Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

- Здравейте, искам да си поръчам евтаназия.

- Ама моля ви! Евтаназията е забранена.

- Аз съм този дето пише рекламите за Джъмбо.

- Айде влизай!

• Браво 2
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 1 час, neuromancer каза:

какво пише в рекалмите на Джъмбо?

Не ти трябва да знаеш, по-тъпа реклама не може да се измисли. Щях да пратя линк но не я откривам в нет-а.

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Разговор между познати.

- Ти какво обичаш повече - виното или жените?

- Всичко зависи от годината на производство...... 😀

• Харесвам 5
  • Смея се 9
Публикувано:

Шеф събрал работниците и им казал:
- Имам лоша вест. Заради икономическата криза ще съкратя някой от вас.
- Мене не можете, аз съм национално малцинство и ще ви съдя  ако ме съкратите - викнал циго.
- Аз съм жена. Веднага ще ви дам на съд поради шовинизъм - рекла секретарката.
- Само опитайте, пък ще завършите на съд поради расова дискриминация - обадил се мюсюлманина.
- Само пробвайте пък ще ви съдя заради дискриминация поради годините - рекъл 70-годишния водач на групата.
Сега всички погледи се завъртяли  към младия, бял здрав работник. Той  за момент се замислил и тихо рекъл:
- В последно време ми се струва, че май съм гей!

• Харесвам 1
  • Смея се 24
Публикувано:
преди 56 минути , ven62 каза:

И да побързат, докато пак не съм нарушил поредното си обещание и прописал по темата.:wink:

Сакън!

Забелязвам нужда от смешки тук, та ще препиша от фейсбук стената на любим магеланец. 

Една жена може да се върне пет пъти при мъж, съсипал живота ѝ, но никога при фризьорка, съсипала веднъж косата ѝ...

Между приятелки:

- Вашето дете напикава ли се още в леглото?

- Откакто го завиваме с електрическото одеало, даже и не помисля!

Тя така нежно му каза "здравей", че един щъркел застана на покрива на стартова позиция

През 323 г.пр.н.е. умира Александър Македонски. Плутарх пише, че от небето падат мъртви птици. От това следва, че македонското 5G е на около 2350 години.

Казват, че фикусите растат по-бързо, ако им се говори.

Вчера местих моя, изпуснах саксията на крака си и 30 минути му помагах да расте!

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Сакън!

Забелязвам крещяща нужда от смешки тук, та ще препиша на един любим магеланец фейсбук стената. 

Ама аз нямам фейсбук. :grin:

• Замислям се 2
Публикувано:

* Whataboutism - доста модерна дума напоследък. Срещам я най-вече, когато мнението ми не съвпада с това на отсрещната страна. Изглежда като чудесен начин да кажеш нещо крайно затапващо, без да има кой знае какво значение, или просто я употребяваш когато се чудиш как да отговориш умно 🙂

П.С. Моля не премествайте токсичността на фейса тук. Сериозно. Смешките обаче са ок 🙂

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 2 часа, Брани каза:

Абе погрешното всъщност е да раздаваш квалификации кое мнение е погрешно и кое не, при условие че нито имаме пълна информация за този конфликт, нито някога ще имаме.

Ето тази позиция най-много ме озадачава. Но понеже не мога да ти отговоря без да наруша повечето от правилата на форума, а изведнъж много ми се дописа в темата 😁, само ще отбележа, че ако бяха приели Хитлер във Виенската художествена академия, а Путин беше с 10 см по-висок, днес нямаше да имаме тези проблеми.

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

50 minutes ago, iMari said:

Ето тази позиция най-много ме озадачава. Но понеже не мога да ти отговоря без да наруша повечето от правилата на форума, а изведнъж много ми се дописа в темата 😁, само ще отбележа, че ако бяха приели Хитлер във Виенската художествена академия, а Путин беше с 10 см по-висок, днес нямаше да имаме тези проблеми.

А ако Хилъри умееше да прави сви*ки вероятно днес Косово нямаше да съществува , но такъв е светът !

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 34 минути , stanimir каза:

А ако Хилъри умееше да прави сви*ки вероятно днес Косово нямаше да съществува , но такъв е светът !

Че и статуята на Бил Клинтън стои толкова добре в междублоковото пространство на бул. "Бил Клинтън" в Прищина...

20220316_150221.jpg

20220316_150141.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Ами то и аз малко се ядосвам, че всяко мое мнение няма между 50 и 100 лайка и не съм постоянно център на внимание. А и без това обществото е доста разделено на тема дали притежавам Величие или само Мания за същото.

Чудя се дали да не се пробвам и аз в държавничеството ...

🙂

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• bobole4e
    • Fori14
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.