crazyhorse Публикувано: 27 юни, 2023 Публикувано: 27 юни, 2023 Политик се изповядва. Отчето го пита: - Какъв е грехът ти синко? - Много съм алчен, отче! - Това е голям грях! Трябва да се избавиш от него! - А как да го направя? - Сега като излезеш от църквата дай 20 евро на първия, когото срещнеш. - Да му дам 20 евро?!! Просто така!!! - Да, синко, все с нещо трябва да се започне! Политикът се съгласил. Излиза от църквата – наоколо никого. Мръднал малко в страни – гледа прост*тутка. Няма как – тя била първата! Приближил се към нея и ѝ протегнал двайсетачка. Тя възроптала: - Ама това е малко! 50 давай! - Как 50? Отчето каза, че 20 е достатъчно! - Е, отчето, отчето! Отчето е редовен клиент! 6 19
Otnesen Публикувано: 27 юни, 2023 Публикувано: 27 юни, 2023 Колегите решили да ми направят подарък - хавлия с голо момиче...... Жена ми хареса хавлията, ама изгони момичето... 3 13
T.E.Lawrence Публикувано: 28 юни, 2023 Публикувано: 28 юни, 2023 Той се изяви като добър математик. Два пъти Пи. 4 10
mbuch Публикувано: 29 юни, 2023 Публикувано: 29 юни, 2023 Каква поука си е направила Снежанка в края на приказката? По-добре веднъж 21 см , отколкото 7 пъти по 3 см! 1 4
Otnesen Публикувано: 30 юни, 2023 Публикувано: 30 юни, 2023 - Скъпи, искам преди сватбата да си призная всички грехове ! - Ама нали преди седмица си призна ? - Има нова информация ... 3 13
master_of_germs Публикувано: 30 юни, 2023 Публикувано: 30 юни, 2023 *("Second leg" като термин в спорта означава "мач-реванш"). 2 1 1
дядо Пепи Публикувано: 1 юли, 2023 Публикувано: 1 юли, 2023 преди 6 часа, stanislavpp каза: Много грозно!!! Далеч, далеч зад границите на хумора. Лично мнение, което не държа никой да споделя, или подкрепя. 3
stanislavpp Публикувано: 1 юли, 2023 Публикувано: 1 юли, 2023 преди 18 минути , дядо Пепи каза: Много грозно!!! Далеч, далеч зад границите на хумора. Лично мнение, което не държа никой да споделя, или подкрепя. Разбира се ! Има различни нюанси на хумора и те не са за всеки 😉 7 2
дядо Пепи Публикувано: 1 юли, 2023 Публикувано: 1 юли, 2023 Трите важни Ж за лятото: Жапанки Жобни Жин Скъпа, реших! Спирам да пия от днес. - Но защо? Кой ще ми казва сега: "Красавице, моя"?! Младеж и девойка седят в здрача, притиснати един до друг. - За какво си мислиш, скъпа? – прошепва той. - За същото, за което и ти! – проронва тя. - Отлично! Я тогава донеси две бири от хладилника! 2 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега