃 7 2
AlexandraKo Публикувано: 22 юли, 2021 Публикувано: 22 юли, 2021 преди 59 минути , дядо Пепи каза: Имам точна и категорична позиция по всичките прояви от такъв характер. Но се страхувам, че ще вляза в спор с привържениците на т.н. Истанбулсака не знам си какво. А и не трябва да занимаваме форума с подобни теми. Но е похвално, че фотосът е в раздел хумор. 😃 И аз, като теб:))) ************** 3 10
crazyhorse Публикувано: 22 юли, 2021 Публикувано: 22 юли, 2021 Това май е за друга тема, но ще го постна тук! 🤭 4 2 11
Eva eva Публикувано: 23 юли, 2021 Публикувано: 23 юли, 2021 Утре очаквайте в ПИК: "С коварно самоубийство прасе се опита да окаля авторитета на уважавани туристи." 3 12
T.E.Lawrence Публикувано: 23 юли, 2021 Публикувано: 23 юли, 2021 Събудих се сутринта и си помислих: - Ще стана, планини ще поместя... После се обърнах на другата страна и си викам: - Бе к'во ше ѝ се меся на природата, нека си стоят... 4 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега