master_of_germs Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 преди 1 час, AlexandraKo каза: Най-великите ми мисли достигат до вас с любезното спомоществувателство на три големи ракии. 1 8
oli_mali Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 Ако някой знае какво означава последното изречение нека сподели, моля. 🙂 1 10
AlexandraKo Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 Преди 1 час, oli_mali каза: Ако някой знае какво означава последното изречение нека сподели, моля. 🙂 Помагам с новите думи:))) Клесунгерица = нимфоманка/не е за пари, ми си обича кръшкането/ Буцуняк = темерутин Манара = брадва Ботор = пън Цифка = сопол Но не се нагърбвам с превода:((( На времето имах колега в МА от Враца и докат вземем, поне, половината да му разбираме, си мина , тооочно половин семестър:))) Кофтито беше, кат земеше да вика за някого “че бил голем ,абич”:((И разни други, дето се оказа, че са обидни, пък ние в началото си мислехме обратното:((( 1 1 4
iaia_mama Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 преди 3 часа, oli_mali каза: Ако някой знае какво означава последното изречение нека сподели, моля. 🙂 ...Защото животът е една шафрантия (жена с леко поведение) и като те подхване/подметне (понякога), като някой смотаняк/неудачник, ще има да те буха/млати, както брадвата удря пъна, чак докато ти се размаже сопола (в смисъл да се омажеш със сополите си от плач/рев/ от безпомощност) п.п.Имам, но ми е малко далечна връзката с врачанско-монтанския край 🙂 2 3 1
crazyhorse Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 –Ало,112 ли е? –Да,кажете какъв е проблема? –Моля ви,спрете товарен камион Сф ХХ ХХ! –Не разбирам! –Вижте,закъсах с колата си между Бургас и Карнобат,помолих шофьора на камиона да ме дръпне до Петолъчката,но той ме забрави и подминахме Петолъчката.Сега ме дърпа към София! –Присветкайте му с фаровете! –Присветках му,но той ми маха с ръка през прозореца и ми дава път да го изпреварвам… 3 19
bay_kolio Публикувано: 11 септември, 2021 Публикувано: 11 септември, 2021 преди 2 часа, Duke каза: Не било само до чипиране... Това е толкова тъжно, че вероятно не е виц! 4
Иван Попов Публикувано: 12 септември, 2021 Публикувано: 12 септември, 2021 Извънредно кацане: Мъж се заключи в тоалетната на самолет. Пътникът отказал да излезе и прекарал цялото време в тоалетната Самолет със 134 души на борда бе принуден да извърши непланирано кацане в Австрия, след като пътник се заключи в тоалетната и отказа да излезе, предаде БТА. 51-годишният мъж е прекарал цялото време в тоалетната и пилотът е решил да приземи самолета на път от Кипър за Цюрих вчера в австрийския град Грац, съобщи днес полицията. Мъжът е сътрудничил на граничарите и е напуснал тоалетната след принудителното кацане. Твърди се, че той е продължил пътуването си с влак. За повече инфо цък. 6 1
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 Смешно ли е, не е ли смешно? 4 10 3 3
Pantelej Putnik Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 преди 18 минути , AlexandraKo каза: Смешно ли е, не е ли смешно? Вероятно така е по БДС. 🤣 Няма какво да се оплакваме - От пиле мляко имаме! 🤣 2 11
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 преди 35 минути , Pantelej Putnik каза: Вероятно така е по БДС. 🤣 Няма какво да се оплакваме - От пиле мляко имаме! 🤣 ...и тук-там, с пилешки трътки 4
Childish Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 Преди 1 час, AlexandraKo каза: ...и тук-там, с пилешки трътки и свински език (според другия надпис) 4
iaia_mama Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 преди 2 часа, AlexandraKo каза: ...и тук-там, с пилешки трътки И свински език 🙂 2
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 Пък един вика, че я ще и без лютеницата… 6
AlexandraKo Публикувано: 13 септември, 2021 Публикувано: 13 септември, 2021 Някой питаше, за идеен проект на къща. Тук, гледам , едно бижу…. 3 6 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега