Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте група, имам следния казус, преди няколко седмици след дълги проучвания решихме с жената да си сложим топ матрак на спалнята, аз исках дунапрен, ама младежа в магазина Мемори пяна та мемори, жената вчера замина в командировка и снощи комшийката дойде за малко сол, та въпроса е следния, как му се чисти паметта на тая гад, че останаха вдлъбнатини от пети, колена и лакти в неподходяща комбинация, а жената утре се връща, някой имал ли е подобен проблем. Благодаря предварително 🙂

FB_IMG_1664303962351.jpg

• Харесвам 3
  • Смея се 16
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 12 часа, elenitta каза:

Здравейте група, имам следния казус, преди няколко седмици след дълги проучвания решихме с жената да си сложим топ матрак на спалнята, аз исках дунапрен, ама младежа в магазина Мемори пяна та мемори, жената вчера замина в командировка и снощи комшийката дойде за малко сол, та въпроса е следния, как му се чисти паметта на тая гад, че останаха вдлъбнатини от пети, колена и лакти в неподходяща комбинация, а жената утре се връща, някой имал ли е подобен проблем. Благодаря предварително 🙂

FB_IMG_1664303962351.jpg

Аз съм любопитен за петите. 

Това някоя притурка към камасутра ли е?

• Смея се 2
Публикувано:

Британец посети 91 страни в търсене на най-ужасната тоалетна в света – и я откри : Chronicle.bg https://chr.bg/istorii/priroda/britanets-poseti-91-strani-v-tarsene-na-naj-uzhasnata-toaletna-v-sveta-i-ya-otkri/

Ето един различен поглед върху пътуването. 

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 34 минути , adreno каза:

Screenshot_20220928_132648.jpg.bb11a6545bbdf80388bb2dd97f70b532.jpg

А това, ако се прави в неделя срещу понеделник си отметнал цели две седмици.

----

Егати гениалната идея съм имал - ще го предложа на EU да го фиксира в директива във връзка с икономиите, които препоръчват в последно време.

• Смея се 15
Публикувано:
преди 41 минути , ven62 каза:

А това, ако се прави в неделя срещу понеделник си отметнал цели две седмици.

----

Егати гениалната идея съм имал - ще го предложа на EU да го фиксира в директива във връзка с икономиите, които препоръчват в последно време.

Предлагай направо къпането да започне на 31 декември 2022, та да отметнем и 2023-та😀

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 11
Публикувано:

Почнала Третата световна. Летят две ракети с ядрени бойни глави - едната руска към Вашингтон, а другата американска към Москва. Срещат се над Атлантика и се заговарят. Вземат, че и се запиват, все пак идва краят на света. Напили се здраво и американската казала:

- Леле, много ми е лошо! Не мога да държа правата линия.
Руската отговорила:
- Дай да те изпратя до вас?

Публикувано:
преди 2 часа, adreno каза:

Предлагай направо къпането да започне на 31 декември 2022, та да отметнем и 2023-та😀

Предложение, което включва в себе си още един бонус - пропускане на поредното жизнерадостно и изпълнено с оптимизъм обръщение към народа от страна на пРезидента... 

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:

- Здрасти, Пешо, как си?
- Мани, не е добре, жената вече втора седмица не ми говори ...
- Пази я, ей, такива вече трудно се намират!  

• Харесвам 3
  • Смея се 10

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Пламчо
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.