Иван Попов Публикувано: 2 май, 2022 Публикувано: 2 май, 2022 На 30.04.2022 г. в 23:36, bibi каза: Така де ама не знам само къде ще спи.... лека по лека 😃 То не е само лека по лека да дойде до града 😉 Миналата седмица беше празникът на града, та беше много лека по лека с хора и опашки навсякъде 😃 Нито багаж, нито кола, нито пари ще ти трябват за Сандански 😀 - Мамо, аз съм вече голям. - Защо мислиш така, Жорко? - Вече не искам дядо Коледа, искам Снежанка... 😁 2 8
Фил Публикувано: 2 май, 2022 Автор Публикувано: 2 май, 2022 E-mail от директора на врачанска фирма до all staff: Уважаеми колеги, бих искал да Ви обърна внимание, че изразът "секви уй0вини", използван много често от колегите в Търговски отдел, не отразява достатъчно добре пълния асортимент стоки и услуги, които нашата фирма предлага. С уважение: Д. Иванов, Директор 1 21
MayaS Публикувано: 4 май, 2022 Публикувано: 4 май, 2022 Копирана обява от една Софийска група. "Здравейте предлагам вейка услуги редена на плочки паркет изграждане на навеси смяна на улуци и водостоци чистене на мазета и тавани монтаж на бойлери моноблокове тоалетни чинии и мивки също така и транспортни услуги с пътна помощ самосвал и бордово камйонче местене на квартири също така и топло изолация на достъпни цени" 6
oli_mali Публикувано: 6 май, 2022 Публикувано: 6 май, 2022 Това е много сходно на серума: Сълзи от охлюв 8
Иван Попов Публикувано: 8 май, 2022 Публикувано: 8 май, 2022 - Женен ли си? - Временно. - Как така?! - Ами, брат ми замина в командировка и остави жена си да крещи на мен... 😃 2 13
master_of_germs Публикувано: 8 май, 2022 Публикувано: 8 май, 2022 Рядка снимка на една от прочутите български пирамиди. 🤩 Счита се, че още от древността поклонническият тур до тях е бърз и ефективен начин да се преобразиш във сВинкс... 🤪😬🤮 16
Фил Публикувано: 8 май, 2022 Автор Публикувано: 8 май, 2022 На 6.05.2022 г. в 11:37, oli_mali каза: Това е много сходно на серума: Сълзи от охлюв Добре де, винаги съм се чудел как, аджеба, ги разплакват тия охлюви - бият ли ги, тъжни истории ли им разказват ... 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега