Граф Вронски Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 4 минути , stanislavpp каза: Ох, като бях дете (10 годишен) бях използвал ЕДНИ 4 бутилки да полея цветята на баба (много на брой). Тя ми беше казала да използвам бутилките от банята. Но разстоянието от банята до цветята е по-голямо от разстоянието на мястото с 4те бутилки до цветятата. Аз реших, че не съм будала и затова използвах онези 4 бутилки, по близки до цветята (бях слабо момче, както днес де) и няма да мъкна като луд. Един ден по-късно баба ме попита : "Графе, къде са 4те бутилки с ракия?" Тогава тя разбра и защо цветята и са вече поувехнали. 🤣🤣🤣 2 2 1 17
EmoKrastev Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 - Миче, ти знаеш ли английски? - Да. Защо? - Какво значи Welcome? - A, това е изтривалката пред входната врата дето се слага. 4 5
muchachote Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 9 минути , Граф Вронски каза: Ох, като бях дете (10 годишен) бях използвал ЕДНИ 4 бутилки да полея цветята на баба (много на брой). Тя ми беше казала да използвам бутилките от банята. Но разстоянието от банята до цветята е по-голямо от разстоянието на мястото с 4те бутилки до цветятата. Аз реших, че не съм будала и затова използвах онези 4 бутилки, по близки до цветята (бях слабо момче, както днес де) и няма да мъкна като луд. Един ден по-късно баба ме попита : "Графе, къде са 4те бутилки с ракия?" Тогава тя разбра и защо цветята и са вече поувехнали. 🤣🤣🤣 Минал си между капките. Ами ако ти беше казала да донесеш пакета с брашно за кекса, а ти беше донесъл пакета с гипс???😲 1 1 4
Костов Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 8 часа, Anna Kalinovska каза: Тук си задавам въпроса - Кое или какво? 1
Anna Kalinovska Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 2 минути , Костов каза: Тук си задавам въпроса - Кое или какво? Дано той знае 🤓 🤔 1 1
Костов Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 3 минути , Anna Kalinovska каза: Дано той знае 🤓 🤔 То остава и да не знае 1
Anna Kalinovska Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 2 минути , Костов каза: То остава и да не знае Няма невъзможни неща.. 2
searus Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 преди 2 часа, Граф Вронски каза: Ох, като бях дете (10 годишен) бях използвал ЕДНИ 4 бутилки да полея цветята на баба (много на брой). Тя ми беше казала да използвам бутилките от банята. Но разстоянието от банята до цветята е по-голямо от разстоянието на мястото с 4те бутилки до цветятата. Аз реших, че не съм будала и затова използвах онези 4 бутилки, по близки до цветята (бях слабо момче, както днес де) и няма да мъкна като луд. Един ден по-късно баба ме попита : "Графе, къде са 4те бутилки с ракия?" Тогава тя разбра и защо цветята и са вече поувехнали. 🤣🤣🤣 Семейна почивка на язовир Доспат. Възрастни хора от много градове, събират (събираХА) се там веднъж-дваж годишно, всички над 60г. Сутрин, който стане първи, пуска кафе машината, зарежда я, ако се налага, долива вода и си пуска едно. Хайде сега познайте от три пъти каква вода е налял в машината. 🤣🤣🤣 а) минерална; б) изворна; в) гроздова 1 7
Anna Kalinovska Публикувано: 9 юли, 2023 Публикувано: 9 юли, 2023 Преди 1 час, Костов каза: То остава и да не знае Няма невъзможни неща.. 2 4
bibi Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 Не ви се очертава скоро да пътувате никъде, но пък държите да се поФалите в социалните мрежи: 3 13
T.E.Lawrence Публикувано: 10 юли, 2023 Публикувано: 10 юли, 2023 Отива лесбийка на гинеколог. Качва се на магарето. - Госпожо, браво, вулвата ви е уникално чиста, перфектна. Как я поддържате така безупречно? - Една жена идва два, три пъти седмично! 12
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега