KrumKrumov Публикувано: 5 март, 2023 Публикувано: 5 март, 2023 преди 35 минути , chandni каза: На мен ми прилича на Москвич Алеко, ама няма значение, идеята е важна. Само не разбирам тази мрежа отпреде за какво е, да не влизат мухи и комари ли? 2 1
chandni Публикувано: 5 март, 2023 Публикувано: 5 март, 2023 преди 1 минута , KrumKrumov каза: Само не разбирам тази мрежа отпреде за какво е, да не влизат мухи и комари ли? Врабчета (евентуално, че е доста едра ), гълъби и по-едри "добитъци" 5
Zaro Публикувано: 5 март, 2023 Публикувано: 5 март, 2023 преди 2 часа, KrumKrumov каза: На мен ми прилича на Москвич Алеко, ама няма значение, идеята е важна. Само не разбирам тази мрежа отпреде за какво е, да не влизат мухи и комари ли? На Алеко стъклата бяха леко извити, тук са прави. 🥸 1 2
jungfraujoch Публикувано: 7 март, 2023 Публикувано: 7 март, 2023 Пиян мъж в костюм на Супермен стои,олюлявайки се пред гишето на авиокомпания. Служителят го погледнал и казал: -Мога ли да Ви помогна с нещо? -Да.Един билет до Амстердам, моля. -Но господине,Вие сте много пиян и не сте в състояние да летите. А мъжът съвсем сериозно отвърнал: -Знам,знам.Затова ще ползвам самолет. 5 19
Фил Публикувано: 9 март, 2023 Автор Публикувано: 9 март, 2023 Истинската жена ненавижда основно три неща: - бившия си - бившата на настоящия си - настоящата на бившия си 2 1 19
Martin Публикувано: 10 март, 2023 Публикувано: 10 март, 2023 „Целта ни е да спечелим 0,000000001% от гласовете.“ - Партия на българските хомеопати 1 1 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега