AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 (редактирано) Мамо, мамо, моля те, купи кученцето! Стига, Моше, продай го на някого другиго. ********** Рибар се хвали пред колеги: “Само едно ше ви кажем: кат извадих шарана, нивото на язовира се спадна с половин метър...” Редактирано 15 февруари, 2019 от AlexandraKo 2 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 (редактирано) Хванах един шаран, набутах му в гърлото едно златно синджирче и го занесох на жената да го сготви. Оттогава, нямам нужда от разрешение да ходя за риба. Жената сама ме пъди да ходя. Редактирано 15 февруари, 2019 от AlexandraKo 2 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 преди 1 час, bibi каза: И аз тъй рекох вчера, ама той си дойде, мъдро, с подарък. 2 1 1 2 2 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 ако жена ти ти каже "добре бе, прави каквото искаш, няма проблем", не ѝ вярвай това е капан 1 1 8 Връзка към коментар
СтоянС Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 Мъж се прибира у дома, развълнуван и с предложение.-Жена, искаш ли да правим секс като по филмите?Жената очарована- Ама, разбира се, че искам.И се започва- камшици, белезници, отпред, отзад, латекс...Най-после мъжа свърша, жената се плюсва на леглото и без никакви сили казва:-Мъжо, да знаеш, с тебе гледаме различни филми. 4 12 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 Най-гениалните ми мисли достигат до вас с любезното съдействие на три големи ракии... 2 6 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 15 февруари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 От времето, когато в някои части на самолета можеше да се пуши ..., а най лошите места бяха от 13-ти до 21-ви ред 1 12 Връзка към коментар
bad kid Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 3 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 Малко медицински: Всеки нов Макдоналдс окрива 30 работни места за: 10 кардиолога 10 пластични хирурга 10 фитнес - инструктора. ************* Смехът лекува всичко. Не може да се ползва , само при диария. ************* Събуждам се в 02.00 и гледам, имам две пропуснати обаждания от простатата... ************ Какви са признаците на свинския грип? Прости - лежиш и квичиш. 1 11 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 (редактирано) Между приятели. - Повече няма да пия! Изобщо! - Защо реши така, бе? - Върнах се в петък от работа, скапан, като куче. Реших да си остана в къщи, да разпусна. Пъхнах се под одеалото и изпих една бутилка коняк... - Е, и какво? - После са ме видели в три кръчми, с това одеало... ******* В главата ми, всичко си е наред. Отляво са бръмбарите, отдясно - манията за величие... Редактирано 15 февруари, 2019 от AlexandraKo 2 4 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 Преди, за да си мутра, трябваше да си от мъжки пол. Сега, за да си кифла, не е задължително , да си от женски... 5 2 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 (редактирано) Редактирано 15 февруари, 2019 от Боян Димитров 1 3 1 Връзка към коментар
Боян Димитров Публикувано: 15 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 15 февруари, 2019 7 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 16 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2019 (редактирано) Мъж на смъртния си одър, моли жена си да го заровят с колата като умре. - Ама как?? - Те така! - Ама що??? - Що нема дупка, от коя да не съм излезнал с тоя голф! Редактирано 16 февруари, 2019 от Polina 1 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2019 преди 1 час, Polina каза: Мъж на смъртния си одър, моли жена си да го заровят с колата като умре. - Ама как?? - Те така! - Ама що??? - Що нема дупка, от коя да не съм излезнал с тоя голф! И предполагам, действието се развива у Перник:))) Гледам статус на някаква мома. ” Утре имам иСпит по бАлгарски”. Явно, ще се справи... ******* Разглеждам Фейса на бившия и изведнъж, ми пресъхна устата. На снимката, дет сме заедно, написал: ”Аз и леля ми....” 2 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 16 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 16 февруари, 2019 Убиват ме статусите на неграмотни моми: ”Обичам тА”, “ НужИн си ми”, “НИ мога беС теП”. Значи, без мозък - можИ, а без негУ - нИ можИ! 4 5 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 17 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2019 В магазина:- Добър ден, искам един пакет био паста без глутен, захар и мазнини! - Ванчеее, как беше кодът на макароните за кукундрели? 2 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2019 В женски форум: ИСКАМ МАТРИАРХАТ! Голяма веселба ще е: скараш се с мъжа си, обърнеш се на другата страна и почнеш да хъркаш, а той, целият в сълзи, взема децата и при тате... 3 Връзка към коментар
Светославов Публикувано: 17 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2019 Первые 40 лет детства самые сложные в жизни мужчин! 3 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 17 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 17 февруари, 2019 Из форумите: - Пих бира, след това ядох диня и сладолед. Имам леко разстройство. Нормално ли е? - Не е нормално да е леко... ************ Първи постинг на нов потребител: ” Мене, почи от всякъде са ме баннали, освен, от вашия шибан форум.” ************* Женски форум: ” Може ли, от изневяра да ми се изкривят краката или мъжът ми, само ме плаши?” 6 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 18 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2019 Напомням на всички кифли, които цяло лято се гъзарeeха с летните ботуши, че вече е време да си приготвят зимните джапанки! *************** Между руси кифли: - Чу ли ма, Цуца тръгнала с ветеринар. - Верно?! Е за кво и е дъртак? - Не ветеран ма, ветеринар е човек, който не яде месо. 1 6 Връзка към коментар
KrasiKK Публикувано: 18 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 18 февруари, 2019 - Имате ли някакви книги за садо-мазо? - Разбира се. - Метнете ми една в лицето. ********************* - Пеете ли, когато се къпете? - Винаги! - И откога не сте пяли? 1 7 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега