Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 часа, ivailo_radev каза:

Хумор, хумор, колко да е хумор, като е истинска история.

Всеки път, когато решим да ходим в Шри Ланка и се случва нещо и пътуването отпада:

2020 - появи се корона вирусът.

2025 - съдбата реши да мине леко и ни прати "само" отит на детето в деня преди полета

2026 - САЩ и Израел нападнаха Иран и затвориха въздушното пространство на Катар, ОАЕ и т.н (за катарците имахме билети)

И сега гледам едни билети за другата година, ама според жена ми вече тогава щели да дойдат извънземните или поне да падне метеорит и не дава да купувам 😄

права е жена ти, недей да упорстваш, Господ нещо иска да ти каже 😀

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Публикувано:

Какви времена настанаха!
Бедните ядем пържоли и мек хляб, а богатите семки и глухарчета...

• Смея се 10
  • Замислям се 1
Публикувано:

- Здравейте, от дружеството за защита на животните се обаждаме...
- А, ние се разделихме, търсете го при майка му... 

• Смея се 9
Публикувано:
В аптеката в шуменския Кауфланд преди няколко години.
Аз: ведър, лъчезарен и преливащ от мерак да бъда един чудесен клиент.

...просто няма да е днес обаче.

Тя: явно немандръсана от мойта абитуриентска и освен това яла прокиснала туршия за закуска.

...и днес няма да я огрее обаче.

Аз:

- Добър ден.

Тя:

- !?......

- Здравейте..

- ......

- Гутен таг!?

- Ъъъ.....

- Буйрунус?

- Ъъъъ....доърден..

Приемам го за поздрав и продължаваме напред:

- Дайте ми моля някакъв сироп за упорита кашлица без храчки.

- Ко ша риче "упорита"?

Ай ся върви обяснявай ко ша рече "упорита"

- Мииии....упорита ша рече нагла една такава. Не, сериозно, как очаквате да ви дефинирам по-добре какво е упорита кашлица!?

- Колко е упорита?

- До вбесяване.

- Ама аз как да ви разбера?

- Ами кашля се на всеки трийсет и четири секунди и няма храчки.

И в тоя момент се обажда другата налична неадекватност от съседната каса, младо момче, фармацефтче, което не че няма работа - обслужва някаква леля, но явно много държи да го зачеша и него:

- Вече сте две минути тук и не сме ви чули да кашляте...

Ха, тия наистина искат война! Дооообре. Аз харесва...

- Глей ся, момче младо без зъби - ако ви исках дамски превръзки или хапчета за менструални спазми, вий щяхте ли да ме питате защо не кървя между краката и не вия от болка? Ми ако искам нещо за диария, задължително ли би било по вашите изисквания да оставям обилна кафява следа след себе си? Вие въобще, ама въобще допускате ли, че е възможно да купувам сиропа за друго кашлящо лице и изобщо различен от мен субект?

Все едно ги праснах с препълнен памперс през лицето, така се изопна челото на мойта, че ѝ се изгладиха всички бръчки, а наскоро дипломирания аптекар в съседство се сети, че има клиентка да обслужва.

- Амииии...тоооо...ние откъде да разберем какво точно да ви дадем..? - пита пак мойта.

- Суха упорита кашлица. Какво повече ви трябва? Да набера баща ми по телефона, за да ви покашля в ухото известно време ако искате, а? К'во има за разбиране!? Аз да не съм доктор да ви го кажа на латински?

Оня набра някакъв кураж междувременно и реши отново да атакува. Ах, каква груба грешка, ах...

- Ами и ний тука ни сме доктори! - ми вика.

- Абе - започвам аз почти да шепна, навеждайки се към малкия процеп делящ ме от тях - вие да не сте от щанда за сирене и да има някаква обмяна на опит между аптеката и Кауфланд и сега истинските аптекарки да искат рецепта от хората пожелали килограм сирене "Елена", а? Ма нали трябва да сте фармацевти бе, душици? Пък аз искам обикновен сироп за суха упорита кашлица! Вие ако не знаете какво да ми дадете кой тогава!?!?

- Оф, чакайте - ся ше ви измисля нещо... - не разбрах от кой от двата тезгяха дойде това.

- Оф ли? Ше ми измислите ли? Остъй! Само като ви надушвам квалификацията, ше земете да ми пробутате нещо за предизвикване на раждане и баща ми ше се види в чудо, ако добие бебе на тея години. Мани, мани...

После си тръгнах, като напълно без да искам съборих една купа с аналгини в касовата зона и отидох в друга аптека...обаче тия ше ги навестя пак! Нещо за дискомфорт в областа на матката ше търся - отсега знам къде ще ме свие...

Иван Иванов
  • Харесвам 2
  • Смея се 7
Публикувано:

Когато един мъж мълчи, значи е мислител. Когато една жена мълчи, значи мислителят е загазил. 

• Смея се 7
Публикувано:

Miles&More имат в началото на всеки месец акция, при която пускат така наречените Meilenschnäppchen - атрактивни дестинации, до които могат да се вземат полети с мили на доста изгодни цени (в мили). Ясно ми е, че сайтовете и дестинациите са ги приготвили няколко седмици по-рано, ама ето Meilenschäppchen за месец март.

image.png.e6b3fac894041f8601f0b981002d87cf.png

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• stotan
    • deian
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.