Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Lindt каза:

Предполагам не е възпитано да питам, но каква е причината за тези оскъдни средства? Няма ли как да увеличиш доходите си, грамотен изглеждаш?

Не издържам на напрежение и затова се пенсионирах.Иначе ако не беше този сайт едва ли щях да науча как да си купувам евтини билети.Преди това за 2013 година дадох 2200 лв за 22 полета,а от както следя сайта през 2017 дадох същите пари за 81 полета.За което благодаря.

За да не е спам един виц.

- Келнер! Дай 4 бири, 2 водки, 5 джака, 4 шота текила, 6 редбула и 5 йегера. Ще го запомниш ли?
- Тоя пък, аз тройни интеграли на държавния решавах...

• Харесвам 12
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, dimitrov6 каза:

Моят месечен бюджет е 160 лв.Ако има по-беден магеланец нека сподели.Онзи ден VASILEV беше писал,че купувал парцалки до Лондон и сигурно само един струва толкова.

Наистина ти съчувствам.Всички живеем  в тревожно време.Но малко неетично е да се сравняваш с който и да било,след като си взел решение да се пенсионираш.

В крайна сметка всеки намира начин как да живее,какво да си купува и не е нужно да се гледа в чуждата паница.Защото не знаеш човека срещу теб каква цена е платил,за да може да си купува дрехи,да се храни с каквото иска и да пътува.

Пожелавам ти преди всичко здраве и нови възможности за пълноценен живот!

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 минути , jungfraujoch каза:

Но малко неетично е да се сравняваш с който и да било

Извинявам се за сравнението,мисълта ми беше ,че аз въпреки ,че карам с пари колкото една маркова дреха пак пътувам и не се предавам.

Още един виц.

- Господине, колан нямате, пожарогасител нямате, книжка нямате, преглед нямате...какво имате?
- 50 лева.
- Ми така кажете, с ченгел ли да ги вадя от джоба Ви?

• Харесвам 15
  • Смея се 1
Публикувано:

ОБЯВА

ЖЕНА СИ ТЪРСИ МЪЖ!!!!!

На 34г.165см110кг.43N обувки.Живея скромно и достойно на село до дама.Мъж не съм имала щото то тука са останали само дъртаци и страхливци.Имам три сестри все омъжени и живи родители.Племенниците понякога ми викат лельо а друг път чичо.Не им се сърдя,детска им работа.Обичам домашният уют,природата,виното и ракията.На абютюренската пих уйски и много ми хареса че шишето е квадратно.Мога да карам комбайна и трактор както и да ги бутам или дърпам ако закъсат.Ама само по асфалта че инъче затъвам да коленете в калъ.Имам мотор "иж" с кош.Лани когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце,14 кози и 4 пръча + 3 каракачанки и бай Митьо с магаренцето му.Най ме озориха пръчовете че трябваше да ги свалям от сливите.Помня само че бай Митьо са кръстеше и мърмореше."Ох леле божкеее на кое ли добру мумче ще му почерни дните тоз вампир?"Хакнъх му един шамар да съ сафиряса.И сега ма заобикаля,
га ма види и все ходи на реката да си търси златният мост.Мен в село много ма почитат и уважават и мъжете и жените.Много си търся вече мъж че не се търпи повече.Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата.Да готвя мога ама по ми харесва да мачкам с голи крака кога някой чужд мъж е настинал.Той стене пъшка и се гърче пък аз мачкам ли,мачкам.Търся си мъж дето да не е много учен че да има за какво да си говорим.А пък и те учените все са едни кекави и с очила и ризи.Да си седи дома и да се занимава с каквото ще..Да има жива душа покрай старите че аз като тръгна на лов по два дена се пилея по пущинаците.Ама празна никога не съм се връщала.На барове и на доктор не ходя....Искам само да ме обича и да си правиме деца.Няма да го бия или да го товаря с много работа да не са повреди."

• Смея се 9
Публикувано:

Едно време в училище нямаше часове по сексология. Каквото научиш през лятната ваканция – това е.

Никога не нагласяйте алармата на кръгъл час.

Ще се наспите много по-добре, ако не звъни точно в 07:00, а например в 10:19.

Много по-лесно от ходенето на фитнес е да си намериш дебели приятели.

Любовта е 81% усилие и 19 см. Талант.

• Харесвам 4
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 4 часа, Hesoss каза:

Любовта е 81% усилие и 19 см. Талант.

Това направо е като Питагоровата теорема!

Ще си го татуирам някъде.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 21 минути , stanislavpp каза:

7833A6B4-FFEC-4204-BF30-7B73AC50E166.jpeg

Предишната ми фирма беше със седалище в Mszczonow и си мислих, че името е трудно ... 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 2 часа, stanislavpp каза:

7833A6B4-FFEC-4204-BF30-7B73AC50E166.jpeg

То даже и транскрипцията не може да се изпише вярно, понеже няма знак за звука на полското "y" 🙂

преди 1 час, Gentleman Basta каза:

Предишната ми фирма беше със седалище в Mszczonow и си мислих, че името е трудно ... 

Не е... Има цели две гласни 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Срещат се двама познати:

- Как е, как я караш?

- Чууууднооо... Купих си слон... Аз се чудя как сме живели без слон досега... Бере ябълки от високите клони, почиства улуците на покрива, полива градината, грижи се за кладенеца, играе с децата, жена ми е страшно доволна, а каква атракция е за хората на улицата... Абе, какво да ти разправям... Думи нямам...

- Виж кво, беее... Ти що не ми го продадеш?

- Е, глупости ся... Че той е като член на семейството.

- Три пъти повече ще ти платя.

- Ми добре пък, какво толкова, нали си ми приятел..

Срещат се след месец:

- Как е слона, как е положението?

- Ти луд ли си, веее?! Ти с тоя слон ни такова мамата, ве... Всичко засято в градината извади, изкърти улуците, изсра се в кладенеца, децата ги е страх и постоянно плачат, жена ми се затвори в спалнята и не излиза, всички съседи от улицата ще ме съдят...

- Еееееее... Ама ти както си така негативно настроен никога няма да го продадеш...

• Харесвам 7
  • Браво 2
  • Смея се 19

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• SFS
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.