crazyhorse Публикувано: 10 декември, 2022 Публикувано: 10 декември, 2022 Разговор между футболни привърженици. -На японците да не се дава жълт картон. Вече се счита, че е политическо некоректно и опаковано с езика на омразата... Да се готвят индианците... -Добре,че няма черен картон! 8
Гост Публикувано: 10 декември, 2022 Публикувано: 10 декември, 2022 Двама мъже разговарят: - Прибирам се снощи, отварям гардероба и...гол мъж! - Еее, случва се! - Какво да се случва, аз нямам жена!
Гост Публикувано: 10 декември, 2022 Публикувано: 10 декември, 2022 Ае да ги видим сега тия отворковци в Шенгеня!
Lirea Публикувано: 11 декември, 2022 Публикувано: 11 декември, 2022 Nothing to declare 😄 Ryanair не пропускат възможности да си правят гаргара с англичаните: Не мога да не отбележа крайно разнообразните реакции, които предизвиква тази "новина" 😄 преди 16 часа, Брани каза: Ае да ги видим сега тия отворковци в Шенгеня! 5 6
bay_kolio Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Аз пък днес най после научих четвъртия закон на термодинамиката-,,Когато жената кипва -мъжът се изпарява,, 1 19
stotan Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Как си чатят банкерите: -Здрав€й, как $и ? -Добр€, а ти ? -£ми и а$ ! 1 7
bay_kolio Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Млад поп щял да за първи път да чете литургия пред енорията под надзора на владиката. Притеснил се доста как ще се представи и преди това посръбнал от църковното винце за кураж. Когато литургията свършила той отишъл при надзорника си да обсъдят представянето му, а владиката му казал: - Като цяло мина много добре моето момче, но допусна четири практически грешки, три теоритически и две от общ характер. Започвам с практическите: 1 - на амвона не се излиза на четири крака, а на два; 2 - литургията не се гъгне и подсвирква, а се пее; 3 - купелът пред тебе не е за драйфане, а за кръщаване на деца. 4 - расото не се запасва в дънките, а виси свободно. Колкото до теоритическите: 1 - Юда не е преебал Христос, а го е предал; 2 - Адам не е изял сливата на Ева, а ябълката; 3 - и една от божиите заповеди не гласи ближи обичания си, а обичай ближния си. - Ами тези от общ характер? - плахо попитал попът. - Нищо важно не е, но занапред да знаеш, че литургията завършва с АМИН, а не с а`ебете си майката... И за кръстенето се използват ТРИ пръста: палец, показалец и среден, а не само среден. 3 2 9
Иван Попов Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Катаджия спира блондинка: - Не ви работи мигачът, ще ви взема двайсет лева... - Супер, за същото нещо в сервиза ми искаха петдесет... 😀 6 10
Lirea Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Цяла нощ валя сняг. На сутринта: 08:00: Правя снежен човек. 08:10: Минаваща феминистка ме пита защо не правя снежна жена. 08:15: Правя и снежна жена да станат двойка 08:17: Детегледачката на съседите протестира, че бюстът на снежната жена бил много пищен. 08:20: Кварталната гей двойка мърмори, че можело да направя от сняг двама мъже. 08:25: Вегетарианците от №12 се възмущават заради носа от морков на снежния човек. Зеленчуците са храна и не бива да служат за такива неща. 08:28: Наричат ме расист, защото двойката е бяла. 08:31: Мюсюлманите от отсрещната страна на улицата настояват да сложа забрадка на снежната жена 08:40: Полицията пристига по сигнал да види какво става. 08:42: Казват ми да махна дръжката на метлата от снежния човек, защото би могла да бъде използвана като смъртоносно оръжие. Нещата се влошават, когато измърморвам: "Да, особено, ако ви е навряна..." 08:45: Домъква се екип на местната телевизия. Питат ме дали знам разликата между снежен човек и снежна жена. "Да, топките", отговарям аз и ставам с*ксист. 08:52: Конфискуват ми мобилния за проверка, закарват ме в РПУ-то. 09:00: Показват ме по телевизията; терорист, възползващ се от лошото време за да смущава обществения ред. 09:10: Разпитват ме имам ли съучастници 09:29: Никому неизвестна джихадистка група поема отговорност за действията ми... 20
Гост Публикувано: 12 декември, 2022 Публикувано: 12 декември, 2022 Редовния секс поддържа паметта ви, желая ви весела 2018 година !
achieva Публикувано: 13 декември, 2022 Публикувано: 13 декември, 2022 Рокля за коледното парти: 7 1 1
Lirea Публикувано: 13 декември, 2022 Публикувано: 13 декември, 2022 И както каза @stanislavpp по-горе, значението на някои изрази се променя с годините 😄 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега