Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 часа, zhivko7 каза:

и все пак едната смешка май е изтрита 😃

Не май, а да.
Естествено, нали цяла Европа включително наша милост се кланя на "златния милиард", който както се оказа е "позлатен". И макар да го разбират, болшинството народ все още се чуди и възмущава защо е цялата патаклама. Да се благодарим, че сме никому ненужни, че можеше ние да сме жертвеното агне. Който ме разбрал - разбрал. Който не - да трие поста, дреме ми.

• Харесвам 1
  • Браво 2
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 12 часа, neuromancer каза:

вижте сега, политически смешки не смятам да трия, поне докато не прераснат във война, но политически дискусии сме се разбрали да няма

А кой от вас модераторите е изтрил тогава шегата ми за Зеленски?

Назад в темата има десетки шеги за Путин (вкл. една където се гледа в огледалото и вижда Сталин), но тва е ок, защото е Путин. Когато обаче се пусне шега за  Зеленски, тя се трие?

Излагате се, уж стояхте настрани от политика, но явно само стоите настрани от "неправилната" за вас такава...

• Харесвам 9
  • Шок 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 20 минути , dimitrov6 каза:

Мен ме наказаха в сайта Дневник з 5 дни, защото псувах 2 пъти един руски трол в рамките на 24 часа.

Не се ядосвай, аз едва не удуших една съветска лелка, с която ми се наложи да пътувам скоро по работа. Моето наказание щеше да е далеч по-тежко.

• Харесвам 3
  • Браво 2
  • Смея се 3
Публикувано:

Аз точно идвах да добавям шегичка със Зеленски, ама забелязвам някаква излишна драма тук. Може би хора, които не искат съвети или нямат чувство за хумор, могат да спрат да пускат въпроси или да четат теми с шеги. 

277676978_1387606581702248_6606034070016025169_n.jpg.190898825dfb64ce26a75d2b0f041692.jpg

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 14
Публикувано:

Да те изтрият хората на Прокопи за псувни срещу руски трол явно наистина здраво си попресолил манджата.

П.П. Не придиряйте на модераторите ,не се знае и тук кой слухти , какви проблеми са възможни за в бъдеще.Виждаме добре какво се случва в социалните мрежи от "правилната страна" и т.н.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 1 час, Ou7law каза:

А кой от вас модераторите е изтрил тогава шегата ми за Зеленски?

Назад в темата има десетки шеги за Путин (вкл. една където се гледа в огледалото и вижда Сталин), но тва е ок, защото е Путин. Когато обаче се пусне шега за  Зеленски, тя се трие?

Излагате се, уж стояхте настрани от политика, но явно само стоите настрани от "неправилната" за вас такава...

Публична тайна е, че Магеланци е всъщност собственост на Прокопиев (чрез подставени лица, разбира се).

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 2 часа, dimitrov6 каза:

Мен ме наказаха в сайта Дневник з 5 дни, защото псувах 2 пъти един руски трол в рамките на 24 часа.

Сигурно и хората, които пускат смешки за Зеленски тук са руски тролове, може и тях да напсуваш. 😃

• Смея се 5
Публикувано:

Disclaimer: Не искам по никакъв начин да се дискутира войната в Украйна и да има разни обидени. Слагам го в Хумор, защото е смешно-тъжно как се подлъгах.

Проверявам си днес пощата и гледам мейл от програмата за лоялност на Аерофлот. Верно?!? Новини не гледам тези дни, сигурно са се разбрали (нали, лято идва). Край на войната! Тц, вътрешни полети. Или пускат на всички, или нещо съм въртяла в регистрацията на профила някога и ме е зашило в Русия вместо в България.

Тези няколко секунди между прочитането на темата на мейла и отварянето на мейла бяха много хубави и пълни с оптимизъм. 😎

areoflot.png.3953719a9ea0f183bb217b329925d6f5.png

• Смея се 3
Публикувано:
На 2.04.2022 г. в 10:05, dimitrov6 каза:

Наистина ми е любопитно как си постигнал това. Мен по време на апогея на коронната манипулация яко ме триеха в Дневник, но сега буквално ги размазвам проруските тролове в Дневник и дори ги поздравявам с весели украински песни от сорта "Ще ви избием всички" и не само че не ме трият и наказват, а получавам основно плюсове на коментарите си. От друга страна и аз намалих активността си, защото съм доста зает този месец, а и нали знаеш, Интернет троловете са като пъпките: ако не ги закачаш изчезват по-бързо.

• Смея се 5
Публикувано:
преди 21 минути , Crazy Horse каза:

Наистина ми е любопитно как си постигнал това. Мен по време на апогея на коронната манипулация яко ме триеха в Дневник, но сега буквално ги размазвам проруските тролове в Дневник и дори ги поздравявам с весели украински песни от сорта "Ще ви избием всички" и не само че не ме трият и наказват, а получавам основно плюсове на коментарите си. От друга страна и аз намалих активността си, защото съм доста зает този месец, а и нали знаеш, Интернет троловете са като пъпките: ако не ги закачаш изчезват по-бързо.

Изобщо не се сещам защо преди са те триели пък сега са те оставили да громиш врага.

Аз си мисля да изкарам някой лев като се пльосна по очи на жълтите павета, пред МС  в знак на блогововение, преклонение  и прехласване по правилните медийни политики/бариери/стени в световен мащаб.

- Слава на медиите!

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 16 минути , ven62 каза:

Изобщо не се сещам защо преди са те триели пък сега са те оставили да громиш врага.

Аз си мисля да изкарам някой лев като се пльосна по очи на жълтите павета, пред МС  в знак на блогововение, преклонение  и прехласване по правилните медийни политики/бариери/стени в световен мащаб.

- Слава на медиите!

И аз, и аз. Хем ще ти правя компания на жълтите павета, хем ще изкарам някой лев.

• Смея се 5
Публикувано:

На входа на летището. Полицай казва на пътничка:
- Моля да се върнете, забранено е в салона с кучета.
- Но то е плюшено!
- Повтарям Ви, не може! Породата няма значение!

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 16

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• iaia_mama
    • Asya Assenova
    • patrik
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.