Bellaero Публикувано: 12 септември, 2019 Публикувано: 12 септември, 2019 Пребиха брокер. На тихо, но същевременно комуникативно място, в близост до метрото. 3 6
Боян Димитров Публикувано: 12 септември, 2019 Публикувано: 12 септември, 2019 "Обичам да пътувам, да посещавам нови държави, да се запознавам с нови хора."/Чингиз Хан/ 2 11
Радо Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Билборд на т2 на летище София (Враждебна). Самата снимка казва повече отколкото изглежда.. 2
T.E.Lawrence Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 преди 19 часа, Боян Димитров каза: "Обичам да пътувам, да посещавам нови държави, да се запознавам с нови хора."/Чингиз Хан/ 2 2 3
dimitrov6 Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Авиокомапании може да почнат да мерят теглото на пътниците в името на природата Ако знаят колко тежат пътниците в самолета, авиокомпаниите могат да изчислят по-прецизно и точното количество гориво, необходимо за всеки полет, а така да намалят въглеродните емисии. Затова компанията Fuel Matrix им предлага система, която да позволява дискретно да претеглят клиентите си, пише британският "The Sun" Цък 2 1
T.E.Lawrence Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Имаше някаква компания, където цената на билета се образуваше според теглото на пътниците. Абсолютно недискретно си ги теглили и искали повече за билет. Пак с това обяснение, че заради по-тежките се изразходвало повече гориво. 1
ShaMan-H_Fel Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Веднъж са ме теглели преди да ме качат на самолет (в Наска). Ако искат да ме таксуват повече, обаче, ще искам достатъчно пространство да си поместя туловището 😉. 5
Diant Публикувано: 13 септември, 2019 Публикувано: 13 септември, 2019 Всяко чу(ж)до... за три дни 🤣👌 3 1 1
Goal & Boss Публикувано: 14 септември, 2019 Публикувано: 14 септември, 2019 Последната грешка на дизайнера 5
master_of_germs Публикувано: 14 септември, 2019 Публикувано: 14 септември, 2019 Като за пред първи учебен ден... 4 4
Йосиф Милчов Публикувано: 16 септември, 2019 Публикувано: 16 септември, 2019 Честит първи учебен ден. 3 6
Zaro Публикувано: 16 септември, 2019 Публикувано: 16 септември, 2019 За някой честит, за други не ... 4
KrasiKK Публикувано: 16 септември, 2019 Публикувано: 16 септември, 2019 - Чувам, че си се оженил за близначка?!- Да, вярно е.- И как успяваш да ги различаваш?!- Ми... брат ѝ е с мустак... 3 8
AlexandraKo Публикувано: 17 септември, 2019 Публикувано: 17 септември, 2019 Която не харесва мъж с корем, да и се падне мъж на токчета! 1 3
vesi Публикувано: 17 септември, 2019 Публикувано: 17 септември, 2019 Вали лек дъждец. Диспечерът дава разрешение за излитане. В това време, бай Иван от поддръжката на летището коси трева около сигналните светлини. Диспечерът му се обажда да се изтегли от пистата. Бай Иван, облечен с черен дъждобран с качулка се дръпва настрани, държи косата и маха на излитащия самолет. Пилотът към диспечера:- А бе, колега... другия път кажи на бай Иван поне да махне косата, че тука пасажерите се изпона@раха... ...................... Откакто смених звука на клаксона със звук на изстрели, пешеходците пресичат улицата много по-бързо.Някои и по корем!......................Продавам велоергометъра на Чък Норис, с който е печелил три пъти Тур дьо Франс......................Ескурзоводът два пъти се прекръсти, когато от мавзолея групата му излезе с един в повече......................Най-големият страх на днешните младежи, е да ги спре телевизионен екип на улицата и да ги питат какво честваме... 7 1 13
bay_kolio Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Eдин ми вика: - Много ме е страх да скоча с парашут! викам: - Па, скочи без него тогава. 2 7
vencide Публикувано: 18 септември, 2019 Публикувано: 18 септември, 2019 Въпрос към радио Ереван:- Какво ще стане ако взривиш бомба в автобус с блек метъли?Отговор:- Автобус с дет метъли! 1 7
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега