Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , примкаря каза:

😁😁😁

Подобен опит за хумор от държава, чийто президент се казва Путин, и имат генерал Куропаткин, издава зловещ комплекс.

• Харесвам 5
  • Браво 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Купих си метла от пазара. Седя си тихо в тролея и си я придържам изправена до мен. Един ме оглежда и ми намига: Не можа да запали ли, а?

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 17
Публикувано:
преди 2 часа, Zaro каза:

IMG-1c08863cad43954159d79b48d9edba9b-V.jpg

Трябваше да изровят снимка на френския отбор от миналото световно, когато нямаше и един бял състезател. Сега, поне една трета са бели и аз преди две седмици се шегувах с приятели, че с тоя състав няма да вдигнат купата, то така и стана.

Публикувано:
преди 33 минути , bobole4e каза:

Трябваше да изровят снимка на френския отбор от миналото световно, когато нямаше и един бял състезател. Сега, поне една трета са бели и аз преди две седмици се шегувах с приятели, че с тоя състав няма да вдигнат купата, то така и стана.

Франсетата са последователни в едно - вратарите винаги им са бели. Имат едно изключение - Бернар Лама, когато не се класират на световно първенство, за наша сметка. :crazy:

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.