Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:

В ресторанта:

-Келнер,донеси ми 200 грама ракия!

-Не обслужваме пияни гости!

-А,на дебелите давате да ядат...

• Харесвам 2
  • Смея се 17
Публикувано:

След като се пенсионирах, жена ми започна да настоява да я придружавам в нейните пътешествия до супермаркета.
За нещастие, като повечето мъже, аз намирам пазаруването за скучно и предпочитам в магазините да влизам и излизам веднага. Съответно,  за мое нещастие, съпругата ми е като повечето жени, обича бавно да  разглежда всичко и ми оставя безкрайно много време, което трябва да  оползотворя по някакъв начин.
Вчера, скъпата ми жена получи следното писмо от местния супермаркет:
"Уважаема госпожо,
През изминалите шест месеца, Вашият съпруг предизвикваше доста голямо объркване в нашия магазин. Не можем да толерираме неговото поведение и сме принудени да забраним Вашите посещения при нас. Нашите оплаквания от Вашия съпруг са описани по-долу и документирани от камерите за видео наблюдение:
15 юни:
Той взе 24 кутии презервативи и пускаше по една в количките на различни хора, без те да забележат.
2 юли:
В отдела за домашни потреби е настроил алармите на всички часовници да звънят през интервал от 5 минути.
7 юли:
Направил е пътека от доматен сос по пода, водеща до дамската тоалетна.
15 август:
Разпънал  е една от палатките в къмпинг отдела, след което е събрал децата на пазаруващите и им е казал, че ще ги покани вътре, ако си донесат възглавници и одеяла от отдела за спални принадлежности. Двадесет деца са изпълнили това.
4 септември:
Гледал е право в охранителната камера и я е използвал като огледало докато си бърка в носа.
10 септември:
Докато е разглеждал пушките в ловно-рибарския отдел, е попитал продавача къде може да намери антидепресанти.
2 октомври:
Скрил се е в един гардероб и когато клиенти са го отворили, е викал "Вземете мен! Вземете мен!"
5 октомври:
Взел е кутия презервативи и е попитал касиерката къде се намира пробната.
И на края, но не на последно място:
7 октомври:
Влязъл е в пробната, затворил е вратата и след малко извикал силно: "По дяволите, тук няма тоалетна хартия!"
Една от продавачките е припаднала..."

• Харесвам 2
  • Смея се 29
Публикувано:

Гледам в магазина

- комплект за рисуване 25 лв, а Jack Daniels 26 лв.

И си викам: - "А бе аз за 1 лв. художник нема да стана". 😀

image.png.998b2286eadf29805f3d0c4dbab047b6.png

• Харесвам 4
  • Смея се 19
Публикувано:

Събужда се старец посред нощ и вижда, че банда отмъква картофите от градината му. Звъни на 112:

- Ало, обират ме, моля изпратете патрул.

- Съжаляваме, но нямаме свободни коли в момента.

След 5 минути дядото отново набира 112:

- Няма смисъл да изпращате кола. Аз ги изпозастрелях.

След една минута с вой на сирени и свирене на гуми пред къщата спират 4 полицейски коли и бронирана кола на спецчастите. Залавят крадците и крещят на дядото:

- Ти защо каза, че си ги избил, бе?

- А вие защо казахте, че нямате кола?

• Браво 3
  • Смея се 15
Публикувано:

Като какъв искате да служите в армията?

- Като летец!

- Не може, имате високо кръвно. 

-Тогава искам, като зенитчик.

- Защо?

- Щом аз не мога и другите да не могат да летят.

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 11 часа, stanislavpp каза:

IMG_9548.jpeg.6f26f06c9e555d93657e3f659bd74e7f.jpeg

Google translate разпознава автоматично този израз, че е на български, само превода не е съвсем точен. 😃

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.