Иван Попов Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 1 минута , Anna Kalinovska каза: 🙃 Ако е лесно, няма да е интересно - така казвам и на учениците си по чужди езици и всички възрасти ме разбират. Поне твоите ученици те разбират с чуждите езици, а питаш ли ме мен.... дали ме разбират 😇 1 3
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 28 минути , Иван Попов каза: питаш ли ме мен.... дали ме разбират 😇 Ами не.. Обаче за по-сигурно не се обезсърчавай и just keep trying 1 2
Duke Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 35 минути , Anna Kalinovska каза: 🙃 Реципрочността е навсякъде.. А ако е лесно, няма да е интересно - така казвам и на учениците си по чужди езици, и всички възрасти ме разбират и се съгласяват. Ако те разбират, защо изобщо учат чужди езици? 1 3
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 3 минути , Duke каза: Ако те разбират, защо изобщо учат чужди езици? Казвам им фразата на родния език, като изплачат, че чуждият е труден. Тя така и звучи най-разбираемо и запомнящо се 🙃 Отделно, че има езици, които се учат цял живот. Някои, не учениците ми!, не научават и родния до края на живота си. 1 2
Duke Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 преди 4 минути , stanislavpp каза: What dress?? 😮 1
Фил Публикувано: 2 септември, 2023 Автор Публикувано: 2 септември, 2023 - Мило, кажи пак - наистина ли съм ти пратена от Господ!?! - Да, скъпа... само за какви грехове не знам! 1 9
Anna Kalinovska Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 Статуята, от която има най-голяма полза измежду милионите паметници по света ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 3 8
Иван Попов Публикувано: 2 септември, 2023 Публикувано: 2 септември, 2023 Учител по плуване към учениците: - Ученици, влизайте в басейна да се учите да плувате. Като се научите, ще ви пуснем и водата. 😀 2 6 1
jungfraujoch Публикувано: 4 септември, 2023 Публикувано: 4 септември, 2023 Лято. Жега. Влакът София - Варна. Няма никакви места, всичко е претъпкано. На двама тарикати обаче не им се стои прави. Влизат в едно купе и почват да гледат под седалките, излизат... Влизат в следващото купе, пак гледат под седалките. Пътниците ги питат: – Какво правите, бе? – Абе, изпуснахме си змията и я търсим. Лека-полека пътниците се изнизали от купето. Нашите се настанили вътре, заключили вратата, пуснали пердетата и легнали да спят. След няколко часа се събуждат. Единият поглежда през позореца. Вижда чичката, дето почуква колелата на влака. – Еййй, чичеее, във Варна ли сме вече? – Абе, к'ва Варна, бе? Вие не разбрахте ли? Нек'ви идиоти си изпуснали змията и трябваше да откачим вагона. 19
Anna Kalinovska Публикувано: 7 септември, 2023 Публикувано: 7 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 4 8
Anna Kalinovska Публикувано: 7 септември, 2023 Публикувано: 7 септември, 2023 - Слушай сега, братле. Прибирам се аз нощес през Петрохан. Карам си бавно, навън ръми, тъмно, с една дума - гадно! Изведнъж, на светлината на фаровете, виждам едно малко жабче. Спирам, гледам го горкото мъниче, дожаля ми за него и го взех с мен. Ще го пусна в града, викам си, тука е тъмно, пусто… Пристигам си аз в града, гледам главната пълна с хора, ще вземат да го смачкат милото, жал ми е… Айде, ще си го взема у дома. Прибрах се, напълних му ваната и си легнах. Лежа и си мисля, ми там е влажно, студено, самотно… Преместих си го при мен в кревата. На сутринта се събуждам, а до мен една такаааава цицореста блондинка, малииии! Е, ти вярваш ли ми? - Е, как бе братле, вярвам ти! - Виждаш ли, а жена ми не вярва... ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 1 5
Anna Kalinovska Публикувано: 7 септември, 2023 Публикувано: 7 септември, 2023 ----------------------------------------------- "Едно от най-важните човешки права е правото да бъдеш крив", Волтеp 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега