Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Граф Вронски
Публикувано:
преди 4 минути , stanislavpp каза:

IMG_0329.jpeg.224b8c2831e1adb87c08072309b3e326.jpeg

IMG_0296.jpeg.2e1b6b5fef2333af09f540489c2ae4de.jpeg

Ох, като бях дете (10 годишен) бях използвал ЕДНИ 4 бутилки да полея цветята на баба (много на брой). Тя ми беше казала да използвам бутилките от банята. Но разстоянието от банята до цветята е по-голямо от разстоянието на мястото с 4те бутилки до цветятата. Аз реших, че не съм будала и затова използвах онези 4 бутилки, по близки до цветята (бях слабо момче, както днес де) и няма да мъкна като луд.

Един ден по-късно баба ме попита : "Графе, къде са 4те бутилки с ракия?" Тогава тя разбра и защо цветята и са вече поувехнали. 🤣🤣🤣

• Харесвам 2
  • Шок 2
  • Браво 1
  • Смея се 17
Публикувано:

- Миче, ти знаеш ли английски? 

- Да. Защо? 

- Какво значи Welcome? 

- A, това е изтривалката пред входната врата дето се слага. :girl_dance:

• Харесвам 4
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 9 минути , Граф Вронски каза:

Ох, като бях дете (10 годишен) бях използвал ЕДНИ 4 бутилки да полея цветята на баба (много на брой). Тя ми беше казала да използвам бутилките от банята. Но разстоянието от банята до цветята е по-голямо от разстоянието на мястото с 4те бутилки до цветятата. Аз реших, че не съм будала и затова използвах онези 4 бутилки, по близки до цветята (бях слабо момче, както днес де) и няма да мъкна като луд.

Един ден по-късно баба ме попита : "Графе, къде са 4те бутилки с ракия?" Тогава тя разбра и защо цветята и са вече поувехнали. 🤣🤣🤣

Минал си между капките. Ами ако ти беше казала да донесеш пакета с брашно за кекса, а ти беше донесъл пакета с гипс???😲

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 минути , Костов каза:

Тук си задавам въпроса - Кое или какво?

Дано той знае 🤓 🤔

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Костов каза:

То остава и да не знае

Няма невъзможни неща..

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Граф Вронски каза:

Семейна почивка на язовир Доспат. Възрастни хора от много градове, събират (събираХА) се там веднъж-дваж годишно, всички над 60г. Сутрин, който стане първи, пуска кафе машината, зарежда я, ако се налага, долива вода и си пуска едно. Хайде сега познайте от три пъти каква вода е налял в машината. 🤣🤣🤣 а) минерална; б) изворна; в) гроздова

• Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:
Преди 1 час, Костов каза:

То остава и да не знае

Няма невъзможни неща..

Rouming.jpg

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
Отива лесбийка на гинеколог. Качва се на магарето.
- Госпожо, браво, вулвата ви е уникално чиста, перфектна. Как я поддържате така безупречно?
- Една жена идва два, три пъти седмично!
  • Смея се 12

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• VIadi
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.