jungfraujoch Публикувано: 15 септември, 2017 Сподели Публикувано: 15 септември, 2017 Блондинка отива в туристическа агенция и иска билет до Париж. - А с коя компания искате да летите? Днес имаме 13 компании за Париж. - Не искам никакви компании, ще си летя сама! 2 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 15 септември, 2017 Сподели Публикувано: 15 септември, 2017 Децата са като домашните ракии - харесваш само своите. 5 2 Връзка към коментар
Diant Публикувано: 15 септември, 2017 Сподели Публикувано: 15 септември, 2017 Как програмист си вика кокошките: Cut…cut…cut….cut…cut… --------------------------------------------------- Как пияница вика котката си?- Мац сипи, сипи, сипи... -------------------------------------------------- Какво казало "O" на "Q"?- Брат, прибери си го... ------------------------------------------------- Двама приятели си говорят: - Мисля, че приятелката ми е вампир. - Защо, налита на кръв ли? -Не, не иска да ме целува като съм ял чесън. 3 5 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 15 септември, 2017 15-ти септември. Първолак се прибира в къщи от училище : – Егаси...! Нищо не съм направил, а ми дадоха 12 години...! 4 1 2 Връзка към коментар
Asterisk Публикувано: 16 септември, 2017 Сподели Публикувано: 16 септември, 2017 - От колко почва родителската среща? - От 60 лв. 2 2 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 16 септември, 2017 Сподели Публикувано: 16 септември, 2017 Всички на училище. 2 2 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 16 септември, 2017 Сподели Публикувано: 16 септември, 2017 (редактирано) Дразнят ме излишните запетайки в текста по-долу, но пък ме кефи мисълта Редактирано 16 септември, 2017 от iaia_mama 6 1 7 Връзка към коментар
akair Публикувано: 16 септември, 2017 Сподели Публикувано: 16 септември, 2017 От социалните мрежи: Quote Искам да споделя ужасния си опит с Гърция. Тук въобще не ми е комфортно да съм на море, поради няколко причини. Няма #КОЙ да ми иска 5 лева, че съм стъпила на плажа и му дишам от въздуха. Няма намусена, перхидролна сервитьорка, която да ми плюе във фрапето и да ме гледа с размазаното на очната линия. Вместо това, некъв спретнат грък ми говори на "мадам" и не иска да ми вземе еврата, защото "вече сте оставили твърде много пари". Ебати безочливия тип! Тук никой не врещи " Нье влизай навътре, чу ли кво ти казах, ела тука Райчоооо! Ще има шамарена фабрика!" Никой не ми дими в лицето и като се обърна пак виждам море, вместо дупето на съседа. Като ида в ресторант да ям не ми таксуват чушката, водата и салфетките, а даже ми носят сладкиш със сметката! Балъци, не се прави така бизнес! Трябва да дойдат в Miloz Fish & Grill да вземат малко know how! Няма мургави братя, голи до кръста и с чантички да ми взимат пари за всичко. Некви тъпи гърци ми се хилят и ме поздравяват навсякъде, даже в магазина! Обаче най ме дразни, че вече 6ти ден никой от семейството не повръща. Не се ли прибереш с "летен вирус", то къв летовник си? То е все едно и тен да не хванеш! Резил! Също, много е неловко как като се прибера от плаж, тия мръсни гърчуля са ми влизали в стаята и са ми пипали чаршафите, че чак ги и сменили и подредили! Абе, въобще не ми е комфортно така, когато никой не ме рекетира и не ме гледа лошо, когато кралският калмар е 10 евро, а постройките двуетажни! Не бих препоръчала на никого и нема им се върна, от нашето море по-убаво нема! 9 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 17 септември, 2017 Сподели Публикувано: 17 септември, 2017 Жена казва на мъжа си: - Много работиш напоследък. Чак и насън викаш секретарката си. В данъчното: - Вашата декларация за доходите за миналата година показва, че сте заработили двадесет хиляди, а сте изхарчили за този период минимум петдесет хиляди. Какво означава това? - Означава, че едва връзвам двата края! 7 4 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 18 септември, 2017 Автор Сподели Публикувано: 18 септември, 2017 Брачна двойка празнувала двадесет и петата годишнина от сватбата си. Те били известни с това, че нито веднъж през брачния си живот не се били скарали. Медиите ги интервюирали, каква е тайната на успешния им брак. Мъжът казал: – След сватбата, отидохме на меден месец. В хотела, където бяхме отседнали, предлагаха като развлечение конна езда и един ден решихме да се възползваме. На мен ми се падна кротък и спокоен кон, но не и на жена ми. Нейният веднага започна да буйства и я хвърли от гърба си. Тя стана спокойно, потупа го и тихичко му каза – “Това ти беше за пръв път”. Като го яхна повторно, скоро той пак я хвърли на земята. Тя пак го потупа и спокойно отбеляза – “Това ти беше за втори път”. Не можех да се начудя на хладнокръвието ѝ. Когато яхна коня за трети път и той отново я хвърли, тя свали пистолета, който висеше на кръста ѝ, и без да каже една дума го застреля. Аз бях потресен! “Луда жено! – креснах ѝ. Защо уби горкото животно?” – Това ти беше за пръв път. – спокойно ми каза тя и се усмихна. 5 7 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 18 септември, 2017 Сподели Публикувано: 18 септември, 2017 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 19 септември, 2017 Сподели Публикувано: 19 септември, 2017 - Каква ти е тази синина под окото? - Бих се заради любимата. - С кого? - С жена ми! 1 1 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 20 септември, 2017 Сподели Публикувано: 20 септември, 2017 Докторе, след операцията ще мога ли да правя секс? - Да, но само анален. - Знаете ли, жена ми не си пада много ... - Какво общо има жена ви? 3 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 20 септември, 2017 Сподели Публикувано: 20 септември, 2017 (редактирано) PR отделът на Ryanair съобщи, че като авиокомпания гледаща в бъдещето, в момента тества по 50 безпилотни полета всеки ден. За сега самолетите все още не могат да излетят без пилоти, но всяко начало е трудно Редактирано 20 септември, 2017 от Topfly 1 9 1 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 20 септември, 2017 Сподели Публикувано: 20 септември, 2017 - Води те за носа, сине. Не мога да те позная - правиш всичко, което тя ти каже! - Това е джипиес, мамо, не прави излишни драми! 3 1 9 Връзка към коментар
jungfraujoch Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Събрал лъвът животните и им казал: – Ще откривам дискотека! – Йееее, йеее, йеееее – казала жабата! – И в нея всичко ще е супер! Жабата пак се обадила: – Йеее, йеее, йеее!!! – Ще се свири само най-хубавата музика и ще идват само най-умните и хубави животни … – Йеееее, йееееее, йеееее ! Тогава лъвът се вбесил и казал: – Обаче не искам да идват грозни зелени животни с големи усти!!! – Йеееее, йееееее, йеееее, крокодилът пак е прецакан! 3 1 Връзка към коментар
Desinka Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 - Води те за носа, сине... Не мога да те позная! Правиш всичко, което ти каже!- Мамо, това е просто GPS! Не прави излишни драми... 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 2 1 4 1 Връзка към коментар
iaia_mama Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 преди 3 часа, Topfly каза: Tова беше ЯКО !! :D 3 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 Знаеш, че хомеопатията не работи, щом никой не продава хомеопатични наркотици. ===== Ако google беше български, щеше да има лого: "Тук не е информация" 6 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 21 септември, 2017 Сподели Публикувано: 21 септември, 2017 1 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 септември, 2017 Сподели Публикувано: 22 септември, 2017 Я, малко образователно 6 1 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 24 септември, 2017 Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 8 3 Връзка към коментар
Емика Публикувано: 24 септември, 2017 Сподели Публикувано: 24 септември, 2017 - Иване, къде си тръгнал? - Да пия бира. - Абе, защо така ме навиваш бе, човек! - Жена, като ми се припие бира, да ме събудиш! - Е, аз откъде да знам кога ще ти се припие?! - Няма проблем, ти само ме събуди! - Една Fanta ечемик, моля! - Но, такава няма! - Такова, де - бира! Пияница посещава лекар. Докторът му обяснява: - Нещата са много сериозни. Оставете пиенето! Вместо една бира изяжте една ябълка. Пияницата: - Глупости! Има ли човек, който може да изяде 30 ябълки на ден? 1 4 Връзка към коментар
АнтонМинков Публикувано: 25 септември, 2017 Сподели Публикувано: 25 септември, 2017 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега