boogy83 Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 3 часа, Брани каза: И аз съм от тях, ама една баба веднъж ми каза, че щом не пляскам съм неблагодарник и не си ценя живота 😄 1
Гост Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 4 минути , boogy83 каза: И аз съм от тях, ама една баба веднъж ми каза, че щом не пляскам съм неблагодарник и не си ценя живота 😄 Това е все едно Сенатът да ни пляска, когато с Императора терминираме някоя база на бунтовниците. Ние просто си вършим работата! П.П. Абе сега като се замисля, май не е чак толкова лоша идея по-често да ни се ръкопляска ...
boogy83 Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 8 минути , Брани каза: Ние просто си вършим работата! Мда, след това изказване се замислих и вече ще ръкопляскам на доставчика на пица, на магазинерката, на таксиметровия шофьор, на Марк Зукърбърг, даже и на Бил Гейтс...ама на него с една ръка, че ми е малко съмнителен 😄 3 2
ven62 Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 преди 26 минути , boogy83 каза: Мда, след това изказване се замислих и вече ще ръкопляскам на доставчика на пица, на магазинерката, на таксиметровия шофьор, на Марк Зукърбърг, даже и на Бил Гейтс...ама на него с една ръка, че ми е малко съмнителен 😄 🙂 1
Гост Публикувано: 31 октомври, 2022 Публикувано: 31 октомври, 2022 Преди 1 час, boogy83 каза: Мда, след това изказване се замислих и вече ще ръкопляскам на доставчика на пица, на магазинерката, на таксиметровия шофьор, на Марк Зукърбърг, даже и на Бил Гейтс...ама на него с една ръка, че ми е малко съмнителен 😄 Да, това щях да отбележа и аз - понякога ръкопляскането, в чест на особено "заслужили артисти", се случва само с една ръка и се нарича пляскане 🙂
дядо Пепи Публикувано: 1 ноември, 2022 Публикувано: 1 ноември, 2022 На 12.10.2022 г. в 16:25, Capitan Morgan каза: https://kostia-kopeikin.com/ 3 1 12
Фил Публикувано: 1 ноември, 2022 Автор Публикувано: 1 ноември, 2022 Тия различни празници си имат добрите страни - вечерта си легнеш до вещица, на сутринта в леглото - народна будителка! ................................................ Хайде честит празник! 17
Zaro Публикувано: 1 ноември, 2022 Публикувано: 1 ноември, 2022 преди 5 часа, дядо Пепи каза: Е точно шведите ... могат и от сутринта 3
Otnesen Публикувано: 1 ноември, 2022 Публикувано: 1 ноември, 2022 Само да питам... Трябва ли да се тревожа, че Хелоуин е свърши, а комшията още виси на дървото?... 3 15
Zaro Публикувано: 1 ноември, 2022 Публикувано: 1 ноември, 2022 преди 56 минути , Lyubina каза: Ееее, много грубо ..... 😉 Грубо е, накладките ще започнат да пушат. 2 10
boogy83 Публикувано: 1 ноември, 2022 Публикувано: 1 ноември, 2022 преди 2 часа, stanislavpp каза: Винаги съм се чудел тия хора какво правят с толкова спестено време 😄 1 4 1
Argentique Публикувано: 2 ноември, 2022 Публикувано: 2 ноември, 2022 В сходната тоналност. Надпис на таверна на Самос: Абсолютно съм съгласна. 🙂 Макар да съм виждала рускоезични граждани да пият шампанско и на закуска. 🙂 Ни минута за двоумене – наляво е жестокият свят, надясно – бенвенути ин парадизо. 🙂 8 1 4
searus Публикувано: 2 ноември, 2022 Публикувано: 2 ноември, 2022 преди 49 минути , Argentique каза: Абсолютно съм съгласна. 🙂 Макар да съм виждала рускоезични граждани да пият шампанско и на закуска. 🙂 В Германия (или поне Бавария) е много популярно да се пие "прозеко" на съботно-неделния брънч... 2 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега