T.E.Lawrence Публикувано: 4 декември, 2019 Публикувано: 4 декември, 2019 Имам един приятел с липсващ пръст. Всички мислят, че е стругар, а той е... зъболекар. 5 1 4
Goal & Boss Публикувано: 5 декември, 2019 Публикувано: 5 декември, 2019 преди 9 часа, FlyTraveler каза: Мдаа, в някои махали пък Рамбо си играе с Роки и Елвис... 🙂🙂 ...докато чакат да ги извика за обяд майка им Изаура - Колега, какво правихте с три асистентки в лабораторията? - Амиии, нищо .... - А защо тогава заекът ви гледа с такова уважение? Скандал в семейство вегани: - Какво има за вечеря? - Салата с кълнове от киноа. - А не, аз съм мъж и ми трябват кюфтета от соя... Ако искате да се усамотите на обществено място, а някой седне до вас, просто го погледнете втренчено, и кажете: - "Ти донесе ли парите?" - Оооо, Вие сте такъв невероятен интелектуалец и естет... Той: - А, не... Само Ви се струва... Хетеросексуален съм. Някои хора стават доктори и адвокати, а аз oт 18 минути се опитвам да отворя един шамфъстък. - Скъпи, така ми омръзна всичко, такова еднообразие в сeкса... Хайде да си поиграем, например аз ще съм продавачката в магазина, а ти клиент. - Добре, да опитаме. Добър ден, девойче! Имате ли сланина? - Не! - А-а-а, аз напипах, напипах... Бисерът! Спойлер В женски форум има тема "Мъжът ми мучи нощем" Главното е - не хърка, а мучи. Аз спя много леко и заради това мучене не мога да заспя. По цяла нощ го ръгам в хълбока. Кажете, на какво може да се дължи това и как да се избавя от него? Първият коментар: - Може отдавна да не е доен. 2 1 14
Goal & Boss Публикувано: 5 декември, 2019 Публикувано: 5 декември, 2019 Тя: - Пусни ме под юргана. Студено ми е. Той: - С гащи не може. Тук има дрескод. 😂😂😂 1 7
Фил Публикувано: 5 декември, 2019 Автор Публикувано: 5 декември, 2019 Some practical advice: If all the toilets in your house are occupied and you're waiting for one to be free, just switch off the Wi-Fi ! 2 9
Брани Публикувано: 6 декември, 2019 Публикувано: 6 декември, 2019 Честит имен ден на ШАРАН СТОУН! 😛 1 16
Zaro Публикувано: 6 декември, 2019 Публикувано: 6 декември, 2019 Честит Никулден и на онези, които не си падат по рибата: 6 1 1 8
Йосиф Милчов Публикувано: 6 декември, 2019 Публикувано: 6 декември, 2019 @Брани Империята се вдетинява нещо ми се струва. 1 1 11
AlexandraKo Публикувано: 7 декември, 2019 Публикувано: 7 декември, 2019 На 5.12.2019 г. в 0:31, FlyTraveler каза: Мдаа, в някои махали пък Рамбо си играе с Роки и Елвис... 🙂🙂 Да не ти разправям пък, последния път , лятото докато внучката ми караше ролкови кънки в градината, че преброих три госпо’йци Рая и още толкова Емма. Пусти моди... 1
achieva Публикувано: 8 декември, 2019 Публикувано: 8 декември, 2019 Моля, заповядайте на промоцията! Който превари, той ще завари!!! 1 7
Zaro Публикувано: 8 декември, 2019 Публикувано: 8 декември, 2019 Щях да се задавя, когато го прочетох. 4 3 15
Lirea Публикувано: 8 декември, 2019 Публикувано: 8 декември, 2019 На 7.12.2019 г. в 6:04, AlexandraKo каза: ... преброих три госпо’йци Рая и още толкова Емма. Пусти моди... Как така не си попаднала на нито една Никол. Всяко трето новородено се казва така. *** В мола вместо коледни песни трябва да пускат "Боят настана". Пръсна ме едно пържено кюфте от тигана и ме изгори. Защо винаги ни нараняват тези, които най-много обичаме? 3
Радо Публикувано: 9 декември, 2019 Публикувано: 9 декември, 2019 Традиционна коледна руска кухня в Кауфланд 🙂 4 1 8
Polina Публикувано: 9 декември, 2019 Публикувано: 9 декември, 2019 Всяка чаша ракия съкращавала живота с 10 минути... СметАх, сметАх... Умрел съм в битката при Дойран...🤔 3 17
Йосиф Милчов Публикувано: 9 декември, 2019 Публикувано: 9 декември, 2019 НАП: - Какво работите? - Прост*тутка! - Не мога да пиша това! - Тогава пишете партиен секретар за миналата година съм приела 1340 члена! 3 5
the7endless Публикувано: 10 декември, 2019 Публикувано: 10 декември, 2019 Едно от серията тъпи 😊 - Как кихат ядките? - Кашу! 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега