Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Брани каза:

image.png.d2e7711fe658984819f6892f38bb427c.png

И аз съм от тях, ама една баба веднъж ми каза, че щом не пляскам съм неблагодарник и не си ценя живота 😄 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , boogy83 каза:

И аз съм от тях, ама една баба веднъж ми каза, че щом не пляскам съм неблагодарник и не си ценя живота 😄 

Това е все едно Сенатът да ни пляска, когато с Императора терминираме някоя база на бунтовниците. Ние просто си вършим работата!

П.П. Абе сега като се замисля, май не е чак толкова лоша идея по-често да ни се ръкопляска ...

Публикувано:
преди 8 минути , Брани каза:

Ние просто си вършим работата!

Мда, след това изказване се замислих и вече ще ръкопляскам на доставчика на пица, на магазинерката, на таксиметровия шофьор, на Марк Зукърбърг, даже и на Бил Гейтс...ама на него с една ръка, че ми е малко съмнителен 😄 

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 26 минути , boogy83 каза:

Мда, след това изказване се замислих и вече ще ръкопляскам на доставчика на пица, на магазинерката, на таксиметровия шофьор, на Марк Зукърбърг, даже и на Бил Гейтс...ама на него с една ръка, че ми е малко съмнителен 😄 

🙂 

• Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, boogy83 каза:

Да, това щях да отбележа и аз - понякога ръкопляскането, в чест на особено "заслужили артисти", се случва само с една ръка и се нарича пляскане 🙂

Публикувано:

Тия различни празници си имат добрите страни - вечерта си легнеш до вещица, на сутринта в леглото - народна будителка!  
................................................
Хайде честит празник! 

• Смея се 17
Публикувано:

В сходната тоналност. Надпис на таверна на Самос:

297530466_856822328629539_4348116738039581925_n.jpg.c9b59b08020e78de35fc9995e88f3be3.jpg
Абсолютно съм съгласна. 🙂 Макар да съм виждала рускоезични граждани да пият шампанско и на закуска. 🙂

Ни минута за двоумене – наляво е жестокият свят, надясно – бенвенути ин парадизо. 🙂
244639092_10159691548697148_8480748921991359616_n.jpg.154321bbdfaa077a5d60cd393984bb3f.jpg

• Харесвам 8
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 49 минути , Argentique каза:

Абсолютно съм съгласна. 🙂 Макар да съм виждала рускоезични граждани да пият шампанско и на закуска. 🙂

В Германия (или поне Бавария) е много популярно да се пие "прозеко" на съботно-неделния брънч...

• Харесвам 2
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• tolysgg
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.