iaia_mama Публикувано: 17 януари Публикувано: 17 януари НАСА прекратява мисиите до Луната и Марс - изгорели са декорите в Холивуд... 2 13
darinamarinova Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари LOT са много учтиви, за вечеря ти дават и по една .... 😄 1 1 12
Topfly Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 54 минути , darinamarinova каза: LOT са много учтиви, за вечеря ти дават и по една .... 😄 Има и версия без глутен 😉 10
darinamarinova Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 6 минути , Topfly каза: Има и версия без глутен 😉 @Topfly голямо разнообразие дори и в полеви условия. Дано аз не получих отговор дали полските, или българските са по-хубави, но понякога е добре да се замълчи 😄 6
era123 Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари 38 minutes ago, Topfly said: Има и версия без глутен 😉 Щом сте почнали. Две приятелки. Едната решава кръстословица: - Женски полов орган. - Хоризонтално или отвесно? - Хоризонтално. - Уста! 2 18
Topfly Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 2 часа, darinamarinova каза: @Topfly голямо разнообразие дори и в полеви условия. Дано аз не получих отговор дали полските, или българските са по-хубави, но понякога е добре да се замълчи 😄 Има и скандинавско разнообразие 😉 1 12
darinamarinova Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 3 часа, Topfly каза: Има и скандинавско разнообразие 😉 @Topfly хаха знам. На немски означава лек, което винаги ме е навеждало на мисълта, че може би някакси ни лъжете, че са ви лековити 😄 3
Фил Публикувано: 18 януари Автор Публикувано: 18 януари Магеланци, когато отговарят в темата "Кои държави посетихте последната година" 2 5 7
Topfly Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 2 часа, darinamarinova каза: @Topfly хаха знам. На немски означава лек, което винаги ме е навеждало на мисълта, че може би някакси ни лъжете, че са ви лековити 😄 В Австрия на всеки ъгъл има подобни надписи. 🙂 Лек под всякаква форма 🙂 8
darinamarinova Публикувано: 18 януари Публикувано: 18 януари преди 5 часа, Topfly каза: В Австрия на всеки ъгъл има подобни надписи. 🙂 Лек под всякаква форма 🙂 По друмищата на Тоскана :) @Topfly 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега