Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 часа, Брани каза:

Но ми се е случвало да управлявам автомобил от типа на тези, на които моментално им правят път като дадат мигач (дори имах чувството, че само ако погледна в посоката, в която мисля да се пристроявам, и другите са готови веднагически да се дръпнат), без да знаят, че само го карам, а не е мой. Което само говори колко тежко комплексиран е българският шофьор 🙂 

Нека да позная... Карал си ЗИЛ?

• Смея се 13
Публикувано:
преди 5 минути , Duke каза:

Нека да позная... Карал си ЗИЛ?

Не, но понякога ми се иска ...

А и ЗИЛ-овете не са това, което бяха ...

• Шок 1
  • Смея се 7
Публикувано:

В руски затвор, през 70-те години, решили да пробват някой от мошениците дали са се поправили. Викнали първо един руснак и го питали: - За колко време можеш да си купиш Волга? - Ми за седмица! - Охооо, ясно! Не се е поправил. - сметнала комисията. Викнали един грузинец: - За колко време можеш да си купиш Волга? - Ми за година! - Да поседи още малко, има напредък. Викнали един евреин: - За колко време можеш да си купиш Волга? Тоя доста мислил и отговорил: - Не мога да конкретизирам напълно, но за 10-15 години. - Браво! Най-после един поправил се. За по-сигурно решили да продължат диалога: - Дълъг период? - Ми, тя Волга не е малка река. Това пристанища, градове, кораби...

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 19
Боян Димитров
Публикувано:

Лекар-хомеопат вместо да постави инжекция на пациента, само го ощипа по дупето...

• Харесвам 3
  • Смея се 14
Публикувано:

Изобщо не е вярно твърдението, че от 1-ви януари в България всичко е поскъпнало.. Ето, елхите например са поевтинели чувствително.

• Смея се 9
Публикувано:
На 8.01.2025 г. в 21:52, Брани каза:

Никога не съм го изпитвал когато карах бмв-та едно време, явно е мит ...

Но ми се е случвало да управлявам автомобил от типа на тези, на които моментално им правят път като дадат мигач (дори имах чувството, че само ако погледна в посоката, в която мисля да се пристроявам, и другите са готови веднагически да се дръпнат), без да знаят, че само го карам, а не е мой. Което само говори колко тежко комплексиран е българският шофьор 🙂 

Това ми напомни на един стар виц:

Излиза КАМАЗ на кръстовище. Поглежда наляво - Смарт. Поглежда надясно - също никой.. 

• Смея се 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.