bibi Публикувано: 26 февруари, 2023 Публикувано: 26 февруари, 2023 - От три стихотворения трябва да научим едно наизуст, аз избрах за таткото и за виното! - Какво е то?! - Хубава си татковино... (Георги, 7) 7 15
Гост Публикувано: 27 февруари, 2023 Публикувано: 27 февруари, 2023 Когато някой мракобесен диктаторски режим ни помоли за оръжейни доставки на последния писък на модата бойна техника, с Императора го правим не само заради приходите, но и с голямо желение!
adreno Публикувано: 28 февруари, 2023 Публикувано: 28 февруари, 2023 Акцията "3 дни без алкохол" ще се проведе тази година на 29, 30 и 31 февруари. 1 1 15
aleksandrina Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 На 24.02.2023 г. в 13:48, muchachote каза: Ако е на Т1, е много подходящо. Миналата година при един проливен дъжд от всякъде течеше, имаше даже и кофи в залата за чакащи 😖 Колеги в музея на Heineken в Амстердам- отвсякъде тече бира и те решили, че това е част от атракцията... Спукала се някаква тръба ли, що ли... 🙂 6
Zaro Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 преди 27 минути , aleksandrina каза: Колеги в музея на Heineken в Амстердам- отвсякъде тече бира и те решили, че това е част от атракцията... Спукала се някаква тръба ли, що ли... 🙂 Само да не решат, че от всяка спукана тръба тече бира .... 11
ven62 Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 преди 2 часа, aleksandrina каза: Колеги в музея на Heineken в Амстердам- отвсякъде тече бира и те решили, че това е част от атракцията... Спукала се някаква тръба ли, що ли... 🙂 преди 2 часа, Zaro каза: Само да не решат, че от всяка спукана тръба тече бира .... В този музей бях на ръба - или щяха да ме вкарат в психиатрия, или да ме пребият или ... и двете - отказах да пия бира. Синовете ми ме спасиха - изпиха и моите бири. 1 7
Zaro Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 преди 19 минути , ven62 каза: В този музей бях на ръба - или щяха да ме вкарат в психиатрия, или да ме пребият или ... и двете - отказах да пия бира. И аз имам подобен случай в Прага, ама е твърде дълъг за описание. И декадентски. Както и да е, представихме се добре.
iaia_mama Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 Хей, честита Баба Марта, бели и червени, румени, засмени ! 🙂 И, за да не се сърдят и другите баби, освен Честита Баба Марта... Честита баба Меца, баба Яга, баба Цоцолана, баба Илийца, баба Тонка, бабината ви Трънкина и не на последно място на баба ти Хвърчилото! Бъдете здрави всички, които прочетохте това! 9 1 6
chandni Публикувано: 1 март, 2023 Публикувано: 1 март, 2023 преди 22 часа, ven62 каза: В този музей бях на ръба - или щяха да ме вкарат в психиатрия, или да ме пребият или ... и двете - отказах да пия бира. Синовете ми ме спасиха - изпиха и моите бири. Аз не пия алкохол и когато посещаваме пивоварни и дестилерии, всичко що е за тестване, се тества от мъжa ми. В Cervejaria Bohemia в Бразилия подредиха пред нас 6 чаши бира 🤣 Преди дни пък се измъчи да тества по два пъти няколко вида текила в една дестилерия в Мексико. 1 6
aleksandrina Публикувано: 2 март, 2023 Публикувано: 2 март, 2023 преди 22 часа, stanislavpp каза: Кое не е ясно? 😉 😄 2
boogy83 Публикувано: 2 март, 2023 Публикувано: 2 март, 2023 Това с геометрията ми напомня за историята, която ми разказваше един от бившите ми шефове. Разказа ми колко полезно му било, че по висша математика е учил Интеграли. Aко някой не знае интеграл е този закривен знак най-отпред: Та както си ходел по улицата шефа и си въртял ключовете на пръста, те взели че излетели и паднали в една шахта.... Добре, че шефа бил учил висша математика, та хванал едно парче тел, направил си един "интеграл" и бръкнал та ги извадил от шахтата 5 2 28
bay_kolio Публикувано: 2 март, 2023 Публикувано: 2 март, 2023 Джеймс Бонд в Банско: - Кафе. Дълго кафе. - Три лева. Двадесет и три лева. 3 18
searus Публикувано: 2 март, 2023 Публикувано: 2 март, 2023 преди 24 минути , elenitta каза: Не, не, виж по-горе, "с интеграл ли да ви ги вадя от джоба", макар че осъзнавам, тази дума най-вероятно му е непозната на въпросния участник в разговора... 10
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега