Duke Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Кого лъжеш се чудя, сутринта още имаше опашка пред стаята ти. Все ценителки на приложната математика. Нека Кептъна да завижда и така от дума на дума, накрая може пък и да дойде на някое събиране... 2 Връзка към коментар
bay_kolio Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Аз пък се зазяпах в едно реалити: Мъстър шеф му се вика. Та ми хрумна, ако жена ми още се бави със салатата, да я пратя на елиминации. 5 Връзка към коментар
achieva Публикувано: 20 април, 2016 Сподели Публикувано: 20 април, 2016 Гледам по National Geographic, че слънцето след 4-5 милиарда години ще загасне… И си викам:- Тъкмо ще сме излезли от кризата… и ето ти нов проблем… 13 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 април, 2016 - Бабо, има ли Wi-Fi на село? - Каквото има, това ще ядеш! 11 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Бизнесмен и бизнесдама пътуват в самолет един до друг. Мъжът си чете вестник и не обръща никакво внимание на жената. Накрая тя не издържа:- Защо не проявявате никакъв интерес към мен? Все пак пътуваме един до друг, очевидно можем да сме си полезни, най-малкото професионално. А и признайте – все пак изглеждам доста добре, мога да имам десетки от мъжете наоколо! Мъжът веднага оставя вестника настрана:- Винаги към казвал, че е по-добре малко да изчакаш, отколкото дълго да преговаряш. 19 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 – Здравейте! Казвам се Генади и вчера откраднах пандата от зоопарка. – Всъщност тук сме клуб на анонимните алкохолици... – А вие си мислите, че това в трезво състояние съм го направил? 12 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Нали имаше един виц, как турист в Йерусалим не знаел как е на иврит "Стената на плача" и започнал да обяснява на таксиметровия шофьор за "онова място, където вие, евреите, ревете и си удряте главите в стената", след което бил закаран до данъчното. 6 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Възрaстен мъж тъкмо си нaпрaвил профил във фейсбук и Свети Петър го добaвил зa приятел... 4 Връзка към коментар
Palio Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Девизът на Български пощи: "Не всичко е загубено!" 12 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 Аз пък, таман си гледах телевизия, и на нааай-интересното място, тия простаци ми прекъснаха рекламите с някакъв си филм. 5 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 (редактирано) Аз пък, таман си гледах телевизия, и на нааай-интересното място, тия простаци ми прекъснаха рекламите с някакъв си филм. Дано не е било на рекламата за дамски превръзки или на тая за алармиращата простата. Щото тия реклами ако ми ги прекъснат ... Редактирано 21 април, 2016 от Костов 2 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 21 април, 2016 Сподели Публикувано: 21 април, 2016 (редактирано) Преди прекъсваха филмите с реклами, сега прекъсват рекламите с малко от филм. Толкова ми е писнало от глупости за простата, за лекарства, за всякакви безконечни щуротии. А пък и новата реклама на Теленор-а и тя мяза на въртяща се дамска превръзка с крилца.Кой ги мисли тия глупости, направо се чудя. Редактирано 21 април, 2016 от AlexandraKo 2 Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 Помолих стюардесата да ме премести на друго място, защото до мен седеше плачещо дете. Оказа се, че не е разрешено, когато детето е твое. 15 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 април, 2016 Автор Сподели Публикувано: 22 април, 2016 "Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!"(стара канибалска поговорка) 13 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 (редактирано) ПешЕ има клаустрофобия - това е страх от затворени пространства.Той все изпада в паника, да не би, кръчмата да е затворена.))) Редактирано 22 април, 2016 от AlexandraKo 7 Връзка към коментар
georgiev Публикувано: 22 април, 2016 Сподели Публикувано: 22 април, 2016 (редактирано) Бизнесмен и бизнес дама пътуват в самолет един до друг. Мъжът си чете вестник и не обръща никакво внимание на жената. Накрая тя не издържа:- Защо не проявявате никакъв интерес към мен? Все пак пътуваме един до друг, очевидно можем да сме си полезни, най-малкото професионално. А и признайте – изглеждам доста добре все пак! Мъжът веднага оставя вестника настрана:- Винаги към казвал, че е по-добре малко да изчакаш, отколкото дълго да преговаряш. _____________________________________________ Не, госпожице! Оргията не доказва, че можете да работите в екип... _____________________________________________ Редактирано 22 април, 2016 от georgiev 1 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 (редактирано) Информацията върви по два канала, Фичо: 1. Легенди 2. Донесения Абе, чат - пат и по телевизията казват)) Клечат Аврам и Моше в две съседни тоалетни.По едно време Моше пита:"Абе, това, дето го вършим сега, какъв труд е - интелектуален или физически?Аврам мисли, мисли, па отговаря - " Ми интелектуален, естествено, ако беше физически, щяхме да намерим някой друг да го свърши вместо нас.":))) И любимият ми виц: Седи Ицхак на пазара и продава дини.Турил е табелка - 1 диня - 3 шекела, 3 дини - 10 шекела. Идва едни, купува една диня, след малко, още една, след още малко -трета.И се хили на продавача - "Видя ли бе, никакъв търговец не си, спестих един шекел и пак купих 3 дини!" Търговецът -"Да бе,да, всички, вместо една, купувате по три дини, пък после ме учите на търговия!":)) Редактирано 23 април, 2016 от AlexandraKo 11 Връзка към коментар
Мартин Христов Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 Малко Пернишки хумор 8 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 (редактирано) И като сме на пернишки: В елитен ресторант цигуларят се доближава до масата на млада двойка: Добра вечер! Господине, Вие ли поръчахте Паганини за дамата си? Господинът:"Баааааа, я съм и викнал свинско със зеУе..." )) Редактирано 23 април, 2016 от AlexandraKo 7 Връзка към коментар
prosta4eto Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 - Скъпи, обиден ли си? С две бири ще преглътнеш ли по-лесно обидата? - Две бутилки водка! - Ма много си бил раним бре… 8 1 Връзка към коментар
prosta4eto Публикувано: 23 април, 2016 Сподели Публикувано: 23 април, 2016 Страдащият от клаустрофобия Пешо, всяка сутрин пищеше докато обличаше пуловера си... 4 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега