Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

На 16.10.2019 г. в 13:53, Yavor каза:

Едно време, на черно-белите телевизори картината се стабилизираше с удар отгоре, а звукът - с удар отстрани. Или пък беше обратното... Искам да кажа, че технологията "Touch screen" си я имаше

Всъщност, силата на допир на технологията е правопропорционална на тежестта на докосванеото устройство. В наши дни телефоните са леки, следователно и допирът е лек. В аналоговите дни на миналото хилядолетие допирът трябваше за бъде доста по-солиден, така да се каже, за да може 60-килограмовият Рубин да разбере какво се иска от него.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Връзка към коментар

В топлия октомврийски следобед, на пейката пред блока две баби си говорят:
- Нали го знаеш доктора, гинеколога, от нашия вход?
- Да, защо?
- Е, и синът му, и той станал гинеколог! 

- Ей, тия се ненагледаха, бе!

• Харесвам 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар

Майката:
- Жорко, ако не слушкаш, ще кажа на татко ти, повече никога  да не те води вече в зоопарка!
- То пък на мен много ми се ходи. Да седя на един стол и да гледам как някакви какички се събличат...

Тъщата вече е баба и си лафи с внучето Иванчо.
- Кажи сега на баба, какви приказки ти разказва твоят смотан татко вечер?
- Ами за крокодилите. – казва Иванчо.
- О, и какво за тях?
- Женската снасяла 4 милиона яйца на раждане, а мъжкият изяждал близо 3,5 милиона от тях. Бабата гледа с разширени очи и казва:
- Леле! И каза ли ти, "умното тате", защо мъжкият изяждал толкова много?
- Да, каза… щото иначе ще сме били до ушите… с крокодили като тебе!

• Харесвам 1
  • Смея се 9
Връзка към коментар

"The year is 2192. The British Prime Minister visits Brussels to ask for an extension of the Brexit deadline. No one remembers where this tradition originated, but every year it attracts many tourists from all over the world."

🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 23
Връзка към коментар

В Австралия подскача женско кенгуру. Спира се на всеки 100 метра и малък пингвин се показва от торбичката му. Той повръща много зле.
В Антарктика, в средата на група пингвини, седи малко кенгуру. То киха от време на време, кашля и повтаря:
- "Скапаната им програма за обмен на студенти."🤣🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 16
Връзка към коментар
преди 8 часа, Topfly каза:

75233766_539610610131711_792382643902611

Това ми напомни за истински случай от това лято в София.

Качвам се на такси и казвам "Св. Седмочисленици". И ме стоварват на някаква уличка две педи в Лозенец - ето ти ги седмочисленици. Аз се възмущавам "ама аз имах предвид църквата!!!" а таксиджията ми отговаря - "е коя па е тая църква сега???"

• Смея се 10
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• mig
    • maiags
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.