Вероника Публикувано: 14 август, 2019 Публикувано: 14 август, 2019 Грък заема мястото си в самолета. След малко до него се настанява страхотна мадама и той се опитва да подхване разговор. – Бизнес пътуване или ваканция? – пита гъркът, разтреперан от мерак да я свали. – Конференция на нимфоманки в Чикаго – изтърсва тя. Мъжът преглъща от вълнение, невярвайки на късмета си и пита отново: – А какво е вашето участие на тази конференция? – Аз съм лектор и използвам опита си, за да разбия някои популярни митове за секса. – Какви например? – пита гъркът. – Ами, един от тях е, че афроамериканците са най-надарени, докато истината е, че местните индианци имат най-големи членове. Друг мит е, че французите били най-добрите любовници, докато фактите показват, че това са гърците. Всъщност, извинявайте, не би трябвало да обсъждам тази тема с вас, та ние дори не се познаваме – сепнала се изведнъж жената. – Винету – протяга ръка гъркът. – Винету Караманлис… 3 21
Боян Димитров Публикувано: 14 август, 2019 Публикувано: 14 август, 2019 EPIC https://gospodari.com/френски-депутат-стана-за-смях-като-си-пусна-фалшива-алпинистка-снимка-(видео)-video173511.html?fbclid=IwAR14LJcNdqE2THlwUYyrIfYlultc-16U4GBajxDkOReU6GDhwVbwxfhJa8E 4
master_of_germs Публикувано: 14 август, 2019 Публикувано: 14 август, 2019 преди 10 минути , Боян Димитров каза: EPIC https://gospodari.com/френски-депутат-стана-за-смях-като-си-пусна-фалшива-алпинистка-снимка-(видео)-video173511.html?fbclid=IwAR14LJcNdqE2THlwUYyrIfYlultc-16U4GBajxDkOReU6GDhwVbwxfhJa8E М'чи к'о ,🤨. И аз много обичам да снимам под ъгъл, за да докарам подобен ефект. Правенето на такава снимка си е майсторлък. Реакцията му впоследствие, обаче, е като на дУпЕтат 🤐 1
akair Публикувано: 14 август, 2019 Публикувано: 14 август, 2019 17 hours ago, T.E.Lawrence said: 34 години след излизането на „Топ Гън“ успяхме да купим реквизита... Не точно... Във филма са ползвани Ф14 и Ф5 🙂 5 1
vesi Публикувано: 15 август, 2019 Публикувано: 15 август, 2019 - Сготвих ти вечеря. Хамбургер от тофу със сос от броколи и киноа. Да ти приготвя ли нещо друго? - Куфарите!!! 3 11
bay_kolio Публикувано: 15 август, 2019 Публикувано: 15 август, 2019 На 14.08.2019 г. в 7:55, Вероника каза: – Винету Караманлис… Е много е добро. 10и път го чета. Фаворит ми е за месеца. Браво 4
Граф Вронски Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 Не се сещам къде мога да го споделя, но аз умрях от смях: Тези дни с един колега си говорим по следните две теми пътувания и за Spark-a. И преди малко седя си аз на бюрото и си чета из форума. Моят колега идва и ме пита така плахо: Абе, знаеш ли, че има един форум за пътешествия? Казва се "Магеланци" 😄 😄😄 Умрях от смях. Чел темата за spark-a там и за приключението на Георги до Велинград. 😄 2 4
Diant Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 - Ало, Aни ли е? - Да. - Айде довечера да се позабавляваме? - Грешната Ани сте набрал! - Идеаааално! 6 15
Polina Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 * ОДКА Бърз тест, показващ, дали сте моряк или алкохолик! 5 13 1
tch Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 преди 1 час, Polina каза: * ОДКА Бърз тест, показващ, дали сте моряк или алкохолик! Или човекът е награмотен 🙂
T.E.Lawrence Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 преди 2 часа, Polina каза: * ОДКА Бърз тест, показващ, дали сте моряк или алкохолик! Може да е заглавие на магелански пътепис "Трима в една лодка, без да броим водката" 1 1 4 1
master_of_germs Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 А ако не е ни моряк, ни алкохолик, а баирбудала и се сеща за снегохОДКА? 😋 1 4
T.E.Lawrence Публикувано: 16 август, 2019 Публикувано: 16 август, 2019 преди 19 минути , master_of_germs каза: А ако не е ни моряк, ни алкохолик, а баирбудала и се сеща за снегохОДКА? 😋 Това е добра нахОДКА, но може да е имал свОДКА с красива пешехОДКА и да е попаднал на нахОДКА, червена ягОДКА по време на разхОДКА . После влюбен в тази екскурзовОДКА и нейната похОДКА я поканил на платнохОДКА с вОДКА и сельОДКА. 6 6 16
Фил Публикувано: 19 август, 2019 Автор Публикувано: 19 август, 2019 Тате, и като дойде момчето да ме иска, кажи "Да!", "Добре!" и кимни с глава, а не да падаш на колене и да крещиш "О, Спасителю наш!!!" 2 1 21
Боян Димитров Публикувано: 20 август, 2019 Публикувано: 20 август, 2019 - Харесва ли ви нашия бифтек?- Като професионалист ще ви кажа, че съм във възторг!- Вие сте готвач?- Не, обущар съм. 2 16
dimitrov6 Публикувано: 20 август, 2019 Публикувано: 20 август, 2019 Между приятелки: -Каква зодия е мъжът ти? -Беше Лъв,но като му сложих рога,стана Телец. 2 2
T.E.Lawrence Публикувано: 20 август, 2019 Публикувано: 20 август, 2019 Тъкмо се зарадвах, че съм открил нова държава, но се оказа, че има магеланци, които вече са били там. 😥 1 7
georgiev Публикувано: 20 август, 2019 Публикувано: 20 август, 2019 Въпрос в БГ мама: "Мили мами, Моето дете не иска да яде месо... С какво да го заменя?" Първи коментар: "Непременно с куче... Всички кучета ядат месо..." ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– В ресторанта: - Голяма свинска пържола и 3 кюфтета! Сервитьорът се шегува: "А чумата?!" Кавалерът:"А, тя отделно ще поръчва!" ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Който си снима храната зимата, лятото излиза на снимките със шалче на задника. /Народно поверие/ _____________________________________ 5 12
Георги Публикувано: 22 август, 2019 Публикувано: 22 август, 2019 В последните дни най-голямата ми забава е с гурме рубриката на Дневник. Явно в партньорство с "Метро", активно промотират някаква книга за "съвременна българска кухня"(кавичките не са случайни). Рецептите вътре са...абе аналог на най-изчанчените модни ревюта, Master Chef пред тях е като скара-бира павилионче на селска автогара. Най-забавното обаче е микро-общността, която се е зародила в коментарите отдолу с явната цел да троли рецептите. Хора, които по цял ден се дърлят за политически теми, тук сякаш са се обединили в едно и има невероятни попадения. Цитат Малии, тоя елен са го разстреляли направо в чинията. Как да не ти се дояде! Цитат Стига бе, тая чиния точно? Ще тригърне много хора. Това не е презентация, а местопрестъпление. И от други случайни статии: Цитат Един ден обикалях да си купя горелка. Сега пък шоков охладител?! То не ми остава време да ям бе, хора! Цитат Ами аз нямам японско ренде мандолина, може ли с камбоджанско ренде мангомина ? А конвектомата ми се развали, може ли да опаря тиквичките на комина на съседката? Бамбуковите съдове ги поръчах по интернет ама щяло да отнеме месец да отсекат бамбука, направят съдовете и ги пратят по пощата от Източен Тимор. Но имаме купички от гвинейска липа, с тях ше стане ли? а требва тиквичките за украса да са нарезани на бюруаз? Имам едни киргизстански форми които режат всичко на 5Д осмоъгълници с еврейски звезди и паралелепипеди по средата, може ли с тях или ще се развали рецептата? Цитат Този е престъпник! Калкан с..тиквички?!? Абе, откачени ли сте, бе?!! Я, иди и го предложи това на рибарите. Ще ти направят главата мека с някое гребло! Цитат А горелката? Нема ли пак да я ползваме? Само за една рецепта ли трябваше да я купим. Сега отивам да търся машина за паста. Цитат Продукти: кашалот 1 бр., среден, около 10-12 тона. С китоловно гребло за рязане на мас се отрязва една порция от най-тънката част на кита откъм опашката. С маша се взима един пламтящ въглен и само се показва на пържолата. Сервира се върху рудана на китоловен кораб. Цитат Абе една рецепта не включва ли зародиши от новозеландски торбест пъдпъдък, отглеждан с годжи бери и класическа музика, не ми е достатъчно изтънчена! 4 1 1 35
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега