Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, funny каза:

Изчерпателно и ясно !

Screenshot 2022-04-11 at 8.33.04.png

Ами точно така си е 🙂 

Задължително спираш, можеш да продължиш само направо или наляво и за реда на преминаване се ръководиш от средния знак 🙂 

Публикувано:
На 7.04.2022 г. в 11:32, Marisha каза:

И аз, и аз. Хем ще ти правя компания на жълтите павета, хем ще изкарам някой лев.

Почва да се избистря мястото на следващата "Сбирка на по бирка" значи. 😄

• Смея се 3
Публикувано:
На 31.03.2022 г. в 14:43, Coo каза:

"Лошата новина е, че малко закъсняваме, хубавата е, че механиците ни работят по въпроса"

1.png.9d57ef16d6e50e91292372099e8e0aff.png

Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉

2.png.72c7727c89059f4128356d2d0de25148.png

3.jpg.5f40a9773f598c05778c8c2a953c5b6e.jpg

Имам снимка от полет на Icelandair, в който вратата на аварийния изход беше залепена с такова тиксо. И ние точно тогава седяхме там.

Публикувано:

Позитивен човек е този, когото са пратили по дяволите, а той се връща оттам отпочинал и с магнитчета.

• Харесвам 8
  • Браво 1
  • Смея се 15
Публикувано:
преди 2 часа, stanislavpp каза:

13E2AC1B-8D11-48B5-829E-EEA3022CBB5F.jpeg

Еее, тук има блестяща игра на думи. Има и британска и американска версия даже...

• Харесвам 3
Публикувано:

Мъж намира непознат номер на жена си в телефона. Звъни и от другата страна вдига друг мъж.

- Ти кой си, бе, мамка ти?!?!

- А ти кой си?

- Аз съм мъжът на Нинчето, ти кой си, те питам?!?!

- Аз съм доставчик на пица и идея си нямате колко ми е писнало от всички ви  ...

• Харесвам 2
  • Смея се 15

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• iaia_mama
    • Asya Assenova
    • patrik
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.