bay_kolio Публикувано: 27 ноември, 2022 Публикувано: 27 ноември, 2022 Бедният арменец Бай Агоп нарамил серкмето и тръгнал към близката рекичка да хване някоя рибка за чорбица, да нахрани многолюдното си семейство. Замятал, замятал - нищо. Най-накрая измъкнал една запечатана глинена бутилка. - Бре - рекъл си бай Агоп - туй ще да е някой отлежал коняк "Арарат", я да ударя един гълток! Отпечатал той бутилката и не щеш ли от нея изскочил един Дух. - Бай Агоп, my friend - метнал се на врата му Духът - ти ме спаси от хилядолетно затворничество в тая бутилка. Казвай да ти изпълня едно желание! - Ама таковата, рекъл Бай Агоп - в приказките пише, че като пуснеш дух от бутилката и той ти става слуга до живот? - А, забрави тия арабски простотии, казал Духът. 21 век сме, робството отдавна го отмениха, пък и ти не си ми работодател! Давай желанието, че имам сума ти изостанали задачи за вършене! Това е сделката - take it or leave it дето се вика! - Добре тогава - въздъхнал примирено бай Агоп - бих желал на задната седалка на собствения ми "Мерцедес" S класа, паркиран пред вилата ми с 20 спални на Средиземно море, от чийто прозорец се вижда 50 метровата ми яхта, привързана за собствения ми пристан, моята майка да подари на трите ми дъщери по една диамантена огърлица, всяка струваща по един милион долара, закупени с част от месечната ѝ пенсия! - Мдаааа - почесал се по брадата Духът - евреите има още много да учат! 10
Фил Публикувано: 29 ноември, 2022 Автор Публикувано: 29 ноември, 2022 Първият сняг на пътя е като първия секс. Всеки бърза за някъде, бута се насам-натам, а половината и подходящи гуми нямат даже. 1 5
chandni Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 Брокер на недвижими имоти, беше пребит на тихо, но комуникативно място, съвсем близо до центъра! След час беше откаран в най предпочитана болница в района, само на 5мин от центъра. Беше настанен в просторна и светла стая от 30 квадрата с обособен кът за спане. 2 11
Zaro Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 Преди 1 час, дядо Пепи каза: Тоя е висока категория, не е с психични отклонения. 2
Гост Публикувано: 29 ноември, 2022 Публикувано: 29 ноември, 2022 Много полезна карта за всички в САЩ, които искат да притежават кенгуру ...
Lirea Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 Магнитите на един от служебните ни хладилници 😁 2 1 14
Фил Публикувано: 30 ноември, 2022 Автор Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 18 минути , bibi каза: Ох, ама как така "сушени" - дехидратирани! 1 8
Lyubina Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 Страхотна презентация и много елегантно плейтване 😉 2 3
Гост Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 Отново плагиатствам от пичовете от Терибъл Мапс, защото чувството им за хумор ИМПОНИРА на моето и вайс върса, както биха казали полиглотите! Но, по същество! Карта на зарядните станции за автомобили Тесла през 1437 г.!
Zaro Публикувано: 30 ноември, 2022 Публикувано: 30 ноември, 2022 преди 5 часа, bibi каза: преди 5 часа, Фил каза: Ох, ама как така "сушени" - дехидратирани! А думата "хлебен" не ви ли простее? Съвсем по така звучи "слайс от термично обработени деструктирани пшенични зърна" 5 1 1 3
Светославов Публикувано: 1 декември, 2022 Публикувано: 1 декември, 2022 - Дорогая, на права сдавать будеш? - Не понимаю зачем мне сдавать на права, если я и так всегда права. 3
ven62 Публикувано: 1 декември, 2022 Публикувано: 1 декември, 2022 преди 19 часа, bibi каза: Това зеленото отгоре разваля цялата картинка. Преди много години някои ядеха филии с мас (ББ) , други, като нас, гражданчетата, филия с олио и червен пипер. 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега