stanislavpp Публикувано: 31 август, 2023 Публикувано: 31 август, 2023 Семейно положение ... писала: "сложно"! Какво да каже тогава Софито? Помните ли Дачо - бившият на Софи Маринова? Той се ожени за доведената дъщеря на баща си. Истината е, че Лоренцо, горкия, не си знае родата вече. Фактически майка му е доведена майка на брат му, защото Лоренцо е от първия мъж на Софи, тоест бащата на Лоренцо (Петър). Демек брата на сина на Софи (Лоренцо) му е бил също така и доведен баща, което прави истинския му баща (Петър) негов дядо и свекър на Софи. И сега брат му (Дачо), който му е бил доведен баща, е мъж на доведената му сестра от втората жена на баща му, което прави доведената му сестра негова леля. Демек, брат му му е настоящ брат и шурей и бивш доведен баща. Софи е негова майка, както и снаха (когато е била жена на брат му). А доведената му сестра също му се пада и снаха, което прави доведената сестра и снаха на Лоренцо по някакъв начин етърва със Софи, която му е майка и снаха… —————————————— 1 1 4
Anna Kalinovska Публикувано: 31 август, 2023 Публикувано: 31 август, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 5 7
traveler Публикувано: 31 август, 2023 Публикувано: 31 август, 2023 За Дамата с невестулката (хермелина). наистина ситуациятта е комична, но естествена. Аз бях свидетел пред картината на нещо по-смешно, почти абсурдно. Три девойкки седнали на пейката, с гръб към картината и няма да повярвате🙂🙂 забили носове в телефоните и бяха доста шумни. Чудя се дали знаеха къде са. Съжалявам, не можах да направя снимка, беше доста тъмно и трябваше да се ползва светкавица. Та какво толкова тук, господина лекинко се разсеял 🙂. И макар че не тук е мястото, възмутен съм че картината е на края на експозицията, трябва да се нагледаш на портрети на всички Чарторицки до девето коляно и да стигнеш до шедьовъра, който харесвам много повече от Мона Лиза. Поне Дамата... е по-красива . 5 1
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 4 12
dimitrov6 Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 - Здравей Пешо! Как си? Какво работиш сега? - Амииии, екстериорен дизайнер съм! - Я пак! - Багер карам бе, багер! 1 8
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 Като за петък.. Моят отговор обикновено е: Петнайсетина минути 😜 🙃 А вашият? ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 5 2 1
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 Поиграло, счупило вазата и се направило на Нефертити.. (Мойто пък сутринта взе, че скочи от перваза на прозореца, без дори да играе - 3,5 етажа.. Сега кротува повече от обичайвоното и не играе на прескочи кобила с кученцето...) ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 3
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 7 5
Anna Kalinovska Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 Полицията издирва серсемина, нарисувал тунела върху зида. ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 2 1 7
master_of_germs Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 преди 14 часа, Anna Kalinovska каза: Като за петък.. Моят отговор обикновено е: Петнайсетина минути 😜 🙃 А вашият? ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp Абсолютно всеки един чех, който съм виждал по баирите, отговаря "О, далече е. Това не е върхът, зад него има по-висок връх" ... "това там не е хижата, а някаква съборетина, хижата, която търсите, не се вижда още."... "това, дето е напред, не е проходът, оттам има още нагоре"... Все в този стил. Точно обратното на начина, по който повечето наши планинари отговарят. Аз обикновено отговарям: "След тоя баир друго равно няма!" 😄 3 3
stanislavpp Публикувано: 1 септември, 2023 Публикувано: 1 септември, 2023 Живеели в Лондон двама пакистанци - Махмуд и Саид. Били приятели, занимавали се с просия и работели в различни квартали. Саид всяка вечер се прибирал в къщи с няколко монети от един и два паунда. Махмуд обаче се връщал всяка вечер у дома с куфари и торби , пълни с 10-паундови банкноти и за нула време успял да си купи дом, а в гаража му стоял чисто нов мерцедес. Веднъж Саид питал Махмуд: -Не разбирам защо се получава така! Работя не по- малко от теб, но се прибирам само с няколко монети, а ти с чували пари?! -Кажи ми какво пише на табелката, с която събираш милостиня?-запитал на свой ред Махмуд. -"Помогнете! Безработен съм , издържам жена и шест деца!" -Така никога няма да успееш!-ядосал се Махмуд,-На мойта табелка пише "НЕ МИ ДОСТИГАТ 10 ЛИРИ ДА СЕ ПРИБЕРА В ПАКИСТАН!" ! 4 17
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 7
Zaro Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 На 1.09.2023 г. в 9:37, Anna Kalinovska каза: Като за петък.. Моят отговор обикновено е: Петнайсетина минути 😜 🙃 А вашият? ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp Аз на последната стъпка отговарям "още толкова". 😁 1 1 3
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 1 11
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 1 3
Иван Попов Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 2 часа, Anna Kalinovska каза: ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp Ние пък говорим така за момичетата.... абе не е лесно 😃 3 1
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 6 минути , Иван Попов каза: Ние пък говорим така за момичетата.... абе не е лесно 😃 🙃 Реципрочността е навсякъде.. А ако е лесно, няма да е интересно - така казвам и на учениците си по чужди езици, и всички възрасти ме разбират и се съгласяват. 1 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега