Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 часа, funny каза:

Какво означава АЕЦ Козлодуй ?

- Авио Електро Централа !!!  - (естествено, какво друго да е) :grin:

( Една от участничките в "ергенът" )

Имам познат, участвал в екипа на едно високорейтингово предаване по телевизията-майка преди бая време, от когото съм чувал, че интелигентен човек пред камера не се бута.

А може би авио, защото, когато гръмне, всичко отива във въздуха.

• Харесвам 5
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 14 часа, funny каза:

- Авио Електро Централа !!!

Изпитах безкраен срам от " изключителната интелигентност", показана от по-голямата част от участничките в снощното "шоу". Знаех, че има много тъпа и необразована сган по нашите земи, но за пръв път го видях на живо.  😠 

• Харесвам 16
Публикувано:
преди 1 час, дядо Пепи каза:

Изпитах безкраен срам от " изключителната интелигентност", показана от по-голямата част от участничките в снощното "шоу". Знаех, че има много тъпа и необразована сган по нашите земи, но за пръв път го видях на живо.  😠 

Не знам за кое "шоу" става дума, но не се учудвам. Простотията и тъпотията вече са навсякъде. И то говорим за хора с претенциЙ и ВИШУ. Имах случай с една моя бивша шефка, която е по-малка от мен. Разказвах нещо за големия митинг на СДС, който събра над 1 милион души и тя като се изцепи - "Това 44-та ли е било?"  И аз шах, тотален 😄 Какво да отговориш на това 😄 Мълчах, мълчах, мигах и накрая смрънках - "Амиии, не точно" 😄 

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Смея се 19
Публикувано:
преди 29 минути , Eva eva каза:

и тя като се изцепи - "Това 44-та ли е било

Ми може нарочно да го е казала, с друг смисъл...

Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Ми може нарочно да го е казала, с друг смисъл...

За съжаление, надали им стига акъла на такива дами и за другия смисъл. 

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 4 часа, Eva eva каза:

Простотията и тъпотията вече са навсякъде.

В тоя смисъл, мен пък са ме питали в Латинска Америка латински ли говорят??????????😡 Мълчах, мълчах, и накрая реших, че е по- добре да не обяснявам. "Ами не точно".

• Харесвам 2
  • Смея се 9
Публикувано:

Понякога ми се реве, но това е положението...  Тези дни имах друга случка, сега се сетих 🙂 Имаме една нова звезда в работата и за всяка нещо - това как е, онова как е. Хубаво де, ама един път, два пъти, три пъти, на мен ми писна за всяко нещо да пита и то все мен 🙂. Другите ме знаят как реагирам и питат само като съвсем не могат да се оправят 🙂 И онзи ден тази пак нещо пита, но аз този път я резнах - отворяш закона и четеш, стига питала. Все някъде ще го намериш 🙂  И тя "Е, ама сега съм си отворила едно нещо, за да отворя закона трябва да отворя нов прозорец. Така ми е по-лесно".  😄 Излязох от стаята, че .... нямаше да успея да запазя добрия тон. 

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 12
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 22 часа, funny каза:

- Авио Електро Централа !!!  - (естествено, какво друго да е) :grin:

( Една от участничките в "ергенът" )

Тая влезе в аналите

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'btv FAEANETUO TXлAHT 10:42PM 10:4 20:00 ੴ ra6pиeлa,27 Aи3aйHep aeu aeu=a aBиo eлeKTpo ueHTpaлa mgflip com'

• Харесвам 7
  • Шок 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 13 минути , stanislavpp каза:

9B8B2ACF-2EC2-476E-ADB8-7CFC55BACEAB.jpeg

Е остава и тухли да яде, те тогава го признавам този шофьор 😃

Майка към синчето си:

- Всяка твоя беля е бял косъм в косата ми!

- Като гледам баба и ти не си била цвете за мирисане...

• Харесвам 2
  • Смея се 18
Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Излязох от стаята, че .... нямаше да успея да запазя добрия тон. 

Едно време баба ми е казвала преди да кажа нещо да преброя до 10 ( десет). За съжаление все повече и повече попадам в ситуации, при които трябва да броя до много повече от 10(десет).  И се хващам, че това е с все по-млади екземпляри от човешкия вид.  

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 11 часа, Иван Попов каза:

Е остава и тухли да яде, те тогава го признавам този шофьор

Явно не знаеш някои аспекти от производството на червен пипер.

• Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 20 часа, Eva eva каза:

отворяш закона и четеш, стига питала. Все някъде ще го намериш 🙂

Ей така се почва, а после съдебната система ни е виновна... 😛 

• Смея се 5
Публикувано:
преди 21 часа, Zaro каза:

Не е виновна тя, а родителите и.

Родителите са виновни максимум до 25-годишна възраст - оттам нататък всеки си преценя сам/а за себе си.

Публикувано:
преди 39 минути , Hadzhitodorovi каза:

Родителите са виновни максимум до 25-годишна възраст - оттам нататък всеки си преценя сам/а за себе си.

Ти ако 25 години си го учил да (не) разсъждава по определен начин, не очаквай след това да настъпи промяна. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 часа, Zaro каза:

Ти ако 25 години си го учил да (не) разсъждава по определен начин, не очаквай след това да настъпи промяна. 

По-скоро се отнася за отговорността - ако от 18 до 25 човек не може да си оправи главата сам или с помощ, тази отговорност вече не е на родителите.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.