mbuch Публикувано: 29 януари Публикувано: 29 януари Стюардесата: - К'во крещите бе? Успокойте се. Просто въздушна яма! Пусни креслото, пуснииии. Край, свърши, всичко е ОК, седни, дишай...А на теб какво ти е? Насрал си се? Е, случва се, сега панталонки ще намерим... Браво, храбреци!... А сега ще отида да видя и пасажерите 2 10
Duke Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Иновативен подход от този фен на Рейнджърс... 1 1 13
master_of_germs Публикувано: 1 февруари Публикувано: 1 февруари Попаднали в Чистилището разни люде от различни страни. Казва им Господ: - Който ми каже число, което не знам ще го пратя в Рая, а ако го знам - в Ада. Един казва трилион, друг милиард, трети квадралион, но Господ на всички казва: - "Знам го" и бегом в Ада. Иде ред на инж. Г. Почесал се той по темето, подръпнал си брадата и казал: - Сийбаломамата. Господ онемял, но какво да прави, праща го в Рая, обаче го пита: - Кажи ми инж. Г., какво е това число! - Слез на земята, иди при кантонер на жп пътя в България, той ще ти обясни! Слязъл Господ, направил се на човек, намерил един кантонер и го пита: - Кажи ми добри човече, кое е това число "Сийбаломамата"? Кантонерът му показва релсите и траверсите: - Тръгваш по линията и броиш траверсите. Когато си кажеш "Бал съм ти и траверсите" си наполовина на "Сийбаломамата". 17
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега