Прескочи до съдържание

Хумор

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 28 минути , Фичо каза:

Край на любовта от разстояние! 
Утре местя хладилника в спалнята!

Сиреч женитба и adio amore mio. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Преди 1 час, Lirea каза:

Това ми напомня за още един виц за хладилника:
Какво е отслабване по фън шуй? Да обърнеш хладилника с вратата към стената.

Мен пък това "фън шуй" ме подсети за :

Какво е Жиу Житцу?

Изкуството да сгънеш дрехите правилно ... заедно с  хората в тях.

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Пътувам с автобус на градския транспорт. Задръстване, едва се влачим, а шофьорът пуснал едни чалгии, дето пък на мен хич не са ми на сърце, по принцип. Ужким тихичко, ама едно  "Бяяла хубава момаа..." - цял час вече ми се върти из главата. И сега се питам - 'ми ония в Африка дали си пеят такива песни "Чеерна хубава момааа..."??

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 2 часа, AlexandraKo каза:

Луди, луди танци:dance3:

Опасявам се, че на хайванчетата не им много до "танци", а просто им е писнало да стоят затворени в прозрачния кафез ...:unsure:

• Харесвам 1
Публикувано:

Чета изказвания за климата - 1992 Севърн Кълинс - "на този Свят му остават максимум 10 години", 2004 Ал Гор - "на тоз Свят му остават не повече от 10 години". 2019- та Грета - остават ни не повече от 10 години.
 Та знае ли някой колко още ни остава - за суровата туршия питам?!

• Харесвам 3
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 6 минути , T.E.Lawrence каза:

Чета изказвания за климата - 1992 Севърн Кълинс - "на този Свят му остават максимум 10 години", 2004 Ал Гор - "на тоз Свят му остават не повече от 10 години". 2019- та Грета - остават ни не повече от 10 години.

Да не земе да се вкисне ли?:))))

Публикувано:
преди 30 минути , T.E.Lawrence каза:

Човек трябва да е готов за всичко. Преди на петилетки караха, сега на едро по десетилетия отмятат. 🙂

....Но не и да му остане туршиятаааа:party:

• Харесвам 1
Публикувано:

Да ти остане от туршията,на чист български значи,че не ти е стигнала ракията,което си е почти апокалипсис,по нашите ширини 🙂

😛😉

• Харесвам 4
  • Смея се 8
Публикувано:
преди 3 часа, AlexandraKo каза:

Ако си чужденец и не знаеш кое, къде се намира...

8392FCBF-ED4E-4C08-A789-CD60FA4983C1.jpeg.217e35330a079d1d2110a9fc1921bdba.jpeg

Любимо ми е в София като обявяват в градския транспорт следваща спирка на английски - 'next stop - stodvaiset i peto obshtoobrazovatelno uchilishte...edi koe si..'

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 12 часа, T.E.Lawrence каза:

Ми не, те не казват, че "света ще свърши след 10 години", а че остават още 10 години, в които да се предприемат мерки, които да обърнат процеса. Но винаги има хора, които се питат защо не берат мандарини в двора си, след като им го е обещал Ал Гор през 2004та! Иде зима, ей сега ще наизлязат и другите умници да ни обясняват, че как можело да има глобално затопляне, след като виждат сняг от прозореца си и бурканите с туршия още не са бомбирали!

• Харесвам 5
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Иван Попов
    • pikkAname
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.