muchachote Публикувано: 9 февруари, 2022 Публикувано: 9 февруари, 2022 преди 2 минути , Боян Димитров каза: Аз /като филолог, все пак/ бих подчертал с много дебела черта цялото изречение от началото до края!😈 8 1
Иван Попов Публикувано: 10 февруари, 2022 Публикувано: 10 февруари, 2022 Полицай към блондинка: - Какво правите? Не виждате ли, че тук се кара само в едната посока? - Че аз да не карам в двете? 😃 Човек с много приятели, е богат. Човек с много комшийки е информиран. 4 12
Capitan Morgan Публикувано: 10 февруари, 2022 Публикувано: 10 февруари, 2022 Видяло кучето баобаб за първи път и рекло: - Господи, това е неопикуемо! 1 21
Zaro Публикувано: 11 февруари, 2022 Публикувано: 11 февруари, 2022 На пресконференция за глухи преводачът на Стоичков цял час стоял с вдигнат среден пръст! 18
Фил Публикувано: 11 февруари, 2022 Автор Публикувано: 11 февруари, 2022 Възможно ли е цялата тая пандемия да се дължи на обстоятелството, че преди три години не препратих онова съобщение на 20 човека ??? 2 25
iMari Публикувано: 12 февруари, 2022 Публикувано: 12 февруари, 2022 Синът ми участва в социален експеримент. В продължение на една седмица трябва да ходи навсякъде с тениска с надпис „Стани веган!”. До момента резултатът е два шамара, един ритник, някой го наплю и го замериха с празна бутилка. Много ми е интересно, какво ще се случи като излезе навън. *** Видях реклама: „Серум за лице със сълзи от охлюв”. Как ги извличат тия сълзи бе, хора? Тъжни истории ли му разказват, обиждат ли го? 4 19
Костов Публикувано: 12 февруари, 2022 Публикувано: 12 февруари, 2022 преди 22 минути , iMari каза: *** Видях реклама: „Серум за лице със сълзи от охлюв”. Как ги извличат тия сълзи бе, хора? Режат лук пред него. 😭 2 6
Фил Публикувано: 12 февруари, 2022 Автор Публикувано: 12 февруари, 2022 преди 3 часа, iMari каза: Видях реклама: „Серум за лице със сълзи от охлюв”. Как ги извличат тия сълзи бе, хора? Тъжни истории ли му разказват, обиждат ли го? преди 2 часа, Костов каза: Режат лук пред него. 😭 Ако и това не помогне - принуждават го да гледа мач на националите ... 1 11
Иван Попов Публикувано: 12 февруари, 2022 Публикувано: 12 февруари, 2022 Когато продавачка в магазин ме пита: - Мога ли с нещо да Ви помогна?! Винаги отговарям: - Лозето ми е за копане! Ама се сърдят после... 😃 4 14
Костов Публикувано: 12 февруари, 2022 Публикувано: 12 февруари, 2022 преди 4 часа, Фил каза: Ако и това не помогне - принуждават го да гледа мач на националите ... Това вече е садизъм! 1
Иван Попов Публикувано: 13 февруари, 2022 Публикувано: 13 февруари, 2022 Семеен скандал: - Значи така, а? Можеш да пиеш цял живот едно и също уиски, а не можеш два дни да ядеш едно и също ядене...... 2 12
Светославов Публикувано: 13 февруари, 2022 Публикувано: 13 февруари, 2022 преди 2 часа, Иван Попов каза: Семеен скандал: - Значи така, а? Можеш да пиеш цял живот едно и също уиски, а не можеш два дни да ядеш едно и също ядене...... Ех, Ванка, женска му логика - нерде пиене, нерде ядене 🙂 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега