Светославов Публикувано: 11 април, 2022 Публикувано: 11 април, 2022 преди 1 час, funny каза: Изчерпателно и ясно ! Ами точно така си е 🙂 Задължително спираш, можеш да продължиш само направо или наляво и за реда на преминаване се ръководиш от средния знак 🙂
ivailo_radev Публикувано: 11 април, 2022 Публикувано: 11 април, 2022 На 7.04.2022 г. в 11:32, Marisha каза: И аз, и аз. Хем ще ти правя компания на жълтите павета, хем ще изкарам някой лев. Почва да се избистря мястото на следващата "Сбирка на по бирка" значи. 😄 3
ivailo_radev Публикувано: 11 април, 2022 Публикувано: 11 април, 2022 На 31.03.2022 г. в 14:43, Coo каза: "Лошата новина е, че малко закъсняваме, хубавата е, че механиците ни работят по въпроса" Когато преди години приятел ми каза, че самолетите ги лепят с тиксо бях уверена, че ме поднася заради навика ми да си ремонтирам нещата така - маникюр, детски играчки, разни домашни уреди... Но било истина. Такова тиксо се ползвало и за спортни коли. Знаех си аз, че тези 1000 лева в сервиза са на вятъра. 😉 Имам снимка от полет на Icelandair, в който вратата на аварийния изход беше залепена с такова тиксо. И ние точно тогава седяхме там.
MayaS Публикувано: 11 април, 2022 Публикувано: 11 април, 2022 Позитивен човек е този, когото са пратили по дяволите, а той се връща оттам отпочинал и с магнитчета. 8 1 15
Zaro Публикувано: 11 април, 2022 Публикувано: 11 април, 2022 преди 2 часа, stanislavpp каза: Еее, тук има блестяща игра на думи. Има и британска и американска версия даже... 3
Coo Публикувано: 14 април, 2022 Публикувано: 14 април, 2022 To Russia With Love https://trwl.eu/ Ако искате да изпратите билет на някой, генерира ги в този вид 😉 3 3 14
Lyubina Публикувано: 15 април, 2022 Публикувано: 15 април, 2022 Почти както "кликни" се възприема като указание за заемане на клекнало положение 😉 1 10
Фил Публикувано: 15 април, 2022 Автор Публикувано: 15 април, 2022 Мъж намира непознат номер на жена си в телефона. Звъни и от другата страна вдига друг мъж. - Ти кой си, бе, мамка ти?!?! - А ти кой си? - Аз съм мъжът на Нинчето, ти кой си, те питам?!?! - Аз съм доставчик на пица и идея си нямате колко ми е писнало от всички ви ... 2 15
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега