georgiev Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 (редактирано) Гол мъж влиза в спалнята. Жена му, вече в леглото, стресната го пита:- Какъв е този бял прах на оная ти работа?- Парацетамол. Нали те боли главата? С'я избирай - през устата или през гъза… ______________________________ Жена без цици била като село без начално училище - не знаеш от къде да започнеш _________________________________ Ако тъща ви се обади и попита как да смени крушката над ваната в банята, правилния отговор трябва да започва с думите: "Напълнете ваната с вода...". __________________________________ Редактирано 19 януари, 2016 от georgiev 9
Childish Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 Гол мъж влиза в спалнята. Жена му, вече в леглото, стресната го пита: - Какъв е този бял прах на оная ти работа? - Парацетамол. Нали те боли главата? С'я избирай - през устата или през гъза… ______________________________ Зат'ва: основно правило - не се задават излишни въпроси. 6
georgiev Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 (редактирано) Аврам помолил Сара да му се отдаде.- Добре, но както винаги! - казала Сара.- Как, десет пъти за нощ?!- Не по-малко.- Но, Сара, знаеш, че вече не съм в първа младост.- Тогава няма за какво да говорим...- Е, добре де. Съгласен съм. Само че след всеки път ще си взимам по един душ.- Това си е твой проблем.Настъпила нощта. След първия път Аврам отишъл в банята. Върнал се. Втори път. Отишъл в банята. Върнал се. Трети път. Излязъл. Върнал се. Четвърти... Шести... Дванадесети път...Започнало да се съмва. След седемнадесетия път Сара се обърнала към партньора си и на утринната светлина видяла в леглото си Ицхак.- Ти какво правиш тука бе! - възмутила се Сара. - Тук трябваше да бъде Аврам!- Аврам? - усмихнал се Ицхак. - Твоя Аврам от единадесет вечерта продава входни билети по четири кинта... ______________________________ Попитали радио Ереван:- Мога ли да забременея ако ми свърши в устата, аз го целуна и после ме лиже?Радиото отговорило:- Много яко сте си изкарали! ____________________________ Доктор пита пациент:- Как са новите свещички срещу безсъние?- Невероятни са, даже пръста не успявам да си извадя! _____________________________ Във връзка с горния една народна мъдрост: "Който си ляга със сърбящ гъз, се събужда с миризлив пръст!" _______________________________ Редактирано 19 януари, 2016 от georgiev 6
П.Кръстев Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 (редактирано) Не съм пускал вицове тук и не знам до колко се толерират по-грубичките такива, но все пак.... Двама бежанци се установяват да живеят в България и решават да се състезават - за 1 година кой ще стане повече българин от другия. Срещат се двамата бежанци след 1 година - Заведох дъщеричката ми на народни танци сутринта, след това вкарах едно шкембе с 1 бира и още не може да ми мине махмурлуха от снощи. - казал първият. Вторият: Е*и си майката, мангал. Редактирано 19 януари, 2016 от П.Кръстев 9
Фил Публикувано: 19 януари, 2016 Автор Публикувано: 19 януари, 2016 Acaн ходил нa eĸcĸypзия в Πapиж и като се върнал, paзĸaзвa впeчaтлeния нa Aйшeтo:– И дa знaйш Aйшe, в Πapиж e не-ве-ро-ят-но! Kaчиx ce там нa Aйфeлoвaтa ĸyлa. Oтгope имaш пoглeд нaвcяĸъдe!Πoглeднeш нa ceвep – дa cи e*e мaматa, погледнеш нa юг - пaĸ cи e*алo мaматa, погледнеш на запад - мамата сий е*ало, погледнеш на изток - и там сий е*ало мамата, погледнеш нaдoлy – и тaм дa cи e*e мaматa. Aйшeтo ce пpocълзилa.– Щo peвeш ма?– Mи, paзчyвcтвax ce, ĸaĸви xyбaви нeщa имaлo тaм, a aз тyĸa… 9
Zaro Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 ______________________________ Жена без цици била като село без начално училище - не знаеш от къде да започнеш __________________________________ Не не знаеш, НЯМА от къде да започнеш. 2
bat.galin Публикувано: 19 януари, 2016 Публикувано: 19 януари, 2016 Жена без цици била като село без начално училище - не знаеш от къде да започнеш дядо хаджия не е махнаджия... 2
georgiev Публикувано: 20 януари, 2016 Публикувано: 20 януари, 2016 (редактирано) Мъжете никога не си признават изневерите!На калъп да го хванеш, ще ти каже - "Не беше вътре." ________________________ - Как е на японски, да си поискаш свирка?- Коленичиуа! ____________________ Разговор сутринта в автобуса:- Я, не се блъскай, бе е-ей!- Внимавай какво говориш! Ти знаеш ли кой съм аз?!- Че кой може да си, бе, в седем сутринта в автобуса?! _____________________ Редактирано 20 януари, 2016 от georgiev 16
FlyTraveler Публикувано: 20 януари, 2016 Публикувано: 20 януари, 2016 - Как е на японски, да си поискаш свирка? - Коленичиуа! Това модераторите директно трябва да го преместят в темата за Япония. 7
stanimir Публикувано: 20 януари, 2016 Публикувано: 20 януари, 2016 Руснак спира на естонската граница, за да попълва митническата декларация. Забравя да си пише професията. Естонският митничар забелязва и го пита: - Оccupation? - Не, просто за туризъм - отвръща руснакът. 14
achieva Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 (редактирано) - От къде получихте тези наранявания? От мотора ли паднахте?- А, не... Кихнах в гардероба. Редактирано 21 януари, 2016 от achieva 8
achieva Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 А забелязали ли сте, че когато ви се родят деца, започвате отново да питате родителите си, дали може да излезете вечерта? 12
Hesoss Публикувано: 21 януари, 2016 Публикувано: 21 януари, 2016 Не не знаеш, НЯМА от къде да започнеш. жена без гърди е като кафе без цигара върши работа ама не е същия кеф... 5
bori Публикувано: 22 януари, 2016 Публикувано: 22 януари, 2016 - Много си невниматален, тате... - Аха...Ако бях по-внимателен - теб въобще нямаше да те има на този сят! 2
Niceday Публикувано: 22 януари, 2016 Публикувано: 22 януари, 2016 "Пилешка супа за душата" и дебело одеяло също вършат работа 9
FlyTraveler Публикувано: 23 януари, 2016 Публикувано: 23 януари, 2016 Ето ви едно добро извинение в някои случаи - "Не, благодаря, постя" 3
bori Публикувано: 24 януари, 2016 Публикувано: 24 януари, 2016 Седи си един човек в кухнята. Зад хладилника излиза една хлебарка: - Как сме пич!... Абе мога ли да те помоля да дойдеш пак да напръскаш зад хладилника, че сина се жени и искаме да понаправим главите! 12
akair Публикувано: 26 януари, 2016 Публикувано: 26 януари, 2016 прогнозата за времето при братята гърци винаги е по-различна... https://www.facebook.com/GreekGateway/videos/1111957955515461/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&app_id=165907476854626 5
achieva Публикувано: 26 януари, 2016 Публикувано: 26 януари, 2016 Заекващ към свой приятел: - Б-б-б-браат, зззаб-б-брав-в-ви я т-тая к-к-ку-у-чка, н-н-н-е с-с-си зас-с-служ-ж-жавва! - Да, бе, лесно ти е да го кажеш! 5
akair Публикувано: 27 януари, 2016 Публикувано: 27 януари, 2016 Специалната ситуация с всичкия този сняг в САЩ изиска и специално чистене: 8
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега