Polina Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Един гражданин, отива на село, говорят си с местен: - Виждам, че нищо не расте тук. - Нищо. - Няма зеленчуци. - Няма. - Дори овошки няма. - Не. - Ако засадите череши, няма ли да се хванат? - Е, ако я засадим, ще се хванат. Ама иначе нищо не расте. Весели празници! 🙂 1 14
Zaro Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Преди 1 час, stanimir каза: Това е доста непрактично от птича гледна точка. Направо си е фурна за пилета. 2
stanislavpp Публикувано: 14 април, 2023 Публикувано: 14 април, 2023 Българинът по Великден : Събуди се Генчо у събота по никое време, жена му и малкио го чакат да боядисват заедно яйца, цяла сутрин му треперят да не го събудят. Нашио пил ракия с другите пияници от входа до 4 сабале, играли карти, не знае на кой свЕт е. Погледне часовника, то станало почти 1 часа, скочи от леглото на гюронтия, що не го били събудили, бил се разбрал да слезнат на по бира с Пачко и Доката. Вдигне скандал на жената, яйцата се правели сутрин, той немал време да се занимава с глупости, щял да ходи да бори комшиите с бири. Заседнат пред кварталния плод и зеленчук, след малко жената му прати на вайбър снимки на яйцата и козунака, нашио качи у фейса, напише "Тowa e ot nas tiq s groznite yaica pasti da yadete", глътне половината шише на екс. За Великден се разбрал с пияниците да се събират у тех, строил жена му и детето в 6 редици, женицата цяла сутрин шета и оправя, върти салати, пусне скарата на балкона да пече агнешки кюфтета, нашио почервенее. - К'во праиш ма? Агнешкото е деликатно месо, трябва си специалист. - нареди седемте тарелки на дървената масичка, запали една цигара, почне да минава скарата с половин глава лук, т'ва било тайната на вкусните кюфтета. Усмърди прането на хората 7 етажа по-нагоре, кюфтета почнат да цвърчат, нашио се просълзи, па каже - И Васко Василев свири добре на цигулката, ама по-добра мелодия от тая нЕма. Вземе учебника по литература на малкио, почне да духа над кюфтета, мисли си на акъла "Да миришат душманите", гледа тежкарски през прозореца все едно готви елен на жар. Пустиняците се разтропат, никой не донесъл нищо, хилят се като малоумни, те по-големи авантаджии и от нашио. Жена му разпъне масата, нареди салати, козунаци, яйца, нашио след малко влети с една тенджера пълна с кюфтета, надигне капака, поднесе им ги под носа, вика: - Майсторо си е майстор, помиришете за после какво съм ви приготвил - тя половината тенджера пълна с лой, кюфтета по-мазни от главата му. - Кога сме най-зле, те така да сме - даде наздравица, превключи на Тянков ТВ, съблече се гол до кръста. Другите почнат да си взимат от козунака, нашио ги гледа на кръв, никой не се усеща, плесне ги през ръцете. - Козунака е за здраве бре, да не е за наяждане. Оставете си място за кюфтенцата - търка ръце, вътрешно умира от яд, че никой нищо не му е донесъл, на Гергьовден щяло да бъде Видовден, щял да си го върне тъпкано. Цел следобед ги гледа у ръцете и устата, прави им забележки, тия откачат, станат и го обърнат със Се масата, тръгнат си. Пусне гневен статус у фейсбук, сети се, че некюфтета не са пипнати - мине му, една тенджера само за него. Бръкне у тенджерата - они изстинали, лойта станала на камък, дръпне едно кюфте - те залепнали, извади 8. Сложи на детето в чинията две кюфтета, те общо 200 грама месо, 640 грама лой, на детето му се догади, нашио му шибне един задвратник, каже: - На кой се метна такъв манджия? Всички витамини са тука в сосчето, ако искаш да станеш силен като баща си, няма да намираш кусури - гледа педагогически-възпитателно… 2 10
Gentleman Basta Публикувано: 15 април, 2023 Публикувано: 15 април, 2023 Всеки път, когато на Исус му се случи нещо, аз качвам по 3кг. 2 1 19
Иван Попов Публикувано: 16 април, 2023 Публикувано: 16 април, 2023 Влиза един младеж във фитнес залата и пита: - Кой уред да ползвам, за да впечатля едно момиче? - Банкомата, брат, банкомата... 😀 1 17
rdd Публикувано: 17 април, 2023 Публикувано: 17 април, 2023 Една идея, за тези които ще спят на летището в Бейрут. 2 6
dimitrov6 Публикувано: 17 април, 2023 Публикувано: 17 април, 2023 преди 36 минути , rdd каза: Една идея, за тези които ще спят на летището в Бейрут. Аз. Преди 10 дни спах на летище Вроцлав и два пъти охраната ме събужда да ме пита за къде ще пътувам и,че това не е хотел. Само аз се бях излегнал на земята,а другите дремеха седнали по столовете и в кафенето. В Бари пак наскоро никой не ме притесни,даже двойка германци също легнаха като мен на плочките. 3
iaia_mama Публикувано: 17 април, 2023 Публикувано: 17 април, 2023 преди 16 минути , dimitrov6 каза: даже двойка германци също легнаха като мен на плочките. Аууу, ще настинете, бре! Я гледай тука братята китайци какво са измислили - струва ми се идеално за преспиване на летище. Има и други оферти за различни размери - по-малки, по-големи, по-леки, по-тежки... 1 5
dimitrov6 Публикувано: 17 април, 2023 Публикувано: 17 април, 2023 Преди 1 час, iaia_mama каза: Аууу, ще настинете, бре! Я гледай тука братята китайци какво са измислили - струва ми се идеално за преспиване на летище. Има и други оферти за различни размери - по-малки, по-големи, по-леки, по-тежки... Тези германци бяха с такива чували,но и по- големи раници. Плочките не са студени, може да има подово отопление. Аз си нося дори и през лятото зимно яке на дъното на безплатния ми ръчен багаж и на него лягам,също вестници и найлонови торби. Преди носех памучно одеяло и веднъж се бях излегнал на Т1 в София под стълбите към втория етаж в зоната за чекиране. 2
Иван Попов Публикувано: 18 април, 2023 Публикувано: 18 април, 2023 Да припомним: - Ако се загубите в гората - боровете са на север, а палмите на юг! 😀 2 17
stanislavpp Публикувано: 19 април, 2023 Публикувано: 19 април, 2023 -- в abv имейл: “Здравейте, Надявам се този имейл да ви намери добре. Пиша ви, за да следя разрешението за гранта от €800,000.00, което ви беше одобрено. Вече съм се свързвал с вас по имейл, но все още не получих отговор. За да гарантираме гладко и своевременно прехвърляне на средствата, любезно ви моля да ми предоставите вашето пълно име, адрес, номер на WhatsApp и банкови данни за превода. Моля, бъдете уверени, че това предложение е легитимно и няма нужда да се притеснявате за измамни дейности. Въпреки това, моля ви да ми отговорите на този имейл възможно най-скоро, за да избегнем всякакви забавяния. Благодаря ви за вниманието, което отделяте на този въпрос, и очаквам да чуя скоро от вас. Най-добри пожелания, Том Хъдълстън младши” ———————————————————————————————— 1 10
boogy83 Публикувано: 19 април, 2023 Публикувано: 19 април, 2023 преди 2 часа, stanislavpp каза: Най-добри пожелания, Том Хъдълстън младши” Очаквах името на Нигерийски принц или поне на ChatGPT 😄
Coo Публикувано: 19 април, 2023 Публикувано: 19 април, 2023 преди 10 минути , boogy83 каза: Очаквах името на Нигерийски принц или поне на ChatGPT 😄 Аз от поща в АБВто под този мейл щях да очаквам името на български политик или поне някоя институция. Като се има предвид как държавата се администрира през мейли в АБВ и Мейл.бг щеше да стои по-достоверно 🙂 1
searus Публикувано: 19 април, 2023 Публикувано: 19 април, 2023 преди 1 час, boogy83 каза: Очаквах името на Нигерийски принц или поне на ChatGPT 😄 Възпети са завинаги, тези нигерийски приятели 😁
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега