stotan Публикувано: 17 март, 2023 Публикувано: 17 март, 2023 Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект! 8
stanimir Публикувано: 18 март, 2023 Публикувано: 18 март, 2023 - Миличка, ти като умреш, в какво искаш да се преродиш?! - В овца. Спокоен живот, ливади.. - Тц , то два пъти в едно и също не може... 1 17
boogy83 Публикувано: 19 март, 2023 Публикувано: 19 март, 2023 Tака става, когато в кокошката надделее любовта над глада 9
stanimir Публикувано: 20 март, 2023 Публикувано: 20 март, 2023 - И какво каза жена ти, когато те хвана със съседката? - Нищо! Аз тия двата предни зъба и без това щях да си ги вадя. 1 18
Гост Публикувано: 21 март, 2023 Публикувано: 21 март, 2023 преди 14 часа, stanimir каза: - И какво каза жена ти, когато те хвана със съседката? - Нищо! Аз тия двата предни зъба и без това щях да си ги вадя. Това да не е реална случка от някой клиент 🙂
Фил Публикувано: 21 март, 2023 Автор Публикувано: 21 март, 2023 Нали тръгва линията от София до Ереван, та ... Грузинец спасил арменец ... За благодарност, арменецът извадил спестовна книжка и му я дал. - Но аз не мога да тегля от нея!?! - възкликва грузинецът. - Е, нищо де, все пак можеш да внасяш! - успокоява го арменецът. 3 16
T.E.Lawrence Публикувано: 21 март, 2023 Публикувано: 21 март, 2023 - Госпожице, само си допивам и ще падна в краката Ви! 5 7
logist13 Публикувано: 22 март, 2023 Публикувано: 22 март, 2023 По време на социализма, през купонно време, един гражданин се оплакал на адвокат, че нямало как да изкара зимата. Тогава адвоката го посъветвал да обиди някого и да го осъдят на 3 месеца и така ще прекара леко зимата. След като се гледало делото гражданинът срещнал пак същия адвокат и го попитал: защо са го осъдили на 3 години, а не на 3 месеца. Адвокатът го попитал кому и каква обида е нанесъл. Гражданинът казал, че минавайки покрай сградата на Министерския съвет бил извикал три пъти: „Кимон Георгиев има дървена глава“. Тогава адвокатът му отговорил: "тебе не са те осъдили за обида, а за издаване на държавна тайна.“ (за разказването на този и други вицове, има осъден човек) 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега