Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 30 минути , Crazy Horse каза:

IMG-20220915-WA0003.jpg

Абе то не е смешно, ама аз на стари години го осъзнавам...пък и комшиите де. Тези дето по цял ден им тропах на главите ... сега се чудят, що не работя, а то хоум-офис... 😄 

• Смея се 8
Публикувано:
🙃  📚

"След плодов крем ,най-много обичам полицаи!"

“— Ти не разбираш ли, че трябва да ходиш на училище — каза полицаят.
— А защо трябва да ходя на училище?
— За да се учиш на разни неща, естествено.
— Какви неща? — настояваше Пипи.
— Най-различни — отговори полицаят. — Цял куп полезни неща, като например таблицата за умножение.
— Девет години съм се справяла без някакви си таблици за уморение — каза Пипи. — Така ще си карам и занапред.
— Помисли си обаче колко тежко ще ти бъде, ако останеш неука. Нали когато пораснеш, някой може да те попита коя е столицата на Португалия и няма да знаеш какво да му отговориш?
— Как да не зная какво да му отговоря — възкликна Пипи. — Ей така ще му отговоря: «Щом като толкова ти се е приискало да узнаеш коя е столицата на Португалия, съветвам те да напишеш едно писмо до Португалия и да попиташ!»
— А няма ли да ти е мъчно, че ти самата не знаеш това?
— Твърде е възможно — допусна Пипи. — Понякога нощем, когато съм будна, ще се чудя и мая: «Ееех, как ли се казва столицата на Португалия?» Но в края на краищата човек не може да се забавлява — продължи Пипи и за разнообразие застана на ръце. — Между другото била съм в Лисабон с баща си — продължи тя, както си стоеше с главата надолу, защото и така можеше да говори.”
Астрид Линдгрен,
“Пипи дългото чорапче”

И.... " ако не ходиш на училище, нямаш ваканция! "
Или преведено на съвременен език, от моя опит с учещи: "Няма ли най-после да почнем училище/да оздравея/да изтече карантината, че... купонът тече и пропускам... - в Училище..."
  • Харесвам 7
Публикувано:
преди 13 минути , iaia_mama каза:

Първи ден без мама - вижте му копчетата  🙂

viber_image_2022-09-16_09-28-48-228.jpg.5b23d0c16ee219f8fb134cfc181d9e7f.jpg

Забавна картинка 🙂 И пасва на имиджа му в годините. Аз съм най-впечатлена, че обичал да плеви в градината на не знам кой от дворците.., когато беше около 40-г. Щото аз не издържам повече от 10 минути..

Това е един от недостатъците на времето, в което живеем - вече и децата могат да манипулират снимки и видео, та човек може да бъде показан и изложен по всякакъв начин. Ежедневно се представят фалшиви новини, снимки и пр. За съжаление не всеки може да сортира истинската информация от невярната.
  • Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Anna Kalinovska каза:

Забавна картинка 🙂 И пасва на имиджа му в годините. Аз съм най-впечатлена, че обичал да плеви в градината на не знам кой от дворците.., когато беше около 40-г. Щото аз не издържам повече от 10 минути..

Това е един от недостатъците на времето, в което живеем - вече и децата могат да манипулират снимки и видео, та човек може да бъде показан и изложен по всякакъв начин. Ежедневно се представят фалшиви новини, снимки и пр. За съжаление не всеки може да сортира истинската информация от невярната.

Еееми, цицко мозе - рекъл гръкът... Ама ние тук (на Негово Величество) не му се смеем с лоши чувства, нали?   🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

Първи ден в първи клас:
- Деца, изключете смартфоните, прекратете sms-ите, днес ще учим буквичката "Аа"!

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:

На траурната церемония за погребението на британската кралица Елизабет II Русия ще бъде представена от Румен Радев.

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:

Честит празник на град София от Империята! И по-величествени градове сме виждали в Галактиката, но тук сякаш всичко е малко по-мило, по-провинциално, по-уютно ...

May be an image of outdoors

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• tolysgg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.