Брани Публикувано: 21 август, 2023 Публикувано: 21 август, 2023 Имам чувството, че вече съм го виждал тук, но съм твърде зает за да ровя! 1 13
Anna Kalinovska Публикувано: 21 август, 2023 Публикувано: 21 август, 2023 Една история от академик Сергей Капица. Той разказва как през 1960 г., група съветски ядрени физици от засекретен научно-изследователски институт отишли на море. Всички били доктори на науката, мастити учени, корифеи. Решили учените да купонясват на плажа и си взели няколко бутилки вино с характерната пластмасова капачка, която се срязвала с нож. Стигнали до мястото, седнали, опънали пикника и се оказало, че няма с какво да отворят виното! Като напук, никой нямал нищо остро в себе си. Започнали да се оглеждат и забелязали мъж с подозрителен, почти клошарски вид. - Уважаеми, случайно да имате нещо с което да отворим шишето? - попитали физиците. - Как няма да го отворим! - кимнал мъжът. - Имате ли кибрит? Някой от докторите на науката му подал кибритена кутийка. Мъжът запалил клечката и с нея започнал да нагрява капачката. Когато пластмасата омекнала, той с лекота я разкъсал с думите: - Учете физика бе, балъци! ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 11
Anna Kalinovska Публикувано: 22 август, 2023 Публикувано: 22 август, 2023 Предполагаемите първи уроци по математика ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 4 8
Anna Kalinovska Публикувано: 22 август, 2023 Публикувано: 22 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 4
Anna Kalinovska Публикувано: 22 август, 2023 Публикувано: 22 август, 2023 Поздрав за англоговорящите. Наздраве! ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 7
Anna Kalinovska Публикувано: 22 август, 2023 Публикувано: 22 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 8
stanislavpp Публикувано: 23 август, 2023 Публикувано: 23 август, 2023 За ужас на местните жители, една сутрин дяволът се появил на главната улица на малък град. Всички се изпокрили по къщите си, освен един старец, който спокойно останал на верандата си с книга в ръка. Дяволът се ядосал, че човекът не го е страх от него, и отишъл да го предизвика. - Страх ли те е от мен? - с най-заплашителния си глас извикал той. - Не - отвърнал старецът. - Не те ли е страх, че ще хвърля в хаос хубавото ти градче? -Не. От ушите на дявола вече излизала пара. - Знаеш кой съм аз, нали? - Би трябвало. От четирийсет и шест години съм женен за сестра ти. 2 15
Anna Kalinovska Публикувано: 23 август, 2023 Публикувано: 23 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 8 1
Anna Kalinovska Публикувано: 23 август, 2023 Публикувано: 23 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 3
Граф Вронски Публикувано: 23 август, 2023 Публикувано: 23 август, 2023 За мен беше магически жезъл/пръчка , не меч , но си казвах същото 🤣🤣🤣 2 3
Anna Kalinovska Публикувано: 23 август, 2023 Публикувано: 23 август, 2023 ---------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 13
Anna Kalinovska Публикувано: 24 август, 2023 Публикувано: 24 август, 2023 ---------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтер 1 1
master_of_germs Публикувано: 24 август, 2023 Публикувано: 24 август, 2023 Нещо старо, но лично изпитано на гърба ми оня ден, макар и с осем часа по-кратко на полет DTM-SOF... 😄 14
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега